happy fucking newyear

Nyårslöften 2010:

*inte bli kär
*börja träna
*bli bättre i skolan
*sluta prata skit
*sortera ut riktiga vänner
*spara pengar
*åka utomland med vänner
*sluta gråta
*ta ingen skit


Your everything I thought you never were

GODMORGON! vaknade nyss med ett stort leende på läpparna, fråga mig inte varför kankse för att jag är trött på att gråta? Igår på kvällen åkte jag hem till vera, fick en egen victoria secret fashion show av henne, kändes som att jag var på möhinna eller något men kul var det :D! kollade på film sen åkte jag in till stan för att träffa vlad. slutade kankse inte riktigt som jag hade tänkt men nu är det ett avslutat kapitel. Jag var kankse överdriven och sprang rint och skrek men det är så jag har blivit, tack vare dig.


if today was your last day

TJO BROE! Idag har jag varit med alex hela dagen, vart hemma, åkt runt, träffat jojje och louise, ätit suschi och wok och sen såg vi paranormal activity hemma hos mig. Eller alex var tvungen att åka hem efter en timme så jag såg klart den själv.. inte okej, den var fan äcklig när man satt själv, hehe snabbspolade kankse lite för jag är feg men jag tyckte jag var duktig ändå.


me and alex i sommras


nyårsklänning


you ruined christmas and now new years also, happy face

Nu vaknade sömntutan, så då blir det hopp in i duschen och sen lite smink på (A) smart att jag inte gjorde det innan harju varit vaken ett tag. haha smart som jag är.

You think I'm stupid but the truth baby loving you has made me this way

Jag är inte dum i huvudet, det här är ingen fas. Det här är du, ditt sanna jag som du har gömt så jävla länge nu, Du är inte den där underbara killen som jag älskar så jävla mycket, nej du är någon helt annan som jag inte har intresse av att lära känna.

YO! ska sluta deppa på bloggen men jag måste skriva av mig då och då :) väntar på att alex ska vakna men han är seg.. aja får se vad vi hittar på idag, ska träffa vera när hon kommer hem vid fyra. yey, längtar! sen så ska jag och karolina planera lite för imorgon. pusspuss


you told me to love you and I did

 


don't ever fall in love

Jag begär inte mycket, inget alls om man frågar någon annan. Du tar på alla min krafter på ett sätt som ingen någonsin har gjort förut. För några månader sen när jag föll för dig så kändes det så jävla rätt, du var inte som de andra. Fyra gånger innan hade jag fått mitt hjärta krossat, tre som gjorde ont men inte lika som den sista. Mina vänner och familj tyckte jag hoppade in i något för snabbt men när de lärde känna dig så märkte de att du inte var som de andra, du skulle aldrig såra mig eller få mig att må dåligt, men man ska aldrig säga aldrig. Jag vet inte vad som har hänt eller som kommer att hända. Ena dagen är jag en del av dig som du aldrig vill släppa, andra skiter du i mig. Jag vet att du mår dåligt nu men vi är två om det och när du skiter i mig och är dryg på det så tror jag att jag vet vem som mår sämre. Jag hade fel om dig så är det, jag hade fel om kärleken. Vänner säger att jag bara är sexton år att det finns andra därute. Men hur ska jag någonsin kunna bli kär igen när till och med du sårar mig? Den enda personen jag alltid har litat på vartenda ord. Jag har ingenting längre, det är försent att säga något eller visa något. Jag är bara en skugga med svullna ögon och ett krossat hjärta. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Jag vet att du kunde ha gjort något igår men du avstod ifrån det, det är inte den personen jag kände. Du är inte han som jag visste var den rätta, jag vill ha tillbaka den killen innan allt är försent.


tack för att du finns

vera: "du har för fint leende för att inte kunna le"


need you RIGHT now

Seems like just yesterday, you were a part of me
I used to stand so tall, I used to be so strong
Your arms around me tight, everything it felt so right
Unbreakable, like nothing could go wrong

Now I can't breathe, no I can't sleep
I’m barely hanging on

Here I am, once again
I’m torn into pieces, can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes

I told you everything, opened up and let you in
You made me feel alright, for once in my life
Now all that’s left of me is what I pretend to be
So together, but so broken up inside


lasse lindh

låser in mig på rummet och dunkar lasse, förlåt att jag skrek vera men jag vill inte prata..

Satan vad ont det gör, när du sårar mig som bara du kan
och du känner varje skrymsle, varje vrå av mitt hjärta
och du missar inte en chans att ta igen för allt
och dom som säger att tiden läker alla sår dom ljuger


if you jump i'll jump

bästa scenen i titanic är när rose hoppar från livbåten in igen, kanske för att jag vet att jag skulle göra detsamma. skulle du det? efter 3 min kommer scenen


time to use?


julklapp från en bror som känner mig för bra


to make you mine and stay with me tonight

Du gjorde fel men ändå sitter jag och skakar och vill så gärna ringa men jag kan inte, inte igen, inte vara svag, inte inse att du tar mig förgivet.


I put my faith in tomorrow

Fick träffa favorit alex som har kommit till stockholm idag :D är så jävla glad! imorgon ska vi ses tidigt, yey.


me today, haft på mig ny älsklings klänning från h&m


@ agisen

TJA! sitter hemma hos olivia just nu och pratar med milou i telefon :) life is good! olivia äter så jag har datan, mohaha. igår gjorde jag och min bror tandori kyckling till middag med ris, sallad och bröd. farmor och farfar blev jätteglada och skitmätta. sen spelade vi spel och kollade på titanic.. första gången på lnge jag grät över en film menmen, sov i våningsäng och imorse fick jag pannkisar. yey!


visst är olivia snygg ;)? tyvärr har hon kille..


karolina

Jag har skrivit ganska mycket inlägg på sistonde. Iallafall har jag precis duschat, har varit och tränat imorse. DEt var jättejobbigt.. Idag ska jag åka till västerås för mormor fyller 80 imrogon så hela sälkten ska komma dit och fira! Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig då än, får se.

the k to the a to the r to the o to the l to the i to the n to the a hhehhehehehe

heeej, jag är så roooligt.  Idag så fixade jag min sängish, och sen drog jag och träffade mischa i tc, och vi drogish till södertälje och träffade hennes kompis andreas. Sen kom jag hemish, och jag tycker det är coolish att skrivish med ish i slutetish förjag är ballish yeaaaaaaaah.


ser ni huur kul jag har hehehhehehe


här är min nyårsklänning.
OCh såhär ser den ut på:

dundundunduneridundundundundundunduneridundundundundundunduneri
dundundundundundunduneridundundund
undundunduneridundundundundundunduneridundund
undundundunduneridundundundundundunduneridundundun
dundundunduneridundundundundundunduneridundundun
dundundunduneridundundundundundunduneridundundun
dundundunduneridundundundundundunduneridundundun
dundundunduneridundundundundundunduneridundundun
dundundunduneridundundundundundunduneridundundun
dundundunduneridundundundundundunduneridundundun
dundundunduneridundundundundundunduneridundundun
dundundunduneridundundundundundunduneridundundun
 *trumvirvlar som slår*


TADAAAAAAAAAAAA

jag vet jag är fett tråkigt, och de tär därför ni läser. seee yaa dont wanna bee yaa, eller jo kanske. Nej skojja


tonight's gonna be a good night

ikväll blir det inget festande för min del, ska hem till farmor och farfar nu :) jag och min bror ska laga middag åt dem som julklapp, är vi söta eller är vi söta? hihi så vi hörs imorgon när jag har ätit mig mätt coh spelat spel så det bara ryker, pussiluss


farmor och jag <3


Trött är bara förnamnet

HEJ! Igår var jag på stan med lovisa, köpte en t-shirt på jc som jag blev jättenöjd med, träffade sedan corinna och hennes kompis emma. vi åt på kungshallen och hade det mys. mötte upp vlad och filip och jag följde med de hem till nicole på hennes inflyttningsfest. hade en skön kväll med roligt och skönt folk, tack för det allesammans! sov där vilket betyder att jag inte somnade förrens typ åtta och vaknade tio (?) gissa hur trött jag är idag.. aja det var värt det :) myste med vlad sent på kvällen, lyssnade på låtar och pratade <3 äntligen vi igen förlåt för bråket.


bilden jag tryckte på vlads kallingar i julklapp


here you go

Bilder från julafton och när jag laga middag med vlad:





jag har världens sötaste kusin som heter tyra







visst var vi duktiga?

kb

Jag är såååå trötttt. Igår var jag på stan med sanna och signe, jag köpte en nyårsklänning, lägger upp bild på den sen!

Idag var jag på ikea, fick i julklapp att jag ska få göra ommitt rum, så iförrigår monterade vi ner min säng(hade ju en svart sängstomme eller va de heter, så jag har fått sova på min madrass i två nätter nu :P men iallafall har vridit på sängen och flyttat bokhyllan och så, och idag på ikea köpte vi en ny säng till mig, en byrå, hyllor och lite smågrejor. Men allt kommer imorgon så då ska vi fixa allt! Nu ska jag fortsätta kolla på bröllopsfixaren som går på tv:) seee yaaa

home again

YO YO YO! er favorit är hemma igen fårn småland, juppieyey! haha har haft det skitkul med släkten, bilder kommer upp senast imorgon jag lovar :) fick vara tomte iår med elli och fick då en stor puss av söta tyra, det var kul. håller på att fixa mig för vlad är påväg hit, familjen är på middag så vi ska laga vår egen middag och mysa lite (A) var ett tag sen man fick hela huset för en själv. aja vi hörs sen, it's good to be back


karolina

Hej nu är jag hemma hos X, hon vill inte bli nämnd i bloggen. Hon är rädd att folk ska känna igen henne på stan. Vi kollar iallafall på Narnia, och signe heheeh, tycker edmund är jättesnygg!

kb

Sitter och kollar foton från min födelsedag, coh nu är de så att jag blev inte bra på en enda bild ahhaha här är två exempel!


GOD JUL ÖNSKAR JAG(KAROLINA) ER

heeeeej! idag är det julafton. Dagen började med att jag gick upp nio för att mina syskon skulle komma vid 10, dock kom dom vid 11 typ och alla åt frukost tillsammans. Fick en epilator bland annat av min storasyster, något jag önskat mig hihihi :D Sen så chillade vi hela dagen och kollade kalle anka, inte anna anka. Sen blev de klappisöppning för typ en timme sen, behöver dock lite pengar men de får jag fixa fram :P

Småland

Orkar inte blogga på lovet. har hänt rätt mycket, varit i jakobsberg med mischa och gänget på fest, myst, sovit, varit på julmiddag hos louise i min klass, köpt julklappar, fryst, haft snöbollskrig, kollat på film, varit ledsen, varit glad. haha det har varit ett kul lov hittils :) lite tråkigt ibland menmen sånt är livet, eller hur? ska till småland imorgon så det så! pusspuss


tjocka släkten som jag ska fira jul med, yey!


birkenstock

Det är er favoritgööööööööörl in tha houzeeee. hehe, nej skojade bara det är Signe!
Sitter hemma hos någon random tjej (Karolina typ?) tillsammans med Elin och kollar på mycket intressant tv.. Laddar ner torkel i knipa samtidigt men säg inte det till dom som sysslar med ipred och sånt för då blir vi fett rädda.
    Förresten är det fett mycket snö här för alla er utlänska läsare, jag vet att ni är många.. Iallfall, den största nackdelen med detta är inte som man kan tro, att man måste gå runt helt livrädd och vara rädd för att någon jävla idiot ska slunga iväg en fet isboll i din nacke.. nej. Utan det hemskaste är skottgubbarna!!!!!!! Jag förbannar dem. Man skottar inte med feta maskiner utanför någons fönster kl 03.00!!!1 MAN GÖR INTE DET. Brukar öppna fönstret för att flippa men de jävlarna kör iväg. Någon natt ska jag fan ta dem. Jag lovar.
   Anyway. Karro köpte ett par nya skor idag.. Birkenstocks.. hon tycker de är "fett sköna". What can you say? Fashion is her passion.

Såhär ser de ut ungefär.. De i mitten. Grr kan ni se er karro naken med bara ett par sådana? mums.

Nej nu ska jag gå och pilla ut lite snor ur karros näsa. C ya!

Here we are in our regular positions.. alla vet sin plats.
 Elin ville att jagskulle slänge upp en bild på henne om någon boii är intresserad!

PUSS


all i want for christmas is you

YO! idag har jag varit med släkten och druckit glögg, ätit julskinka, kola och pepparkakor (: mumsfilibaba! vlad kom förbi men han ligger och sover just nu. jag kollar på film med mina små kusiner saga, melker och lovisa. Gav farmor och farfars deras julklapp, att laga middag åt dem den 28:e. yey, jag är ju kock!



karin today

 
när jag vaknade innan släkten kom


you dont know me

Jag bad aldrig om att du skulle släppa det hela men du verkar redan ha gjort det så då borde väl jag också göra det, men klarar det inte för jag tänker på dig hela tiden.


Boy you broke my heart and now I’m standing here

Vaknade för ett tag sen, kan inte sova så bra längre och har typ ingen matlust men sånt är livet. Har precis kollat på en film på skrivbordet som ingen annan än en till har sett.. lite roligt att kolla tillbaka men skulle inte gjort det så här tidigt får bara tårar och vill tillbaka dit, känns som en evighet sen. Alla bilder påminner om våra skratt tillsammans, våra tårar, leenden och framför allt oss.


En låt som stämmer in just nu:


All I’ve got, all I’ve got
All I’ve got are these photographs
All I’ve got, all I’ve got
Is nothing without you, you, you
Got nothing without you, you, you
Got nothing without you



cause it's over

Ska nog gå och lägga mig var vaken bara för att en viss person skulle smsa men han verkar skita i det så då gör jag det också. haha mamma är snäll som alltid lyssnar, hon satt och typ skrek i bilden för hon blev så sur när jag berättade allt. tack mamma för att du finns <3


min fina familj


holy macaroni


haha har gåshud för att jag fortfarande fryser


My smile was taken long ago




My heart is just too dark to care.
I can't destroy what isn't there.
Deliver me into my Fate
If I'm alone I cannot hate
My smile was taken long ago
If I can change I hope I never know
I still press your letters to my lips
And cherish them in parts of me that savor every kiss
I couldn't face a life without your light
But all of that was ripped apart
when you refused to fight










pigg och glad kexchoklad

HAHA kom precis hem :) har varit fast i jakobsberg i en timme och stått och frysit, jätte lyckat! aja hade en rolig kväll ändå med mischa, yana, amanda och anna plus lite boys. var skitkul med dans, jacuzzi och kyla (A) call i'm desperate for your voice..

¨
jag och mischa ikväll


All I want for christmas is you

julgran avklarad (: vad tycks?

Nu ska jag börja med pepparkakshuset, yey! såhär ska det se ut:

oh lovely christmas

Nu ska ner till köket och julpyssla, åh vad mysigt! kanske inte om man är tvingad menmen.. okej ska sluta tänka på det men fan att en person skulle varit med nu eller mamma frågade precis, klumpen i magen och tårarna som bränner i ögonvrån. I don't want this


en jul i new york


thanks for being you

Har gillat dig från första stunden Milou, kanske inte efter andra gången men man kan inte gå runt och vara sur hela tiden.
Du är en sån person som alla behöver, som alltid lyssnar och alltid kan få en på bra humör.
Känner mig bara så lycklig att jag har hittat dig och vill tacka dig tusen gånger för allt du gjort för mig, tack tack tack! Love you Milou Lugmair












there is a truth in your eyes saying you'll never leave me..

Känner klumpen i magen som bara blir större oich större, kan inte prata med någon om det eftersom ingen förstår. Saknar dig där jag sa det, saknar hela grejen men jag kan inte ändra mig hela tiden. fan att det ska vara så jobbigt alltihop, vissa personer kommer man aldrig att glömma och alltid älska. Du är en sån person, bara du.. you're not just a boy, you were the boy


Våra band är brutna nu och du håller i saxen

Godmorgon allesammans, är så jäävla trött men äsch sånt är livet! igårkväll gick jag rut på odenplan med lovisa och olivia, träffade på petter, åkte och träffade robban, anton, karolina och linnea, drog på någon fest i danderyd, kom hem vid fyra eftersom bussarna typ aldrig gick, karro sov över men somnade på en gång i min soffa :)













I should be able to roll out as long as I'm coming home to you and give you the world

Har hunnit med världigt mycket under första lovdagen. gick på intevju imorse för någon rikstadstjej, mådde jättedåligt så jag satt inne i badrummet i tjugo minuter så de fick klara sig utan mig :) sen fikade jag med vera, nanna, cattis och britt. fick gratis muffins, yey! åkte till jensen västras avslutning sen med milou, vi blev kära i en kille som spela gitarr och sjöng haha. var med lovisas klass ett tag och sen åkte vi till mig och kolla på film. lovisa gick ganksa snabbt och så kom corinna som ska åka den dumma ungen.. kommer sakna henne! vet inte vad jag ska göra ikväll är ensam nu eftersom milou och corinna var tvungna att åka hem.






you couldn't have loved me better



Remember all the things we wanted
Now all our memories, they're haunted
We were always
meant to say goodbye
Even with our fists held high
It never would have worked out right, yeah
We were never meant for do or die...

I didn't want us to burn out
I didn't come here to hurt you
now I can't stop...

I want you to know
It doesn't matter where we take this road
Someone's gotta go
And I want you to know
You couldn't have loved me better
But I want you to move on
So I'm already gone

Looking at you makes it harder
But I know that you'll find another
That doesn't always make you
wanna cry
It started with the perfect kiss then
We could feel the poison set in
"Perfect" couldn't keep this love alive
You know that I love you so
I love you enough to let you go

I want you to know
It doesn't matter where we take this road
Someone's gotta go
And I want you to know
You couldn't have loved me better
But I want you to move on
So I'm already gone


it's morning oh lovely morning

Vaknade nyss, ska intervjua någon riksdags snubbe tror jag. haha har samhällsläxa över lovet, jippie! juste plus historiafittan..


the best time of the year

Yes i'm wierd, screw summer and hello winter! älskar verkligen vintern, pulka, snöbollskrig ja hela paketet. det är fan det bästa som finns och glöm inte julafton, bara en vecka dit ju.. spelar roll om man blir blöt och fryser det är så härligt.
det är då man känner att man lever ju


if you love me let me go




Vill ha pengar

Alla mina pengar har gått åt till julklappar så jag har inga pengar till mig själv *ledsen i ögat* måste köpa nya kläder känner jag verkligen, har inget att ha på mig!!


kolla vilken söt klänning från nelly.com


we had the chance to make it right

I can't imagine right now
Standing here, without you
To think that I tried to ignore
What I felt, what I knew
I could never, stop this feeling

I didn't want to fall in love
Just wanna have a little fun 
But then you came and swept me up and now I'm done so done
Falling madly deeply I
Surprise myself enough to find
That what's over is love and now I'm done so done, I'm done



come out come out where ever you are

Glömde berätta haha vi körde kurragömma i skolan för någon dag sen, i någon korridor. Känner att jag verkligen vill bli barn på nytt igen vilket jag älskar. Så ja nu vet alla jag är världens barnsligaste men det får man leva med! tänker inte leka vuxen förrens jag är det, så det så.


små och osyldiga


JULLOV

HEJ! Igår var jag på stan med vera och britt, handlade klart alla julklappar känner mig lite duktig sådär (: sen träffade jag vlad, vi pratade igeonom allt och er som jag pratat med vet hur det gick. får se vad det leder till helt enkelt.



Idag så har jag haft julavslutning, jippie! Hade skoldag innan så jag hade redovisning om o'boy, haha gick väl sådär. Efter avslutningen gick jag, malin, emma, josefina, louise och paulina hem till mig och dracck glögg, åt lussebullar och makaroner. bytte lite julklappar också, hade det supermysigt. Träffade Corinna sen och gick en julklapp av henne och hon en av mig, blev jätteglad för bästishalsbandet Corinni! Sen resten av kvällen spenderade jag med Karolina, har planerat lite om nyår och sommaren. Nu har jag jullov, tummen upp!


Nöjda Karin gillar ví 


My pillow got your head on it

Ja vad ska jag säga om igår när jag träffade vlad? Har typ aldrig vart med om så mycket drama på en och samma kväll.. Skrika att jag aldrig mer vill se honom, springa ut i snön, prata med två barn som säger att en kille letar efter mig, träffas, gråta, skrika i trapphuset, ångra sig, pussas, kramas det hårdaste man kan, komma in igen, se mamma himla med ögonen och be oss att sluta bråka, le, torka tårarna och fatta att det är den här killen jag vill vara med just nu och ingen annan.


boys boys boys we love boys and cars

Igår på lunchen åkte jag och åt kina buffé med orren, mallan, vera, britt och cattis. haha jag tror inte jag har ätit så mycket på länge men det var så jävla gott, åt på kina muren. Vissa skämdes för våra samtalsämnen men jag tyckte det var skitkul






hej jag heter karolina och är typ världens virrigaste människa...

¨...den här veckan i alla fall. Kan börja med igår. Det är så att för typ ett vecka sen gjorde jag en kemilabb med en kille i min klass. Men labbrapporten behöver inte vara klar förrän på torsdag så jag tog hand om våra beräkningar och sånt. SÅ förra torsdagen hade jag dom hemma, och igår sa Love (min labbis) att han behöver dom, så jag skulle scanna in dom åt honom, eftersom jag hade dom hemma. Men när jag kommer hem upptäcker jag att jag inte alls har de hemma, så jag letar lite, och tillslut bestämmer jag mig för att åka tillbaka till skolan för att kolla en gång till om jag har kemipapprena( om jag hade tappat bort dem skulle min labbis nog dampa). SÅ vid typ halv sex kommer jag fram till kärrtorp, och då tänkte jag på vart mina nycklar var. Och så smart som jag var så hade jag glömt dom hemma, så det var bara att åka tillbaka. Så idag fick jag åka till skolan fast jag var ledig, och som tur låg papprena i en annan kemibok. Iallafall så åkte jag hem pluggade spanska, och sen vid halv tre bestämde jag mig för att sova en timme för¨då skulle jag hinna plugga en timme till och sen dra till saxofonen och efter det träna. Sen vaknar jag och kollar vad klockan är och då står det kvart i 5, och min buss går 5 i 5! Så jag skyndar att packa saxofonen(hade spelat innan idag hemma) + träningskläder och gå ner. Och av någon anledning kollade jag var klockan var på mobilen, då står det 16:55, så då var det bara att gå upp igen..........

of all the guys


tio månader idag.. trodde vi skulle fira det
orkar inte med alla dessa bråk
tårarna rinner som vanligt och jag vill bara en sak
att vi ska bli lika starka som förut


when i need you




fick ett halsband av karolina idag :)
haha en rosa mask med ögon som snurrar, på den står det "best" gissa vad det sår på karros mask


Trysil, fucking love it

Hade det skitkul i trysil säger jag bara, bastandet, krökandet, festandet, skidåkningen, mina goda drinkar, människorna. Allt var toppen (: kommer sakna det såklart!









you showed me wrong

YO! har jag varit helt död hela DAGEN, kan ju bero på att man inte har sovit något de närmaste dagarna men sånt är livet. Idag har jag varit med Milou hemma hos henne, pratat och sjungit (: mys!


isn't she a cutie?


did you miss me?

hemma och humöret på topp, är inte ens trött emn datan kommer stängas av snart.. jävla fitt timer men sånt är livet! har haft det sjukt kul i trysil kan jag bara säga, kommer lugnt åka sit nästa åt igen. fucking love it! berättar mer imorgon allihopa, pusspuss


kb

Halluu, kom precis hem. Tänkte berätta om min helg hihi, för jag har inget bättre för mig. ( om jag skriver lite konstigt är det för att mina händer är stela för det är så kallt ute).

Igår träffade jag timmy en kort stund och sen drog jag till akalla och träffa alex, sov hos honom. Idag drog jag till min brorsa vid tre för han fyller 24 idag! Efter det drog jag hem och sen mötte jag julia i slussenoch drog till hennes kompis fanny i hökarängen. Men drog vid 12 typ och träffade anton och robban, och nu kom jag hem.

kb

Att se någon annan ledsen gör verkligen ont


kb

Hej! jaa vad ska jag säga. Joo det är så skönt att det är fredag!! Skönt med helg. Ikväll får jag se vad som händer, imorgon ska jag till min bror för han fyller år, 24 tror jag hehe :P

jag är lite trött heheheheh


kb

blööööööööö, jag behöver pengar.

Ska träna idag och sen sova hos min STORAsyster ( råkade särskriva i nått inlägg, råkade skriva " träffade min stora syrra" eller nått liknande lite roligt haha).

Kom på en rolig sak som hände i måndags när min syster skjutsade hem mig:

Min syster:  Titta Sunny Livs har också julpyntat med ljusslingor
JAG: Nej det har alltid sådär.

säng. sova. nuuu

jag har fan glömt hur det är att vara så jävla trött.. vill bara dö! haha idag började jag åtta på grund av nationella, hatar det! efter skolan åkte jag till prisxtra med mitt trysil gäng :) köpte mat och annat inför den stora resan imorgon. fan vad kul det kommer bli! pratade nyss med malin i telefon om vad man ska packa och sånt, haha har ingen aning menmen det får bli som det blir!


kb

Precis som karin är jag också sjuuuk :'( Inte kul, i söndags var min röst lite konstig och igår med, och imorse var jag väldigt förkyld inte kuuul.

Just nu lyssnar jag på ett band som heter Mindless Self Indulgence, dom är skitbra tycker jag :) Jag har haft en låt av dom på min ipod, vet inte riktigt hur jag fick den men iallafall, så sökte jag fler låtar av dom som också är skitbra, inte lika bra som den jag hade på ipod men ändå :)


my boy

Runt sex kom vlad hem till mig, han gav mig godis, en nallebjörn och en sten där det står "i love you" hihi de tär är skönt att vara sjuk och ha någon som tar hand om en och som tycker lite synd om en :)


my life would suck without you


living the dream

Dagens humör: Föör uttrååkad
Dagens mående: Förskyld och trött trött trött
Dagens borde: Plugga matte
Dagens frisyr: Smutsigt utsläppt hår, yeah
Dagens klädsel: Mjukisbyxor och barcelona tshirt (:
Dagens planer: Bli frisk och träffa min pojke
Dagens vill ha: Pengar till Trysil+ skidor (?)
Dagens längtan: Julafton och TRYSIL sist men inte minst SNÖ
Dagens fundering: Varför vil jag vara i skolan..
Dagens beroende: Gossip girl och choklad
Dagens tråkigaste: Att vara sjuk, haha


what should i do

hej jag heter karin och har nationella i morgon men min hjärna förstår inte så jag orkar inte plugga utan kollar på tv istället, hej kom och hjälp mig.


!

I hope some day...when i'm dead and gone,
We learn to right...everything that's wrong,
With loving hands...turn sick to strong,
Our time will tell...if life goes on, on, on, on, on


same same

Jag blir hemma idag igen, vill inte bli sjuk igen så jag skippar att gå ut. Känns ändå skönt att bara sitta hemma, sova hur mycket jag vill, äta hur mycket som helst haha som vanligt tänker jag på mat. Ska ner koka lite te, kolla på gossip girl och sen plugga stenhårt till nationella imorgon. Har bestämt mig för ett Mvg i matte A, cross your fingers for me please!


.

GODNATT ska sova nu så får vi se om jag frisk tills imorgon! pusspuss


gissa vilka?


milou pierca tungan idag!


Corinni

Måste bara säga att Corinna är för söt när hon är trött, haha

- mm?
- hej, vad gör du?
- corinna
- haha va?
- corinna?
- vad snackar du om, vad gör du?
- CORINNA!
- haha
- va?
- okej ringer dig sen
- godnatt, puss¨


have to get well

Känner att jag är lite friskare, ska ju till trysil på torsdag med skolan och då får jag inte vara sjuk! har ocksp nationellt prov i matte på onsdag.. varför ska jag vara sjuk nu för? why why!


älskar att åka skidor


ibland är det kul att vara hemma

vid ett kom milou till mig och har vart här tills nu. hon lagade pannkakor till mig vilket var sjukt gott, thank you! har haft en rolig slappdag idag och det är tack vare en person :)








FOTOREGN, JIPPIE


makaroner for life!


did you know?

I britney spears låt if you seek amy sjunger hon egentligen F U C K me om man lyssnar noga så hör man. Varför skulle hon sjunga But all of the boys and all of the girls are begging to if you seek amy låter lite mer troligt att hon sjunger begging to f u c k me men så får man ju inte sjunga så därför heter låten något annat och alla tror att den har en annan innerbörd, smart tjej!


Mys

Satte precis på kokande vatten för att dels göra varmt vatten med honung och dels makaroner som alla vet att jag älskaar, hihi. Pluggade lite matte nyss har ju nationella på onsdag, please kill me! Men ska bara ta det lugnt idag så har valt en film som jag ska kolla på nerbäddad och med mat i handen :)


En snygg tjejerna enligt mig är Vanessa i Gossip Girl
undra om hon ser lika sliten ut när hon är sjuk..


hej hopp

GOD MORGON! är sjuk idag.. åååh hatar det. jag är jätte seg, har ont i halsen och fryser jätte mycket även om jag har mycket kläder på mig. MÅSTE bli frisk!

Dagens sjuklings kläder
  


karolina

Igår var jag som karin sa på middag hos cecilia, det var väldigt trevligt :) Efter drog jag och karin och träffade lovisa och janina lite snabbt och sen åkte vi båda till kista, jag träffade alex och karin drog till vlad. Jag följde med alex och hans kompisar till en tjej som heter ellinor, så vi chillade typ där och sen drog jag hem til alex och sov där.

Idag har jag bara vart med alex och hans kompisar typ.


Det här hadejag på mig igår, lite dålig bild men klänning från bikbok och jackan från gina


lars winnerbäck

jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams 
jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
för ingen känner mig så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu


lucky


tänk att tre små ord kan betyda så mycket: jag älskar dig

 


you sexybitch


Någon som ALDRIG skulle kunna sluta äta kött är min fina vän karolina, se bara hur hon njuter av den här cheeseburgaren. haha tycker bilden är så fin så fin


godisgris?


ska jag någonsin kunna hålla mig och bara äta en choklandbit per dag? bättre lycka nästa år, då kankse jag inte sliter upp hela choklandkalendern..


6 december

Det är andra anvent idag.. har inte tänkt på det faktiskt! har varit jätte seg idag, myst med pojkvännen. kollade på my best frinds girl, haha tycker den är jättebra (: åt paj till frukost idag, mums mums!

Lite bilder från igår





weekend

YO! igår var det lördag, var på tjejmiddag hos cecilia med alla tjejer från min gamla klass. var faktiskt mysigt och så, vi åt mat och kladdiskaka. haha min röst försvann helt under middagen när signe trodde att alice skulle ta hela kladdkakan och hon såg jätteledsenut så skrattade jag så mycket att jag inte kunde prata sen. karolina och jag drog sist av alla vid typ elva. mötte upp lovisa och janina, var med de en kort stund sen åkte vi till varsinn pojkvän och sov :)


Man måste ju bjuda på sig själv


karolina

heeej ville jag säga, hej då

Don't worry be happy!

TJO! Igår var jag med lovisa hemma hos mig en stund sen träffad evi louise och karolina, satt på t-centralen och gjorde ingentng. mötte upp vlad, han och jag åkte hem och kollad epå film sen sov vi. ingen spännande kväll men jättre mysig, thank you!

Vaknade vid elva idag av att vlad tagit allt täcke, aja sånt är livet :) åkte ner på stan och mötte upp lovisa och louise för att köpa koftan, hihi. så nu har jag den! life is gooood. väntar på våra gäster nu eftersom mamma och pappa ska ha glöggfest. vlad kommer över snart för att hålla mig sällskap. dricker varmt vatten med honung för jag har så jävla ont i halsen..


älskar koftan! mysig och bra när man är sjuk som jag

regrets

åååh ångrar mig, skulle ha köpt en kofta som fann på gina för 100 kr.. jätte billigt och den var jätte snygg. ska upp tidigt imorgon och köpa den! MÅSTE ha den..


it's tricky

haha louise var seg så lovisa är påväg till mig istället! skönt eftersom jag har hunnit tvätta håret då som var smutsigt, help me! har fixat mig klart nu med en egen frisyr och allt (A) ibland är det skönt med kort hår

 
fram och bak, har satt upp mitt hår med tjugo hårspännen. yesyes

Shopping!

TJOLAHOPP! Har varit på stan med karolina idag, vi har shoppat eller mest hon. hihi :)

nu ska jag ner på stan igen och träffa lovisa och louise, jippie! hörs senare lovers


fick hem en lila kjol som jag ska ha ikväll

tagen från vlads blogg

Engelbrekt, klass 7b3 låter bra, alla är så glada och verkar känna varandra. Känner mig faktiskt lite utstött.. Jag får väl sluta tänka på det förflutna och skärpa mig, ja tänk om mitt liv ändras i denna klass. haha, rolig mentor vi får, vad hette hon nu igen, katarina rundström. Ser på direkten vilka killar som finns i denna klass, de där grabbar är väl de coola? Fredrik, gustaf, ivar.. De andra är lite mer nördiga men jag får väl ta det lugnt i början och va med de nördiga, harinte så bra självförtroende.. Söta tjejer finns det också hon här är fin, svart hår, svarta ögon, freja heter hon, en där är också fin, man känner verkligen hur hon sprider glädje, också svart hår, bruna ögon, vad hette hon nu igen.. juste, karin...


damn it

juste juste juste!! haha har franska läxa imorgon men det hade jag glömt, smart där karin (:


saknar frankrike som fan..


Slapp daaaaay

Har varit med vlad idag och myst (: var lite obbigt i början men sen redde vi ut det och allt blev bra, yeey! älskar när allt känns skönt. fick fiskbullar till middag som jag älskar haha konstig tjej jag vet.. ska nog krypa ner bredvid min baby och sova!


jag. är. hungrig!


kb

Heeej! NU är frågan om jag ska plugga eller inte. Saken är att det är gtest i matte imorn men jag läser inte akursen så jag behöver inte göra det, men det är bra för då kan  jag se omjag fortfarande komme rihåg och så. MEn jag orka rinte plugga just nu och ska förmodligen till min storasyrra senare ikväll för att äta typ. JAg tycker faktiskt att jag har börjat skriva mer i bloggen :O

Tänkte lägga upp vad jag hade på mig idag, bilden blev kanonbra!




hej hopp

nu är jag häääär! Er favvisbloggish! Idag harjagvarit hemma från skolan, var för trött för att gå. Men jag bakade tre kladdkakor,kärleksmums och follade pappas brallor eller va det heter. Sen vid fem var det en minnesgrej för farfar och sen varjag på Guatemalanska ambassaden. Nu skajag gå PEACE OUT/ KAROLINA

skit på svenska

är skit kissinödig, visst säger man kissi och inte kissnödig? haha stör mig på de som säger fel och de stör sig på mig. jaja skitsamma ska kissa sen in i duschen, förlåt för kass uppdatering. imorgon blir det bättre, i promise!


börjar sakna mitt hår lite, kolla näst längst till höger!


sola sola sola

TJENIXEN! Idag har jag hunnit med mycket och haft en skitrolig dag. efter skolan eller okej efter jag och vera sprang ut från lektionen så har vi solat med nanna, blev bruna och fina (röda kräftor) sen gick vi på stan med alice också. vera köpte en skitfin klänning, yey! kollade lite men hittade inget eller jo present till vlad, corinna och mamma (: kollade på nk's julskyltning som femåringar för den var så fin! drog sen och åt pizza med amanda, haha killen i kassan var lite retard! vlad kom till mig sen och har varit med honom ett tag, vi bestämde en sak som kommer göra så vår framtid blir skitbra!


yesterday

Milou klippte sig också korthårig igår men hos frisör och det blev skitsnyggt, här är lite bilder från igår som jag tagit från en coolings blogg (förutom den första):


snyggningen herself

sexymama

bästa karolina hatar bilden

korthåriga vänner


goodie

Efter skolan åkte jag hem till mischa, hade det mys satt och pratade och åt pizza plus hennes egna lussebullar. mums! tack för en skön slappdag :) var där tills halv sju sen åkte jag hem och nu ska jag snart kolla på DPH, ett av de bästa programmen.


jag börjar få jul känsla, snart ska man köpa gran!


kb


jag gillar den här låten, men videon gick inte att lägga upp från youtube :s och den här är live och akustisk också så den är inte riktigt lika bra men men


kb

Jaa, idag skulle jag ha gått på saxofon och tränat men min storasyrra kunde inte träna och jag orkar int egå på saxofonen så jag stannar hemma resten av kvällen istället. Skönt. JAg vill berätta nått kul, men har inget kul att säga så hej dåå. Eller joo jag kollar runt på internet efter saker jag kan önska mig i julklapp, haha fett girig jag är, vet inget jag önska rmig så jag måste komma på nått hahaha.



jagär lite gladis hhehehehe


clothes


första december!


RSS 2.0