lalala /kl

haha fredagskvällen var inte riktigt som planerat. vi alla tjejer skulle på en fest på rådmansgatan. allt verkade lugnt, vi träffade bea, isolde och sandra utan för 7eleven. så där stod vi och väntade på att han som hade festen skulle komma hem. efter ett tag kom det massa killar från våran klass och deras kompisar. och helt plötsligt var vi typ trettio pers. Alla visste att bara få skulle få komma in. i alla fall där stod vi i typ en timme och pratade. visst det var kul men så jävla kallt!! när då killen som hade festen kom så var det bara tjejer som fick komma in. och ingen ville gå upp med de killarna så vi stannade ute. haha. det låter inte så roligt men det var det faktiskt. sen vid halv ett så gick jag, vlad och karro hem till karro och sov där. jaa det var min fredag kväll. vi brukar inte hänga ute på helger men det blev så bara, hihi.
ciaaaaao

kb

SHULULULU!

Jag har äntligen fått tillbaka min dator jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjiiiiiiiiiiiiiiiippppppppieeeeeee!

Iallafall idag gick ganska snabbt även fast de var en torsdag. Jag hatar torsdagar, det är liksom språkdag för mig då eftersom jag har alla språk på torsdagar ( svenska, engelska, spanska, kinesiska). Efter skolan gick jag och mötte upp fanny. Vi gick till johannesskola där vi mötte upp Mischa. Jag fanny och mischa gick hem till fanny, och dom gjorde mislyckade pannkakor hahah. Sen vid typ 7tiden åkte jag och fanny till globala gymnasiumet. Det är nog inget gymnasium för mig. Jag har bestämt att jag ska gå programmering på kärrtorp.

Nää nu ska jag fixa lite till på datorn puss hej


kl- fått en mobil, äntligen!

jag har precis ätit en god middag.. pizza blev det idag, mums. haha
idag har jag vart med louise efter skolan, vi gick på stan och hade det skoj.
jag köpte en klänning, en tröja och en mössa blev faktiskt nöjd
men det bästa var när jag kom hem, då hade pappa äntligen köpt en ny mobil till mig! så nu har jag mitt gamla nummer igen. fast den nya mobilen är inte speciellt snygg, men skitsamma. haha
imorgon är det frdag!! yess, hoppas den här helgen blir mer lyckad än förra.. jag håller tummarna.
jag tror att jag vill färga mitt hår imorgon men vi får se, mamma försöker avskräcka mig genom att säga att det kommer bli helt fel. att mitt hår typ kommer bli en annan färg.. hmm.. vi får se vad jag gör.
imorgon efter skolan ska jag och Karro sola, vill bli lite brun.. känner mig så jävla blek, någon som håller med? såklart!

ganska lik min förra eller hur?

  

Saker från Gina tricot


i'm just calling one last time, not to change your mind, but to say i miss you baby, goodluck and goodbye/ kl

Kommer du ihåg din allra första kärlek?
Ibland när du lyssnar på vissa låtar, så påminner de dig om just den personen.
Det spelar ingen roll vem du har just nu, du blir ändå påmind om honom och era stunder tillsammans. 
Och sen när det väl tog slut, trodde du att du aldrig skulle bli kär igen. Visst har jag rätt? Och varje gång du går förbi hans hus så kommer du ihåg bilden i huvudet, bilden av dig och honom - det perfekta paret... Och varje gång du hör er låt, känner du allt om och om igen. Du vill bara vrida tillbaka tiden för att känna hans hand mot din, en sista gång. Och det gör ont varje gång du ser honom gå med en ny. 
År efter år suddas minnen ut, men hans bild kommer du alltid ha kvar. Hur kan man glömma de där djupa ögonen? Hur kan man glömma det ansikte som man varit så när, du saknar inte honom som person, du saknar det ni hade. Du saknar att du var så bekväm i hans sällskap, att du aldrig behövde skämmas eller spela någon du inte är. 
Jag tror alla kommer ihåg sin första kärlek.
Det är inte den du älskade först, utan den du älskade mest.


be who ever you want to be/ kl

åååh jag håller på att dö! mitt huvud värker som fan, usch hatar att ha ont i huvudet..
och jag måste plugga franska, fuck kommer bara få mer huvudvärk nu. aja det får man väl leva med.
idag har jag haft en ganska lugn skoldag, har varit seg och skittrött men det är jag typ alltid så.. vi hade musik idag, jag och Karolina ska spela Sway (the kooks) hon spelar guitarr och jag trummor. jag tror det kan bli ganksa bra om bara våran jävla musiklärare kan hjälpa oss lite mer!! haha
efter skolan gick jag först på öppna huset på norra, jag känner verkligen att jag inte vill gå där. för det första min brorsa går där för det andra verkar det inte vara kul eftersom det känns att det vara är massa männiksor som är som min brorsa. jag har en sån hemme och det räcker :P haha
sen gick jag och träffade Jalle, vi har typ inte umgåtts på skitlänge så det kändes lite konstigt men det var kul.
och nu sitter jag här med världens huvudvärk.. jag tror det är från musiken.. fan va alla spelade högt, kommer typ få ha öronproppar nästa gång (A)



haha en sjukt gammal bild på mig, karro och jalle



låten karro och jag ska spela, bra va?


kb

HALLÅ!

Hände inget speciellt i skolan idag, eller vi hade boxning på gympan det var kul, men jobbigt. Efter skolan drog jag, alice och linnea till norra real eftersom det var öppen skoldag där idag. Jag har ju redan vart på öppet hus där en gång innan så det kändes kanske lite onödigt, men jag och alice prata med några där så norra verkar vara en bra skola.

Linnea berättade för mig att min kinesiskalärare tycker att jag har blivit mer aktiv på lektionerna, det är bra!

Kom på att jag måste plugga hemkunskap, har läxförhör på fredag,

Nu sitter jag pratar i telefon med karin.
ska dra puss





kb

Idag fick jag hem ett brev om taizé. Min konfagrupp eller kyrka ska åka dit den 20 till 29 juni. Jag ska ner dit och jag hoppas fler ska de!

Fanny tycker karin skriver fler inlägg än mig, så därför ska jag skriva en inlägg om fanny.

Fanny och jag känner varandra genom konfirmationen. Hon hatade mig i början för hon var såååååå avundsjuk på att jag blev kompis med emma. Haha det var så kul. Så fanny och Boel hade en liten "pakt" mot mig, dom hatade mig. Men så en dag så åkte jag , emma, boel, fanny, nora och agnes till långholmen, och efter ett tag började fanny gilla mig igen. WOOHOO! Fast de tog ett tag, så nu är vi vänner.

Fanny tror att jag ska skriva nått jättesnällt inlägg om henne, haha det här gav hon som förslag:

"fanny är min bästa vän. Det är inte bara det att hon är rolig, charmig, söt, snäll, cool och fantastisk. Dessutom är hon den snyggaste människa jag någonsin träffat. Jag är så glad över att ha henne som vän, och det är ett mirakel att någon så perfekt som denna varelse vill spendera tid med mig. För detta är jag henne evigt tacksam."

En del av vår väldigt fina konversation på msn:

Fanny säger:

hej din åsna

- karolina | säger:

du ska dö

Fanny säger:

jag ska återuppstå som en zombie och jaga dig förevigt

- karolina | säger:

du är redan en zombie, eller du ser ut som en ialf

Fanny säger:

då är du redan rädd för mig.l ser dt så i af

Fanny säger:

hahah sämsta dissen ever

- karolina | säger:

du elr jag+

Fanny säger:

jag

- karolina | säger:

hahahaha

Fanny säger:

men här får du igen

Fanny blinkar:


Spela upp "Vattenballong"

- karolina | säger:

okeeeeej neej nu blev jag blöt.... där nere hahahahahhaa

Fanny säger:

hahaha visst det

Fanny säger:

visste d*

- karolina | säger:

haha

Fanny säger:

men dude

Fanny säger:

hur anmäler man sig till tezè?

- karolina | säger:

asså man fick hem ett brev så ska man fylla i nån grej och skicka

Fanny säger:

okej

Fanny säger:

men du ska åka helt säkert va?

- karolina | säger:

jaa dt är det men du måste också åka

Fanny säger:

jaa ofc

Fanny säger:

hahah din bild e sjukt fin

- karolina | säger:

den där jag blinkade haha?

Fanny säger:

ja!

Fanny säger:

ta tillbaka den!

Fanny säger:

NU

- karolina | säger:

nöjd?=

- karolina | säger:

!!

Fanny säger:

jaaaaa!

Fanny blinkar:


Spela upp "Studsboll"

Fanny blinkar:


Spela upp "Knock"

Fanny säger:

hahahah

Fanny blinkar:


Spela upp "Knock"


Nu ska jag sova puss.


här är fula fanny!

kb

SHULULULU!

Idag har det inte hänt då mycket. Jag fick mina nya hörlurar igår (signe förstörde de gamla) och jag är fett försiktiga om dom nu. Jag gillar mina hörlurar. :)

Började skolan på östra och sen gick jag och min klass på bio. Jag tyckte filmen var fett bra, den hette "die wille" eller nått sånt. Efter skolan skulle jag träffat mischa men hon dissa mig haha, men jag ska träffa henne på torsdag istället. Fast det var bra att jag gick hem efter skolan istället för jag har inte mått så bra idag.

Idag fick jag ett sms av min brorsa att min dator är klar, woohoo!

Nu ska jag kolla tv, haha puss.


dom är fina i rosa har jag

kl



man kan låtsas att man skiter i sin morsa men man bryr sig så jävla mycket
förlåt för att jag gör dig besviken hela tiden. det är inte med flit


yuuuuuuuumii


alla förtjänar att få dregla lite då och då!! / kl

jaduu.. / kl

ja vad ska man säga? mitt hår är fläckigt, jippie. haha corinna började till och med skratta så hemskt ser det ut.. men men jag får färga det hos en frisör och få det bra för en gångs skull! för frida gick det skitbra, hennes färg blev jätte fin. ååh är avis på den kvinnan! nu sitter jag här mätt och belåten, vid min sida sitter corinna med skolkatalogen. haha. idag var vi på skolbio och den var faktiskt ganska bra "die welle" hette den. och ja du inte så mycket mer har jag gjort, nu ska jag och corinna dra ut. ciaaao!

håller tummarna/ kl

åh nej åh nej åh nej!
sitter med hårfärg i håret, ska försöka en gång till att få ljusbrunt hår, som många vet blev det lite misslyckat förra gången men jag ger inte upp!
haha, eller vad säger ni?
ja min måndag har inte varit den roligaste, vi hade prov i teknik som jag verkligen inte har pluggat någonting till. har inte kunnat, haft så mycket att tänka på. menmen ett prov hit och dit. efter skolan skulle jag träffa en viss person men det gick inte såbra. allt slutade i tårar. fattar inte vad jag har gjort för fel. har jag ändrats? knappast. så då åkte jag till café 60 där signe, linnea, elin, frida, emelie och alice satt. de tröstade mig och allt kändes faktiskt snäppet bättre. när jag satt där så kom jag på att jag ville färga håret så då bar det av till stan för att köpa hårfärg och nu sitter jag här. frida håller också på att färga, hon ska ha brunt! tror det kommer bli riktigt fint, håller tummarna för henne också (A).
wish me luck guys!



karin och frida.

kb

Nu är det måndag igen.... och man måste gå ännu en vecka i skolan, jag orkar inte.
Jag hade teknikprov idag och det gick sådär, vet att jag svarat fel på två frågor typ. Men jag hoppas på ett vg iallafall, men kommer säkert få ett g eftersom de är teknik och för att vi har Predrag.

Slutade skolan runt 10 över tre och fick vänta typ 20 minuter på att min sega syster skulle komma. Hon kom vid typ 10i fyra (?!) och vi hade bestämt att vi skulle gå på stan, och de gjorde vi. Jag köpte två saker, en tunika från monki och en typ innejacka från gina tricot.



har den här låten på hjärnan

cause you're hot and you're cold/ kl

ja nu sitter man här framför datan igen
corinna ligger i min soffa och.. sover? haha
idag har jag inte haft världens bästa dag, jag har mått skit, kunde inte sova igår. kan inte äta något för jag mår så jävla illa. varöfr ska det vara såhär?
vid två kom karro över för att få mig på bättre humör, tack det hjälpte faktiskt ett tag.
fast när karro hade gått bröt jag ihop igen men då kom corinna till min rädning.
tack för att du vet hur du ska få mig att le älskling.
men det verkar vara tröttsamt det kankse är därför hon har slocknat på soffan?
jag vill inte gå till skolan imorgon men mamma tvingar mig, fan varför kan inte föräldrar förstå lite?
aja det kanske är bäst att försöka i alla fall.
corinna och jag spelade in en film, en video på hot n cold. haha tänkte lägga upp den men youtube är cp :/ får göra det en annan dag. måste börja plugga snart, fan har inte börjat och vi har prov imorgon. braa karin!


i love you my darling

kb


haha kollade bilder på mig på facebook, och hittade den här fula på mig och signe. Livet är bara för roligt hahahahah.

kb

Just nu tar jag en liten paus i mitt pluggande. Har prov i elektronik imorgon och jag började typ idag. Smart.

Igår var ja på tjejmiddag hos fanny, och det var kul. Ganska många nya ansikten, och maten var god. Det slutade med att jag mischa och sevgi sov över där.

Lägger kanske upp någon bild av de få jag tog igår. Nu ska jag fortsätta plugga puss.

låten/ kl




Saknar O.C, vem gör inte?

kl- i will be

There's nothing I could say to you
Nothing I could ever do to make you see
What you mean to me
All the pain, the tears I cried
Still you never said goodbye and now I know
How far you'd go
I know I let you down
I will be, all that you want
And get myself together
Coz you keep me from falling apart
I thought that I had everything
I didn't know what life could bring
But now I see, honestly
You're the one thing I got right
The only one I let inside
And if I let you down
I'll turn it all around
Without you I can't sleep
And without you I don't know what I'd do
Here with me, do you see,
You're all I need
And I will be, all that you want
And get myself together
Coz you keep me from falling apart



få mig att förstår vad jag har gjort, varför du inte svarar, varför du vägrar träffas. få mig att förstå varför du beter dig såhär mot mig. varför jag inte kan le åt någonting längre. jag älskar dig och jag önskar att du kände detsamma

kb

HALLU

jaaa spenderade fredagkvällen hos sebbe, och den var ju interessant....

Iallafall jag är typ värsta depptjejen,och jag vet typ inte ens varför.



skiit.. roligt /kl

ja vad ska man säga om den här fredagskvällen?
trodde faktiskt att det skulle bli en rätt så rolig kväll. jag var med frida, louise, fredrik, gustaf och typ fem till, vi skulle till en fest vid skanstull och allt verkade gå på räls. men såklart så ska vi gå runt ute i kylan i en halvtimme, han som har festen stänger av mobilen. palla säger jag bara. men alla försökte hålla humöret uppe, fredrik och martin satt och sjöng. jävligt falskt. och samma sak om och om igen "lalalala". jag blev tyvärr bara på sämre humör av det här. haha. men i alla fall så ringde vi freja och frågade om jag, lollo och frida fick komma på någon fest som hennes kusin hade, visst fick vi det men bara vi i så fall. exakt när vi lagt på ringer min mobil och det är karro. då hade vi glömat att fråga om karro och mischa också fick komma. och när vi frågade så var det nej på en gång. fan då röck det också. men då drog vi och träffade karro och mischa. vi var med dem en stund sen kom jag på tanken att ringa sebbe som var med två kompisar, och snäll som han är fick vi tjejer komma över till honom. jag vad ska man säga mer om kvällen? vi satt och snackade, dansade, körde poker och det var väl rätt roligt. men som sagt inte den frdagskvällen jag hade planerat, menmen bättre lycka nästa helg.
Good night, sweet dreams

kb

HEEEJ!

Nu är det helg! Jag har ingen aning om vad som händer ikväll, ska antagligen träffa mischa,karin och kanske frida, men jag tror inte vi kommer göra något speciellt. Jag som hade hoppats på något kul.

Imorgon ska jag till Funny Fannyyyy, och hon är våår största bloggläsare, HAHA!  Hon påstår det, och jag tror henne eftersom att jag vet att jag är hennes största fan.

Fan vad jag hatar pappas dator. Min är fortfarande på lagning och jag håller seriöst på att dö utan den. Nätaggregat gick sönder på min dator när en propp hemma gick :S. Och pappas dator är fett seg och jag kan inte ladda upp någon bilder just nu, det suger. Dessutom laggar datorn hela tiden och enligt pappa är det såklart mitt fel, fast det stämmer inte.


smile like you mean it /kl

jag trodde att jag skulle kunna hålla huvudet högt
jag trodde att jag skulle kunna försöka tänka på annat
men jag har försökt och jag tänker inte låtsas längre
jag tänker inte låtsas att jag är lycklig
för jag är inte det utan dig
jag tänker inte låtsas att jag inte gråter
jag kan knappt sova på kvällarna
det kommer upp bilder vart jag än går, minnen från oss
och jag orkar inte, jag klarar inte det här
inte utan dig, inte utan oss
jag förstår bara inte om de tär någonting jag har gjort


kl

tisdags- allt kom som en chock, var verkligen inte beredd på det. har jag gjort något? jag förstår ingenting och jag hoppas att du kan förklara för mig.
men jag orkar inte gråta mer, har ett nytt motto: Baby don't cry, i hope you got your head up. Even when the road is hard, never give up.
I love you, always have, always will


kb

HEEEEEEEEEJ!

Jag är fett trött, och har inte orkat plugga ett skit på hemkunskapen. Skulle gått på öppet hus på södra latin idag men jag pallade verkligen inte... Jag orkar inte sova heller, orkar bara att tiita på tv och sitta vid datorn haha.

ASSSÅÅÅÅ jag kan typ bara tänka på mitt gymnasieval, det är fett svåååårt! Jag vet inte om jag ska gå natur programmering eller gå natur natur och välja programmering som individuellt val, hjääälp mig är du snäll (A)

Imorgon är det fredag och jag vet inte rktigt vad jag ska hitta på. På lördag ska jag iallafall på tjejmiddag och jag trro det kommer bli kul iallafall.


I helgen hoppas jag att de blir "party party party"

It's either my way, or no way/ kl

hej hopp snopp inget är på topp.
nu har jag precis ätit och sitter och pratar i telefon med min älskade corinna. men hon tycker att jag är tråkig, buhuu!
idag har min dag varit seeeeg, det enda jag önskade var att få sova. haha som vanligt
efter skolan träffade jag min bästis sebastian, wiho.
vi gick och fikade på warne's coffee eller vad det nu heter.
det var kul för jag har typ inte umgåtts med sebbe på skitlänge känns det som.
vi beställde en stor latte och kakor att dela på, mums vad gott det var. (tjockisvarning!) han skulle hjälpa mig att plugga lite och då behöver man energi
menmen vid sex så skulle han träffa porre och de skulle göra.. aa vad vet jag? en ledtråd, något liiiiite bögigt (A)
måste plugga hemkunskap snart, fan att alla läxor ska börja på en gång. usch!



jag och sebbe för ett tag sen, haha



Dagens outfit

kb

SHULULULU!

Hände inte så mycket idag, hade kinesiska som första lektion, och fyy fan va jag hatar de! Vet inte ens varflr jag går kvar, antagligen för att jag har en liten chans att kunna få mvg som slut betyg. Hade även gympa idag och vi körde doppboll elller nått sånt, och det var faktiskt riktigt kul. Sen körde vi dodgeball som vanligt typ.. haha.

Var på öppet hus idag också. Kollade på norra real och skolan verkar helt okej, fast jag gillar kärrtorp bättre. Nu har jag verkligen börjat tänka på om jag ska välja matte programmering på Kärrtorp. Programmering verkar fett kul, och på den linjen får man läsa programmering A, B, B och C.

Nu ska jag göra biologiläxan  puss :)


åh fan /kl

hejsan allihopa, hoppas ni haft en skön dag!
jag kom precis hem och nu måste jag sätta näsan i mina biologi böcker, snaark!
min dag har varit ganska bra, men jag upptäckte tyvärr att jag har världens sämsta kondis.
faan säger jag bara.
efter skolan åkte jag till lidingö för att träffa vera. hon ville gymma och visst det kan bli kul tänkte jag
men usch vad jag kände mig dålig. hon sprang typ en timme på löpbandet medan jag blev trött efter kankse tio minuter, hehe. jag måste fan börja träna känner jag nu. så  jag och corinna ska börja träna varje... vad var det, söndag eller tisdag? aja hursomhelst så ska jag alltså börja träna och få bra kondis!
önska mig lycka till, det lär behövas!


kbbbbbbbb

JAPP karin skolan verkar bra, jag kommer nog börja på den :)
Ja du skulle nog gilla skolan, men journalistik finns ju inte dääär.
Jag älskar dig bäästevän ! :D

ring 112 min mobil är stulen! / kl

Idag var jag och fikade på kofi med alexandra efter skolan. det var jätte kul men bortsett från en sak
när vi var på väg till östra real för det öppna huset upptäckte jag att min mobil var snodd. FAAAAN säger jag bara. tre tjejer som satt bredvid oss på fiket hade tydligen tagit den. så minus för det, ett stooort minus.
Väl på östra gick jag runt med frida, nanna och alexandra. jag frågade lite frågor vid journalistik linjen, eftersom jag gillar att skriva så tror ajg att jag kommer trivas där. jag tror jag har bestämt mig, jippie!
fan va skönt det känns att jag äntligen vet vart jag vill gå
efter öppna huset åkte jag och alexandra till Mcdonalds för att äta och sedan bar det av hemåt.
jag orkar inte berätta vad som hände senare på kvällen, kommer bara må dåligt som jag redan gör
hoppas att alla ni mår bra i alla fall!
och tack bästaste karolina för du orkar lyssna på mig när jag knappt kan prata.
Juste Karro, hur var kärrtorp? tror du jag skulle gilla den skolan?



min framtida skola?



jag i somras med min kära mobil *snyft*


kb

SHULULULU!

Började dagen klockan östra med akursen, jävligt tråkigt men vi fick sluta en kvart tidigare WOOHO! Resten av Hände typ inte speciellt. Inget bråk om i lördags iallfall, de va bra.

Idag var jag på öppet hus på kärrtorp. Jag tycker skolan verkar vara jättebra, och jag tror nästan att det är skolan jag kommer välja. Fast jag vet inte riktigt vilken linje antingen natur/natur, natur matte och programmering elr teknikprogrammet. Men ska kolla norra imorn, så jag kanske ångrar mig, vi får se. 
 

thank you /kl

jag vill bara säga tack för att du orkar lyssna på mig. älskar dig louise


kb

Lite bilder från helgen innan också :)


kb@home

HALLUU!

Idag har väl varit en jätteintressant skoldag..not.
Kom hem och har inte gjort något speciellt!

Men jag lägger in lite bilder från i lördags !

schteekarna, och jag är såå snygg! :)




hohoohohoho /kl

kl- love kills slowly

hejsan hoppsan allesammans
nu sitter jag framför datan, kom hem för ungefär en timme sen eller mer.
jag orkade inte vara kvar i skolan, allt känns så jävla jobbigt nu
det värsta som finns är att gråta och att göra det i skolan är ännu värre
menmen efter lite nutella känns allt bättre, haha låter som en jävla tjockis
jag hoppas verkligen att allt kommer lösa sig och att jag slipper känna såhär
tack alla mina älsklingar som finns där för mig.
du ringde i alla fall men det var inte ett sådant samtal som jag hade förväntat mig




ska snart lägga mig i min säng och kolla på mina favorit film -the notebook. en film jag rekomenderar

kb@home

Som ni hörde igår var det en som sagt galen kväll.  Jag hade kul till en början tills allt spårade ut. Tycker grannarna var fega som inte ringde på dörren innan de ringde polisen men men, och det är just för sånna saker som hände igår som jag inte vill ha fest.

VI städade iallfall resten av kvällen sen, och sen kom karins föräldrar hem så vi pratade med dom en stund.

Idag vaknade jag typ vid 11 och drog vid halv ett själv till stan. Den var skitskönt att gå själv, för man slapp kolla på saker som andra vill kolla på haha. JAg köpte iallafall  tre tröjor på rea haha, och ett par strumpbyxor till min lilla syster.

Eftersom min dator är på lagning sitter jag vid pappas dator, och den är cp så jag kan inte lägga upp någon bild idag, får göra det sen :) puss


kl- kaaos!!

godmorgon allihopa
jag sitter här med louise, vi är typ helt döda men kan inte somna om. inte jag i alla fall.
igår var det inte den bästa dagen i mitt liv om man säger så
mina föräldrar trodde jag skulle ha tjejmiddag men jag bjöd dit typ trettio tjejer och tjugo killar så allt ledde till en fest.
folk skrek, dansade och det var skit kul. har har inte ens en aning om hur många det var som var där
men allt spårade ut och folk slängde ölburkar ut för balkongen, kissade utför balkongen och spydde på mitt toalettgolv
allt blev inte bättre när polisen kom
såklart ringde de mina föräldrar men konstigt nog blev de inte alltför sura
jag vill tacka alla som hjälpte till att dammsuga, torka spya, diska, slänga sopor. tack!
jag kan inte säga att det var värt det men jag hade kul till en början i alla fall
och ett tips till alla som planerar att ha hemmafest, låt bli!
hahah, hoppas alla hade det kul i alla fall men förvänta er inga fler fester hemma hos moi.
ha en skön söndag allesammans!

jag och louise osminkade och glada på morgonen


en bild från gårdagen

kb@karins place

HELLLUUU!

Idag vaknade jag typ vif halv elva och vid halv 12 åkte jag, karin och hennes pappa och köpte massa mat till karins tjejmiddag. Så hela dagen harjag hjälp karin att städa och fixa inför kvällen.

Nu har Corinna kommit också och vi håller på att fixa oss :) För snart kommer alla tjejor, och sen kommer fler och då blir de feest! :D


ma homie corinna

hejsan hoppsan!
idag efter skolan gick jag och träffade två kompisar fån min konfa, vera och nanna, och deras kompisar. hade inte träffat de på åratal så det var skitkul. vvera gick nästan på en gång men jag, nanna och alexandra gick och fikade. efter ett tag kom johanna också.
men det var bara jag som åt (A) en stor chokladmuffins, yummi!
sedan träffade jag den bästaste corinna :) och nu sitter vi här hemmas hos mig i värmen, snart ska vi kolla på film.
har ni kankse några tips?
orkar inte gå ut ikväll, vi ska ha myskväll och vara utvilad till imorgon (A) för imorgon händer det grejer, wiho!
/ kl



kb@home

Idag har jag haft en lång skoldag, men vi hade iallafall slöjd. Jag älskar slöjd :) Efter skolan åkte jag hem och åt och sen åkte jag och lollo till fridhemsplan där vi mötte Vlad och Daniel som skulle hjälpa oss med en sak. Efter det gick jag och lollo en kort stund på stan och jag köpte en foundation eftersom att den jag har nu håller på att ta slut.

Ikväll ska jag bara vara hemma och chilla. Jag orkar faktiskt inte gå ut. Jag tycker det är skönt att vara hemma ibland och jag har inte varit det på ett tag nu känns det som. Dessutom ska jag ladda upp inför imorgon, då jag och karin ska handla mat vid 12tiden till hennes tjejmiddag.





haha hittade en bild på mig som liten

-

 vi är bäääst / kl                                              
 karolina och jag vi är goda vänner fast mycket olika

.

Ja som alla har förstått så har Karolina och jag orkat lyfta på våra rumpor och skaffat en blogg.
Vi tryckte lite på tangentbordet och sedan voilaa!
Och för alla som vill vet aså var det jag som kom på den smarta idén att lägga ihop våra mellannamn, hoho
Idag har jag alltså varit med Karolina, vi tänkte baka men lata som vi är så blev det inte av men vi hade det kul ändå. som alltid (A)
Imorgon är det helg, jippie. äntligen säger jag bara, det har typ gått två veckor och man är redan skoltrött.
Det var allt för mig idag, mer uppdatering får ni imorgon, ciaao! / kl

kb

Karin och jag har sagt att vi ska skaffa en blogg tillsammans ett tag nu, och nu är den äntligen fixad! Vet ni varför den heter thyranic? Joo det är nämligen våra mellannamn som sitter ihop. Thyra+ Yamanic = Thyranic.

Tack för hjälpen med bloggen!

Kan ta ett tag iallafall för mig att börja skriva, och jag antar att jag och karin kommer skriva typ samma saker haha, men vi får väl se :)



Hola amigos!

Hejsan alla glada ungar.
K & K är det som skriver den här bloggen, hoppas vi inte är för tråkiga (A)
Läs och sprid vidare!, pusspuss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0