espresso house

två bilder på mig och min älskade corinna igår när vi fikade. kommer ALDRIG släppa dig!




Trött som in i helvete

haha jupp idag har jag varit så jävla trött, usch inte kul! var skit seg i skolan men höll humöret uppe ändå :). Efter skolan träffade jag mimmi, hon följde med på ett ärende och sen mötte vi upp sanna och daniel. de skulle till gullmarsplan men jag orkade inte åka med så jag mötte upp vlad som skulle klippa sig, karolina fick komma och hålla mig sällskap, hihi köpte en choklanbit till henne! och vi snackade om allt möjligt. aja nu på kvällen åt vlad hos mig med familjen och min kusin. ska sova snart är typ döööd!

 
love you hun

man ser vlad bli klippt i bakgrunden!


kb

Min stora syster ringde precis och vi ska gå på spinningen imorgon istället. Men det är skönt harlite saker att göra endå såå.

kb

HEJ! nu är jag hemma från skolan, ska dra om typ en halvtimme till min syrra sen ska vi äta middag och sen gå på spinning, jag kommer dööööööö


vill sova!

nu var jag klar, ska börja vandra till min kära skola, efter skolan ska jag vara med mimmsan. talk to you later! bye bye


söndagar är sköna

Tjena allihopa! Idag har jag varit med corinna, vi fikade på espresso house och hade det mysigt. pratade ut om allt och löste det. känns toppen. vi drog hem till mig efter och karolina kom också, vi såg på fucking åmål. haha fyfan för kläderna i den filmen säger jag bara! corinna drog efter filmen och jag var med karolina. känns som att vi pratade ut en hel del också och löste saker och ting. tack tjejer för att ni finns!


jag och corinna på min balkong idag

corinna tog bild på me and barrios innan filmen


kb

tjatja, jag är verkligen dålig på att uppdatera, jag har ingen lust faktiskt.

I fredags hade min farfar en liten fest så då gick jag på den och lite senare på kvällen träffade jag marcus..

På lördagen gick jag upp halv 8 typ och sen åkte jag till sickla och mötte upp min stora syrra, och sen gick vi på 90 minuters yoga tillsammans. DEt var jobbigt men skönt. Sen på kvällen var jag med Sofia, sanna och karin. Först drog vi till obsan och träffade erik, omas och några. Sen drog vi till karlaplan och träffade marcus och hans kompisar, men sen visste sanna en fest i tullinge så då drog vi dit. Den var helt okeej, och jag hade träffat enkille där innan  också. Jag sover över hos Sofia och idag träffadejag alex en stund och sen karin och corinna.

Imorgon är det skola, och på kvällen ska jag gå på spinning med min stora syrra och hennes man :O Ska nämligen köpa gymkort tror jag. :) Måste börja träna

some pictures

glömde lägga upp två bilder som jag tog i fredags :)


corinna my darling

milou! :)


Godkväll gott folk!

Tjabba tjena hallå! Igår på dagen träffade jag milou med vera, vi satt och fikade. hade det skoj med de två sötnosarna! på kvällen åkte jag till johanna och var där. tog sällskap med alexandra, diedric, andré och ludvig hem. träffade vlad vid fridhemsplan och han sov hos mig :)


Idag har jag nu på dagen varit med amanda, olivia, corinna och janice. vi åt middag hos de två söta tvillingarna och sen träffade jag sanna, karolina och sofia. vi träffade erik med några av hans kompisar och sen marcus med hans kompisar. träffade också carolina och mette. de trog till tullinge men jag orkade inte åka så långt så jag drog till ivar där det var fest. en tjej från min klass var där men jag var typ med vlad hela kvällen. och nu tog vi sällskap hem till mig och han är med mig. hihi. ska sova snart men är lite borta och han med! hihi hooho jag har sylt på kinden, oooops. bye bye! vlad slickade bort det nu!


gammal låt men ändå så jag känner just nu




Skoltrött

TJENA! Igår var jag med louise och frida efter skolan och sen träffade jag vlad. Idag efter skolan fikade jag med nanna, vera, johanna, mathilda och några fler, hade det helt okej. efter drog jag till solna och träffade vlad, philip, daniel och kirill. haha daiel skulle göra ett trolleritrick och en fylletant blev skit imponerad. aja är trött nu ska nog slagga. vi hörs senare coolingar!

Känner att jag aldrig tar bilder från dagarna men snart kommer det! har inte tagit några de senaste dagarna men imorgon är det helg och då jävlar :) kollar på scary movie tre nu, haha den är fan rolig. pusspuss

tog två bilder igår:


söta louise

jag på louises soffa

karro med k

Hej och hå jag är karro med k.

Idag har jag vart i skolan, hade gympa bland annat. VI spelade brännboll och jag suger verkligen på sporter......

Efter skolan  fixadejag och mamma saker på banken och lämnade tillbaka mitt terminkort eftersom jag har köpt ett pluskort.


tråkigt med listor?

äsch ni får en ändå :)!

Senaste
1. Kompisar du träffade:
Karolina
2. Personen du pratatade med i telefon: Vlad såklart
3. Du fick SMS av: Vera
4. Du kramade: Karolina ma homie

Idag

5. Kläder: Turkos kjol och ett vitt linne
6. Bättre än igår: Typ samma minus bråket med vlad idag, aldrig kul!

Imorgon
7. Är det: Tisdag
8. Planer: Lollo ska komma och hälsa på!

Frågor och svar
15. Det första du gjorde I morse? Kollade på min mobil och sen somnade om
16. Vad åt du sist? Tacos, åt tre stycken mums!
18. Tror du på distansförållanden? Hmm.. i vissa fall
19. Vem tänker du på just nu? Allihopa på en gång!
20. Tror du att personen tänker på dig med? Någon måste väl göra det..
21. Vart reste du sist? Malta, kommer aldrig glömma
22. Vad gjorde du igår kväll? Sov så sött
23. Ler du ofta? Självklart, nästan hela tiden förutom när jag är sur
24. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? Kärlek
25. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Jupp det gör jag
26. I vems säng sov du i igår natt? Min stora sköna säng
27. Vilken färg har din tröja? Den är röd och vit

Sorg

29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? Ja det har hänt
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? Ja ett antal gånger
31. Gråter du när du skadar dig? Nej faktiskt inte så ofta längre

Lycka
32. Är du en glad person? Ja det är jag väl?
34. Önskar du att du var lyckligare? Nej jag är nöjd just nu men visst lite skulle inte skada
36. Kan musik göra dig glad? Absolut, gör det hela tiden!

Kärlek

37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?  Ja hehe (eller?)
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det? Jag menar det alltid
39. Har du en flick/pojkvän? Ja det har jag :)
40. Är du nöjd med det? Skitnöjd! jippieyey
41. Är du kär? oj klurig fråga, haha klart jag är!



godnatt allesammans!

vlad som trött

såhär låter det när lilla vlad precis har vaknat lite (sent uppdaterat)

(vlad) karin karin, kom hit och lägg dig.
(jag) varför då?
(vlad) för då kan du drömma, drömma är naaajs
(jag) *börjar skitgarva för han låter så gullig*
(vlad) men sluta skratta, sluta sluta sluta *tar en kudde över ansiktet som en bebis*
(jag) men älskling.. haha..
(vlad) sluta mobba mig för att jag är trött!




skönt slut på kvällen

gick ut ett tag nu på kvällen med karolina och pratade om en massa roliga grejer. vi stötte på sanna, mimmi och basse så vi var ett tag med dem. lite skönt avslut på kvällen sådär. sitter nu och pratar med min älskling som jag tack och lov är sams med nu!!


jag är seg..

.. så jag hinner inte träffa sanna och mimmi idag deras pojkvänner hann komma före, hihi jag måste sluta slöa (a)

tisdag

Har precis ätit middag och är proppmätt, fan åt tre tacos och känns som att jag ska spy! haha idag efter skolan var jag med mischa vi gick runt på stan och snackade, köpte varsin brownie i gallerian men ingen av oss orkade den tillslut. på väg hem stötte jag på sanna och mimmi som jag nu ska träffa när jag är klar. ka byta om till bekämare kläder. hörs sen!

 




ja och mischa gillar att fota, sista bilden ville inte jag vara med på :)



idag har jag set tut såhär i skolan och på stan, sommriga karin

sovmorgon i like it

yesyes imrgon börjar jag tolv, you heard it right and i love it! men första lektionen är franska och det gillar jag inte lika mycket.. hehe vi får se hur det går. ska träffa malin från min klass utanför skolan som också ska gå på det, vågar inte gå in själv. hell no inte än! haha ja jag är en liten chicken.


tummen upp för..

.. imorgon kan jag sova ut

en till kommer till klassen

Glömde berätta att en nanna ringde mig idag vid fem och berättade en skit rolig nyhet, vera ska börja i våran klass imorgon!! Fan vad kul säger jag bara! classmates i tre år :)


första skoldagen

Yes idag hade vi första riktiga skoldagen och det verkar vara helt okej. vi blev indelade i mattegrupper, hjälp kände typ ingen där menmen.. efter skolan (slutade tolv!) satt jag och fikade med snälla tjejer från klassen. olivia, agnes, malin, velerie och självklart nannsen :) vlad kom förbi och sen gick jag iväg med honom och vi satt vid vattnet och myste. träffade sedan signe, elin och linnea med vlad och det blev fika på café 60. haha har fikat hela dagen känns det som! juste vlad skjutsade mig på cykeln och det blev punka tillslut.. stackars cykel!!


det här är då min klass som jag ska gå med i tre år!

hmm?

trodde min riktiga hårfärg var ljusare än den jag har nu men så såg jag en bild från 2008 innan jag färga..



hade tydligen fel.. här står jag med andisen på skolavslutning 2008!

Home from country house

Äntligen hemma från landet! har haft det mysigt men mest sovit och ätit där.. haha. mormor hade bakad en massa bullar och så åt vi kräftor, godis, pannkakor och massa. usch känner mig helt proppmätt. menmen som sagt man lever ju bara en gång! (mitt uttryck som vissa vet) imorgon är det skola. börjar kvart i tio.. första riktiga skoldagen blir det då. inte kul! aja ska krypa ner i sängen och försöka sova snart, sov hela vägen hem. puss på er!

kb

tjaa, nu sitter jag vid pappas bärbara dator i vardagsrummet, peter (min syrras man) fixade den idag.

Igår så var jag först på opera med min familj. VI såg barberaren i Sevilla, och jag fattade typ ingenting. Efter det så drog jag till långholmen med julia, eleonora, camilla och anton. Det var kuuul, sen träffade jag marcus en stund och sen gick jag hem.

Idag så åt jag brunch med min storasyrra och hennes man peter på källhagen :) Sen drog vi till stan och dom köpte en väska till mig, eftersom det var deras födelsedagspresent till mig. Bild på den kommer sen när jag sitter vid min dator.

Nu ikväll ska jag inte göra nått speciellt, ska duscha och sen hoppa tidigt i säng, är sååå sjukt trött.

kb

Väntar på att min storasyrra och henne sman ska komma hit och hämta mig, sen ska vi ut och äta och köpa en väska åt mig :)


kb

raderade förra inlägget pga av attjag la upp det i fel tillstånd.

nu drar jag

åker ner till landet tills imorgon kväll! ska ha kräftskiva med min familj, mormor och morfar. hihi skoooj! ha en rolig lördag allesammans :)


sköna filmer

jag älskar att kolla på dansfilmer kan jag erkänna, det ser så jävla lätt ut och jag skulle verkligen ge typ allt för att kunna dansa så jävla bra. slutscenerna på sånna filmer är bland det bästa. mina favoriter är honey och step up, är har ni deras danser, love it!! vad skulle ni ge för att kunna dansa så?



honey

step up

och nej jag glömmer inte den coolaste dansen nämligen step up 2 ute i regnet, åååh vill kunna!! vill någon lära mig tack!

bajs på hakaaaaan

sitter fortfarande och väntar på min segpropp, gjorde precis en skål med flingor och kollar på någon gammal batmanfilm som går på tv med massa pingviner. haha älskade batman när jag var liten!


skål på er!

wait for my baby

väntar på att vlad ska komma.. det kommer nog ta ett tag eftersom han precis börjat åka. saknar min älskling, han har inte ens sett min hårfärg. får se vad han tycker. haha vera tycker ju att man är sexigare med svart hår. hoppas han tycker detsamma ;)


saknar ju min gamla hårfärg :(

Home sweet home

Kom hem för typ en kvart sen, kvällen blev faktiskt helt okej. var hos nanna med vera, louise, alexandra, alice och amanda. haha vi lekte en jätte rolig lek som jag har glömt bort vad den nu heter och när man gjorde fel var man tvungen att dricka. senare kom kevin för att vara med sin äslkade vera. drog mot stan vid typ elva träffade julia, marcus, karolina och simon. satt coh pratade med dem ett atg och typ sprang för att hinna träffa louise, frida, emelie och massa folk osm jag glömt bort namnen på nu.. smart som jag är. men i alla fall var min kväll lyckad. tack allihopa!

kvällens kläder

klänning från gina som mormor köpte till mig, tackar tackar!

Pappa is kinky, haha


update från 118

fick precis ett nytt sms från 118 100!

118 100 gissar på att du tog på corinnas bröst för att du var väldigt nyfiken på hur de skulle kännas. Vi tror dock att Corinna inte uppskattade det speciellt mycket utan vill gärna bli förvarnad innan någon börjar röra hennes bröst. Ha det bra!

Dude this is scary!!


Back from school

Hemma från andra dagen då.. har faktiskt haft en rolig dag! lärt känna klassen mer och så, finns faktiskt ett par sköna personer vilket är bra. Vi hade som sagt friiluftsdag typ med olika övningar, kan typ allas namn i min klass nu. en applåd till mig! när vi hade slutat träffade jag corinna som tyckte min hårfärg var bra, tack, och vi fikade. nu är jag hemma och ska snart äta. får se vad jag hittar på för skoj ikväll, bye bye smell you later!


snyggingen corinna

118 100

(jag skickar ett sms) - varför tog jag nyss på corinnas bröst?
väntar och väntar men jag och corinna får inget svar.. till slut när jag är påväg hem piper telefonen

(118100) - Hej! vi har för tillfället kö och hanterar din fråga så snart som möjligt. Tack för tålamodet! Mvh 118100

hmmm har de verkligen svar på allt? don't think soo!!

kb

Tjaa nu sutter jag i skolan. VI har datavetenskap.... Och just nu får vi hålla på med powerpoint men det är tråkigt, så jag skriver ett inlägg nu, bara för att jag itne kommer orka gör det sen tror jag.

friluftsdag

Tjenare, är skitpigg idag och lite peppad inför idag! haha vi får se hur det blir. har en sallad och cola till matsäck, mums. ska åka nu för att träffa nanna i tc nio. pusspuss


look for today

clothes for today

jag är dum

jag skulle få inlägget om första dagen kort och då glömde jag skriva att frida går i min pararell klass vilket också är tur! hon hamnade typ i en dubbelt så bra klass med massa trevligt folk. det kommer vara den sötnosen jag går till skolan med typ varje dag, vi kankse ska cykla lite också eller vad sägs?


inte okej



Fan vad sjuka människor det finns, kolla bara på det här? fyfan vad skabbigt! eller vad tycker ni? Skulle ni kunna föreställa er att vissa faktiskt gör så? usch usch usch! läs hela artikeln här


äckel landet

Har precis kommit ut ur duschen och jag har nu försökt övertala mamma att inte åka till landet imorgon.. vi ska tydligen ha kräftskiva med mormor och morfar, jippie verkligen. aja vi får se hur det blir med den saken. ska nog lägga mig tidigt idag, det är ju typ friluftsdag imorgon. haha skoj va?

Östra Real

Första skoldagen gick väl helt okej, men jag kan säga att jag verkligen är tacksam att nanna går i min klass. vad skulle ajg ha gjort utan henne? det gick väl lite trevliga människor i klassen men alla var rätt blyga, menmen kankse inte så konstigt. Efter skolan har jag varit med nanna, vi har solat (hehe lite fusk) och bara gått runt och snackat om i princip allt :) jätte skoj! när hon var tvungen att åka hem för hon skulle på cirkus drog ajg till café 60 och träffade signe, elin, alice, emelie, sophie, amelie, axel och någon från deras pararellklass isabelle. sen kom karolina och julia också dit. kul att träffa alla girlsen igen! alla tyckte om min hårfärg, hoppas de talar sanning!!


jag innan skolan

kb

Ja karinhar typ skrivit 10 inlägg sen sist jag skrev, iof skrev för typ två dagar sen. HAr haft fullt upp med nya skolan, kärrtorps gymnasium och sen har jag varit så trött så jag har typ sovit haha.

Min klass är helt okej 11 tjejer och 21 killar är vi. Tjejerna tycker jag är bra ellervad man ska säga med de flesta killar verkar så små haha, men jag tror det kan vara en bra klass så fort man lär känna varandra bättre!

first day of school

ja om några timmar börjar man alltså gymnasiet, fan vad läskigt! en sak jag undrar lite är vad ska man ha på sig? haha töntig fråga men jag har faktiskt ingen aning.. skulle vilja vara en sån som vad man än har på sig. den tjejen som har absolut skönast stil just nu enligt mig är taylor momsen. en tjej som faktiskt passar i princip allt. give me that please!


en av hennes sköna outfits.

Onsdag

idag har jag varit med sara på dagen, vi hade det skoj. åt pizza, pratade i solen, träffade pontus snabbt och sen åt lite godis. en lyckad sista dag i friheten helt enkelt. men dagen slutade dåligt för nu är jag svarthårig.. och jag som färgade mörkbrunt!! jaja life goes on you know

 
Före                                                     Efter

jag är ett emo

skulle färga tillbaka till min gamla hårfärg, karolina har varit här och hjälpt mig. men det blev typ svart?! fuck fuck fuck och imorgon är det första skoldagen på en ny skola.. kan det bli bättre?


what to wear

Har precis klätt på mig och det blev detta:


Rosa linne från gina
Ett par avklippta miss sixty byxor


look alike?

förut tyckte vissa jag var lik rachel bilson, vad tycker ni? egentligen har jag ju mörkbrunt hår och jag ska färga tillbaka idag tror jag.

 

Sista dagen i frihet

Fan fan fan imorgon börjar man skolan igen.. inte kul säger jag bara! pratade nyss med nanna och bestämde när vi skulle ses och det känns konstigt att sommarlovet slutar imorgon eller idag eller hur man ska säga. det är fint väder ute och jag vill gå ut men de flesta har ju redan börjat skolan, hmm.. vad ska man då hitta på? vlad gick för en stund sen, vi har lagat pannkakor idag och myst. jaja får se vad som händer idag, ska träffa sara och kankse signe. pussipuss


har hunnit fixa mig i alla fall

Nu ska vi mysa och kolla på film


Nu är jag lycklig

Det slutade med att jag åkte hem till vlad idag, vi pratade ganska länge om allt sen har jag varit där tills typ nu. kollat på film, ätit middag och haft det ysigt med min älskling <3 han följde med hem till mig och ska sova här, hihi så ja nu är jag på bra humör!

bilder från igår, snodda från evelinas blogg:


snyggingen becca

söta flickor

hej jag heter karin

partypeople

Då var det tisdag

Morsning korsning! Har sovit ut idag men känner mig tröttare än någonsin, vill inte ha det såhär. FAN DÅ. Idag är jag i alla fall ensam hemma nu på morgonen vilket är skönt. ska nog göra mig en god frukost, hoppa in i duschen och sen fixa mig. Kankse köra på boxningspåsen innan.. hmm vi får se!




ibland känns det som att man inte orkar med något


Lyckad kväll

Tjena! Har haft en skitrolig kväll i norrtälje med frida. träffade massa roliga människor! var då på fest hos rebecca och evelina var självklart där, träffade deras roliga kompisar som ex. johanna, hanna och karolina. jätte sköna människor. tack för en lyckad kväll tjejer och killar! jag ock frida kommer gärna igen när det blir fest! :)


man har alltid kul med fnuw! <3

Nästa stop: norrtälje

Ikväll blir det norrtälje för min och fridas del. Rebecca ska ha fest och självklart vill jag träffa henne och evelina :) så vi hörs lite senare ikväll. pusspuss


Hon har blivit sexton!

Grattis på födelsedagen bästavän! hoppas du får en bra dag, hihi.


tummen upp

the hills på tv, gamla avsnitt men alltid lika bra!

Karin is in the hoouse

Tjabba Tjena Hallå! Igår när signe och karolina hade gått kom vlad hit och sov över. Idag har jag träffat louise, alex, fredrik, daniel, frida, philip. vi satt på karlaplan och bara pratade typ. det var kul att träffa alla igen men inte att säga hejdå till alex som åkte till göteborg för någon timme sen.. :( jag och louise gick hem till mig sen och vi åt toast och försökte ladda ner film. hon gick för ett tag sen och vi kankse ses ikväll också men det beror på vad som händer!


look for today


mina nya jeans från gina
tröja som jag klippt lite i från gina

kb

Det här är faktiskt nått jag inte berättat för er även om jag tror att de flesta som läser redan vet. Jag fyller nämligen år idag! Grattis till migsjälv 16 år idag!

Idag var också första dagen i Kärrtorps gymnasium, och min klass var helt okej!


myskväll med girlsen

Idag har jag haft en shoppingdag med bästisen. jag har bara två ord att säga: älskar rea! Köpte två kjolar oich ett par jeans för 157 kronor på gina. håller båda tummarna uppe i himmlen för fan. haha. ikväll ska jag mysa hemma hos mig med elin, signe och karolina. en liten filmkväll sitter aldrig fel!

 

Gosh, I love shopping

karolina

Jag är nervös inför imorgon

kb

tjohej träffade karin och vi var på stan, både jag och hon köpte två kjolor var för 58 spänn!!!! Sen träffade vi alex och sa hejdå han flyttar imorn :(

bye bye

Var uppe tills sju imorse för att träffa alex efter hans gibb. var med honom tills halv nio och sen sov jag tills ett. haha så jag är lite trött. nu ska jag ut på stan med karolina. och vi ska köpa en bok! mohaha så det så. hörs senare <3


nattblogg

klockan är snart fem och jag är typ utsvulten. min mage typ värker mer än någonsin.. hmm borde jag kankse äta lite? ja för faaan. fina flickor äter! hihi ska göra mig en liten macka eller flera :)


skulle inte tacka nej till en frukost à la landet

Update; Det blev två mackor och ett glas cola, yummi

Tummen upp för östra

Många börjar skolan nu på måndag men inte jag! hihi börjar på torsdag istället (a) Idag var sista ute kvällen för de flesta men jag kan fortfarande ha sommarlov. jag är fett cool. men fan vad man har börjar få panik för gymnasiet nu.. usch usch usch. kommer bli läääskigt..


ledsen i ögat för att skolan börjar snart!

Pigg piggare piggast

Kom hem för ett tag sedan och vet ni vad? jag är inte ens trött. mohahah. Idag har jag varit och firat min kusin saga, ätit kräftor och lekt med småbarnen. och nu på kvällen var jag en sväng på the voice, pratade med några roliga människor och sen träffade marcus med karolina. kvällen blev väl rätt seg men helt okej.



just nu ser jag ut såhär

kb

Ja man måste väl skriva här.. nej skoja. Igår träffade jag bonden och jojje först, dom skulle fixa med jojjes moppe och sen kom sebbe. Men jojje och sebbe drog sen så jag och alex drog hem ill mig och kollade på film. Vi såg dog soldiers och den var lite b tyckte jag.  På kvällen drog vi och mötte maxi, jojje, fredda, josef och jalle det varinte så kul ahha asen drog jag heem. 

Ikväll ska jag till the voice först, lite fjortis men tänkte dra vidare sen. SKa träffa mischa i stan klockan 6 :)

Nu sk ajag bädda sängen och så pusss 

Godmorgon

Cha Cha! Måste typ springa till bilen för jag ska på födelsedagskalas med släkten typ.. exakt nu! Jaja vi hinner. igår gick jag och vlad på bio, åt och prmenerade. han sov över men gick precis. ikväll får vi se vad som händer, har lite och välja på :) men nu ska jag gå, seee yooou! puss från karin


my baby

Hmm.. små vantar?

En sak som alla kommenterar när det gäller mig eller vad de tycker är gulligt är mina små händer. Jag överdriver inte är jag säger att de är minimala. Jag har faktiskt aldrig träffat någon som har mindre händer än mig. haha jag kankse ska vara med i guinness rekordbok eller vad säger ni? Men ni vet vad de säger om sånna med små händer? Små vantar!


haha ser ni skillnaden?

6 månader

Godmorgon! Vaknade brevid min älskling imorse :) Igår var vi med Julia och Karolina, gick mest runt men det var helt okej. Kvällen slutade med att jag gav vlad bitchslaps (han sa att jag skulle) tills han började blödda näsblod.. oops. Förlåt älskling! Det var en liten present ifrån mig eftersom idagä'r det sex månader vi firar! Shit det är jävligt länge. Vlad vill inte säga vad vi ska hitta på så vi får se, han är nere i köket och ska laga frukost till mig nu. Ja jag älskar honom.


Fun House

Tjenare allihopa! Igår var jag med sanna och mimmi på kvällen. idag har jag varit på stan med mischa och karolina. sen drog vi hem till mig och åt, kollat på tv och sen kom alex och gjorde oss sällskap. vi får se vad vi kommer hitta på ikväll. ska nog sova hos karolina :) pusspuss



Karin här

Tjenare allihopa! Igår var jag i Kungsan med lite folk på kvällen och sen sov Vlad hos mig. Idag har jag varit med Alex och är det fortfarande :)



kb

haha segt, jag och linnea räknade ut att det kommer ta 45 minuter att åka till kärrtorp varje dag seegt! men vill man gå en bra skola så.. :D

karin är ledsen

karolina är för dum för mig..

kb

Tjabba sitter här gör inget speciellt, skulle träffa tmischa men gör det på torsdag istället. haha kollade i bloggen och märkte en rolig sak, kairn komme rinte hålla med!


Karin gör typ samma min på alla bara att hon vrider huvudet, inget fel med det men lite kul att alla tre inlägg efter varann! BLI INTE SUR KARIIIIIN!

kb

Känns som om det var ett tag jag skrev. Men det var säkert iförrigår eller nått sånt haha. TRäfade Sofie nyss hon kom hit en snabbis och vi pratade lite, hoppas på att kunna träffa henne i veckan om hon kan! :)

I'm outta here

Har haft en skoj dag med ponte, sett på 17 again, lagat pannkakor och bara slappat. nu ska jag dra och träffa Corinna. puss på er allihopa!


god..morgon..zzzzz

Hola everyone! Vaknade precis av att Pontus ringde och sa att han var vid tekniska. fan vad seg jag är men men han får hälsa på mig när jag har pyjamas! Vi får se vad vi hittar på idag, pusspuss <3


pontus och jag för ett tag sen

Jag är trött tro det eller ej!

Sitter fan och håller på att somna och ja jag ska lägga mig snart! Idag har jag varit med Lovisa en stund, skoj med sötnosen vi måste ses oftare!, och sen träffade jag Mimmi och Sanna. Var med de hela kvällen, vi gick nog mest runt men jag tyckte det var helt okej.

lite bilder från igår:






nu är jag klar


seg dag

god eftermiddag! vaknade jätte tidigt typ halv tio och kollade på när vlad sov. idaghar vi kollat på film, the unborn. den faktiskt läskig! sen har vi typ bara slappat, han gick för ett tag sen så jag får ta och fixa mig och sen hitta på något :)
Igår var jag i brunnsan med Karolina, Julia, Vlad, Sanna, Mimmi, Sebbe, Jalle, Jojje, Maxi och Fredda. Corinna och Jassan var också där ett tag och sen kom Kirill, Daniel, Daniel och Philip. Hade det roligt! Karolina får ta och lägga upp bilderna!


Karin is in tha hoouse


How do I look?

back on track

Tjabba Tjena Hallå!
Igår så kom jag och Karolina som sagt hem från mitt bedårande landställe. Vi träffade Corinna och senare Marcus, Anton, Goran och någon mer. Vi gjorde inte så mycket åkte senare till Tanto och träffade Vlad, Olle och Daniel. Jag sov hos Corinna och hade det skoj.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på eller jag ska träffa vlad om ett tag och sen får vi se vad som händer tonight. Pussar från er älskade Karin.


me and karolajna barjosa på landet.

kb

Hej nu är jag hemma från karins landst'lle det har varit kul. Just nu är jag irriterad bland annat för att min mobil är PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ. De dör hela tiden så nu ha rjag bytt till en annan mobil. Ville bara säga det hejdå

vasstena, härligt härligt men farligt farligt

TJENARE! Nu är vi på landet tillsammans och hart varit sen i måndags!



Har det mysigt ute på landet. Vi har badat, slappat, gått på nattbandring (booring), gått på bio, hält vatten på karolina, legat och pratat, vait craaaazy och mycket mer!.. säger vi. hihiihihihih. Vi saknar att fiesta men annars skulle vi kunna vara här länge till :) åker hem på lördag, då jävlar! puss på er!


vi saknar våra bananer till pojkvänner!!!!!

kb

Halluuu, igår träffade jag som sagt Julia. Vi hade picnick vid trekanten, nära där hon bor. Det var vädligt trevligt. Sen bjöd Josefine oss på en fest så jag och Julia åkte på fest till Nacka. Där klippte vid bland annat mitt hår och träffade sköna brudar. Jag och Julia fick skjuts till Gullmarsplan av Jossans pappa och sen gick vid till stadion och träffade marcus och hans kompisar typ.

Idag åker jqg till karins landställe och kommer hem på lördag så det bliringeet bloggande på nästan vecka. Jag vet synd för er!

kb

Hej bloggen, idag ska jag iallafall träffa julia. Vi ska typ ha picnick  någonstans nära där hon bor:) Sen ska jag träffa marcus också. Och imorgon åker jag till karins landställe, och kommer hem på lördag, så jag är borta 6 dagar typ.

Tar lite bilder idag med min kassa mobil, men nu ska jag fixa mig typ see yaaa

karolina

Håller på att städa min garderob, och jag hittade en kjol mamma gett till mig, men jag tycker kjolen var ful så jag tog ett bälte och drog upp den som en klänning. Är det snyggt?




kb

tjabba kom nyss hem från prideparaden typ, det var kul att kolla :) lägger upp bilder sen. Nu ska jag äta sen rensa garderoben haha pusss

RSS 2.0