kb

Tjaabbaaa. Sitter hemma hos julia just nu med henne och fanny. VI ska va här lite sen dra ut. Träffade yana och mischa förut ska träffa dom senare hoppas jag! Nu ska jag gittaaaaaa.

NÄR MÖRKRET FALLER NEEER HÄROMKRIIIIING

No doubt true love comes from the heart

Är du den här personen så förtjänar du fan ingenting. tusen chanser med de tjänade ingenting till. du kankse bättrar dig men det återstår att se, tills dess säger jag vad fan tänker du med?


Har lite damp men det är lugnt så det så tar ut mina agressioner på boxningspåsen. Jag är pigg idag så det så! Ska träffa mischa och karolina nu under dagen och sen vara med olivia ikväll. ska bli skoj!


kom igen då men allt du har och lappa ihop mig bäst du kan



This time

Brudar gillar brudar, killar gillar brudar. alla gillar bruuudar!


Come on and fly wth me while we make our big escape

SHO BRÖDER OCH SYSTRAR! sitter här framför datan, blir ingen skola för mig idag.. fan vad synd jag som ville gå! efter igår skolan solade jag med olivia och malin och sen åt vi lite från macke donken. åt middag med signe, hennes mamma och mamma på ciao ciao. slutligen träffade jag olivia, majken och ida. blev kaos för min mobil var död och mina föräldrar är för oroliga, hade 19 nya meddelanden och typ 30 missade samtal när jag satte på den.. klockan var tio när jag kom hem, haha





pics from school yesterday

your my sun

var med milou idag, tjejn soml yser upp alla omkring henne. hihi exakt vad jag behövde, vi baka chokladbollar, kolla på CLOSER, gjorde videosar och hade det kul. love that girl







Your my superboy






Nyköpt


Tröja: Gina Tricot- 149 kr

Ring: H&M- 39 kr

How can I believe when this cloud hangs over me?

Känns som att det krävs så lite för att folk ska ta avstånd. har jag två exempel på idag och jag fattar verkligen inte. vad är det här för mardröm? vad händer när man tillslut inte har något att kämpa för?



Rain- Breaking Benjamin

Theres nothing to lose but my mind and all the things I wanted

Skola skola skola, hatar det verkligen. man måste ha vaknat på rätt sida för att kunna klara av den. tyvärr så hade jag inte det idag så hela min dag har varit ett helvete, tack och hej.


Karolina

Idag har varit en såndär bra dag. Jag har typ sett allt från ett annat perspektiv. Suttit och typ skrattat för mig själv på  tunnelbanan för jag var glad. Började tilloch med skratta när jag tränade. Plus jag har fått jobb. Det är najs. Nu ska jag läsa klart min engelskabok och spendfera min underbara dag öfr mig själv. HEJ DÅ

because of you i find it hard to trust not only me but everyone around me

Aldrig har någon svikit dig så du vet ingenting



I lose my way
And it's not too long before you point it out
I cannot cry
Because I know that's weakness in your eyes
I'm forced to fake, a smile, a laugh

Every day of my life
My heart can't possibly break
When it wasn't even whole to start with


Det börjar vankas mat banne mig sånt som man ser på bio tänka sig

Nu blire maat, är fan hungrig även om jag rapat friterade bananer hela dagen. hihi åt kankse två hihi. har sökt massa jobb nu, hoppas jag får!

mmm vill ha kräftor..

jag har en ny idol


This life is not for you to take

Idag har jag varit i skolan, skoj! efter samhället åkte jag till odenplan för att äta kinabuffé med olivia, mums säger jag bara. haha kineserna glodde som fan på oss, vi tog mat typ sex gånger? busiga vi ee. efter gick vi runt lite på stan och sen var det för mig att åka till school igen.

<3 
hhehehhe schnygga

Maby it's time to leave

Känner att jag måste bort, bara iväg några månader klarar inte av att vara kvar här länge. Bara massa skit och drama, krävs det inte att vara borta för att uppskatta det man har? Pratade med mamma igår om att kankse
plugga utomlands ett år, känns som att det är de som behövs. inte säkert någonstans men funderar på det


let me be myself so i can shine with my own light


I guess i just got lost
Bein' someone else
I tried to kill the pain
Nothin ever helped
I left myself behind
Somewhere along the way
Hopin to come back around
To find myself someday

Lately i'm so tired of waiting for you
To say that it's ok, but tell me
Please, would you one time
Just let me be myself
So i can shine with my own light
Let me be myself
Would you let me be myself

I'll never find my heart
Behind someone else
I'll never see the light of day
Living in this cell
It's time to make my way
Into the world i knew
Take back all of these times
That i gave in to you


Sleep it off, tomorrow is another day

Mitt tangentbord är en flippare i sina bästa år, hatar det! blev en filmkväll med signe och karolina och bästavännen kladdkakan.. mm frödings. avundsjuk? yes i know. såg babel, blev tråkigt i slutet så vi spola haha. ska nog sova snart eller kanske nu vem vet inte du vem vet inte jag.


tagen från malins blogg. malin, jag och olivia <3 lycka


Dagens citat

family is about all the people you let in to your life

This shit does not make sense but neiter do i


Be like that- 3 doors down

you love me but you don't know who i am

Igår på max så delade jag och vlad på en macho nacho, måste bara säga att den var så jävla god! haha


I guess i just got lost being someone else

Igår kollade jag på film med vlad och gick på fotvård med mamma på dagen. Sen på kvällen träffade jag frida, agnes och alice. frida har äntligen kommit hem! så det firade vi genom att dra på fest hos jassan. blev FÖR mycket folk så drog ganska tidigt. slutade kvällen med olle och daniel på max. sen kom vlad också. skönt avslut på kvällen.


Idag vaknade jag tidigt hemma hos vlad. Drog vid typ halv två in till stan för att träffa olivia. vi gick runt i affärer, köpte glass och snackade om allt möjligt.
me like sundays!

 


Det är lätt att vara efterklok när man ser i backspegeln och skilja rätt från fel

Har blogg torka.. riktig bloggtorka menmen. Igår så var jag och grilla med mischa, yana, amanda och karolina. Träffade massa nytt folk och hade trevligt. åkte hem för det var kallt, träffade vlad och sen sov jag. Fick låna mischas förra löshår, yey. hihi idag har jag fixat fötterna med mammsen, intreesse klubben antecknar.


jag har underbett..


kb

Hej och håååå! JAg gick upp kvart över nio idag *stolt*. Jag brukar gå upp vid ett annars. Igår var jag mischa, karin, yana och amanda i skinnis. Vi träffade några nya människor där som vi satte oss med. Efter ett tag drog vissa och my friends drog och jag orkade inte så jag var kvar. Men jag hade skoj endå.

Idag på dagen ska jag och tjejerna i min klass grilla. DOm ska åka till mig och sen ska vi sätta oss och grilla någonstans.

Jag och min tunga <3


Take these lips that were made for kissing and this heart that will see you through

Har kollat tre avsnitt av gossipgirl, addicted? kankse liite. har också ätit kexchoklad, ostbågar och chips. tjockis? hehe. börjar åtta imorgon, inte kul inte kul men vad är det man säger? man lever ju bara en gång. det var ett tag sen jag sov ensam, kankse för att jag verkligen suger på det.


chuck and blair, så jävla snygga.


i'm so far down, away from the sun



trodde sommaren var på väg men icke san icke, snöade ju typ idag. gissa om jag blev förvånad.. fan är trött på att det ska vara varmt ena dagen och kallt andra. kom igen det är fan i slutet av april!

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Dom säger att du är kall som is men ingen har sett hur du lyser och sprakar när vi släcker och låser in oss och är nära.


Nu ska jag äta sushi med pappa, mums


No one else can feel it for you only you can let it in

HEJ! karin is in tha hooouse. Igår blev det somsagt pannkakor med vlad, slutade med att vi båda hade nutella i hela ansikterna.. haha. sen åkte jag in till stan och träffade mischa och karolina. skulle äta kina buffé med olivia och malin men blev japan mat istället, yey! hade det skit kul med de två, som vanligt. vill ha tillbaka dom i min klass. sen på kvällen åkte jag till vlad och sov där. vi spelade bilspel på hans xbox oxh jag ägde honom för att vara min fösta gång. :) idag har jag pluggat och varit lite med milou. blev kladdkaka och film, najs.






American pancakes

Nu ska jag laga pannkisar, bara så att ni vet. Känner att jag har lagt upp mycket låtar på senaste men tror ni gillar det så jag ska inte säga förlåt mohahaha. är fett seg idag assåå.. ska träffa mischa vid tre sen ska jag käka middag med orren och mallan, coolingar är de hela bunten!

 avis?

tagga till, snart är det sommar <3


Ibland går du mig på nerverna.. haha


vilken skulle du välja mina damer?


So you've got a prescription and that makes it legal



Dagens låt: Längesen- Petter


Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp

TJA! mätt och belåten efter en skål med makaroner och ost, mums! Idag var jag i skolan hela dagen, fett nöjd. eller okej missade engelskan menmen that's life. var teater, mean girls, var väl helt okej. den var en timme och fyrtio minuter så var inte mycket skola. fick veta mitt matteprov, en poäng från mvg.. surt! efter skolan pluggade jag med veris.

 
* Jeansjacka (ny)- H&M
* Långärmad vit tröja- JC
* Tights (nya)- H&M
* Converse (nya)- mamma köpte
* Väska- Chinaaa


And that is the sun poking its head 'round the curtain

Ja karro vi träffades i onsdags, glömske fan! hihi. Nu ska jag berätta mina dagar som har gått. Igår så kom vlad till mig vis ett, jag trodde han skulle vara sen så hjade planerat att gå på stan med mamma. Vlad fick sitta i mitt rum i fyra timmar medans jag shoppade loss.. förlåt! men han fick faktiskt glass som plåster på såren :) sen bjöd mamma oss på sushi till middag. Vi tog takeaway till ett berg och åt där, bara han och jag. tände en brasa och grillade marsmallows, MYS. tyvärr kom polisen och vi fick springa lite menmen that's life. Idag vaknade vi, hade typ ingen mat hemma :O konstigt hos mig eller hur? träffade amanda, olivia och olivia. drack min första café cooler 2010, yummi.



kb- veckan som gått

Jag har ju typ inte skrivit något på hela veckan så gör en liten resumé.

Måndag:

Följde med Mischa till hennes jobb för jag skulle på en intervju där, men det stället verkade asskumt så jag sa att jag inte ville jobba där. Sen drog jag och tränade.

Tisdag:
Skolan, sen hade jag saxofon, sen tränade jag.

Onsdag:
Jag hade utvecklingssamtal det gick helt okej. Drog hem och åt kebab, sen tror jag att jag träffade karin men jag är inte säker :S

Torsdag:
Efter skolan träffade jag mischa, karin och amanda snabbt för sen var jag på någon gruppintervju så inte var min grej riktigt. Sen träffade jag mamma och min syrra. Åt kebab igen haha. Sen köpte jag lite saker på stan.  Träffade karin senare.



Fredag:
Var med mischa och karin. Vi grillade sen träffade vi Julia och Sara och åkte först till skärmabrink och sen till medis.

Lördag:
Städade hela dagen, sen gick jag och åt pizza med Signe. Vi drog hem till mig men sen drog vi till Linnea med Alice och Elin och kollade på Saw 6!

Idag: Försöker plugga men det går inte så bra :(

Nu ska jag äta. SVEJS!






Lovers to friends, why do all good things come to an end

Imorse kom mamma med nya vita converse till mig, yey me like! min broder åker till ryssland ikväll med skolan det är inte kul, har äntligen börjat få lite kontakt med den tönten.. dislike att han ska åka, vet ni en till sak? han ska åka båt dit, haha.


We're just two lost souls swimming in a fish bowl

Hey, slow it down
What do you want from me
What do you want from me
Yeah, I'm afraid

What do you want from me
What do you want from me

There might have been a time
When I would give myself away
Once upon a time
I didn't give a damn
But now here we are
So what do you want from me
What do you want from me

Just don't give up
I'm workin' it out
Please don't give in
I won't let you down

It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around

Hey, what do you want from me
What do you want from me
What do you want from me

Yeah, it's plain to see
that baby you're beautiful
And there's nothing wrong with you
It's me – I'm a freak
but thanks for lovin' me
Cause you're doing it perfectly

There might have been a time
When I would let you slip away
I wouldn't even try but I think
you could save my life



I'm not trying to say that I'm smelling of roses

Middagen blev grillning med coolingar















mischa och karolina är coola





mamma är jobbig

mamma: ska ner till ica, vill du ha något?
jag: nej det är lugnt gå ut ur mitt rum
mamma: va? är du seriös?
jag: vadå jag är inte hungig gå bara
mamma: så du vill inte ens ha choklad, chips, glass?
jag: nej det är lugnt sa jag
mamma: är du helt säker?
jag: MEN OKEJ KÖP CHIPS BARA DU GÅR UT UR MITT RUM
mamma: hihi visste att du ville ha något

*slänger igen dörren*

Ibalnd känner jag för att träna men då chillar jag i soffan tills det har gått över

men skärpning karin! jag MÅSTE verkligen börja ta träning serisöt så ska banne mig ut på en jogging runda imorgon på morgonen. och sen lite boxning kankse? är fan sugen på det som fan men orkar inte bli svettig just nu.


fyfaaan för fläsk


Take these lips that were made for kissing and this heart that will see you through

Jag känner att jag har blivit lite av en poet i bloggen, håller ni med eller är jag helt ute och cyklar? älskar iallafall alla olika slags texter, dikter, låtar, citat och det kankse märks. hihi jag ville ju bli författare när jag var liten men nja vi får se med den saken asssssooow. Ikväll blir det grillning med mina tjejer karolina och mischa, kankse ska ta med flera men vi får se. you never know right?


long time no see

please don't slow me down if i'm going too fast

Home home älskade home, sitter framför datorn och nerdar mig. Mischa ska komma över för hon är en cool mor. Igår kom vlad till mig rätt sent, han hade piercat sig. blev väl helt okej, bättre utan men ändå underbar med. jag vet inte vad det är har varit på dåligt humör igår på kvällen och idag, förlåt ni som blir drabbade men jag är en skum varelse som blöder just nu okej?! jag har pms.. watch it.


This love is difficult but it's real

Maybe I was stupid for telling you goodbye
Maybe I was wrong for trying to pick a fight
I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Either way, I found out I'm nothing without you



Love makes you loose youre sight

Vlad has pierced his tounge and he is on his way, får se hur det blev.. hoppas det blev bra.


kommer ni ihåg när milou pierca sig ;)

I am your father




brorsan ska på studentskiva ikväll, rymdtema. haha :) så jävla skön dräkt, gissa vilken bild som är på mig och vilken som är på min bror? visst är vi lika, blink blink

Now please can we leave, I'd like to go to bed now

Fett läskigt, pratade precis med corinna. jag är efter med allt jag vet, det har varit ett vulkanutbrott på island och askan kommer spridas till sverige så man ska helst inte vara ute efter 20-22 någon gång.. i'm a little scared.

this world makes me insane

Jag kommer dö imorgon, inte bara bokstavligt talat. hur mycket ska man behöva gå igenom som tonåring? för mycket just nu och som grädde på moset verkar kompisar sura över ingen anledning, jag kommer bli galen snart. jag driver inte, jag orkar inte med den här skiten som man kallar liv.

jag försöker som fan att vara som alla vill men jag har egna problem just nu som jag vet att ni nte har upplevt och som ni aldrig kommer behöva uppleva, var glada för det.


Where have I been? Locked me in again, You wonder why I had to lie. The truth is darling I’m afraid to love

Honestly what will become of me
don't like reality
It's way too clear to me
But really life is dandy
We are what we don't see
Missed everything daydreaming


We climb the wired fences

Slänger in lite musik, låt som stalkat mig hela dagen lång. Pink Floyd med wish you were here.



So, so you think you can tell Heaven from Hell?
Blue skies from pain?


 

to live is to die

Back on track och väntar på karro med k. hon ska faktiskt komma hit så det så! Idag åkte jag till miscas skola, vi hämtade upp amanda och gick på stan med henne. blev ett linne jag kammade hem för 30 spänn, nice price på h&m.


mitt nya linne

kaxigt

Jag är söt som baileys, speciell som champagne, varm som konjak, mångfaldig som Cocktails, exotisk som malibu och jag slår ut dig som tequila!

it's times like this you realise who your real friends are

Burgaren var god men inte överdrivet, det finns godare. i promisee. nu ska jag ner på stan snart och träffa mischa och gå och gå och gå och aldrig mer komma hem, hihi s.k.o.j.a. jag är inte uttråkad, seriöst!


So good you will cheat on beef

Nu ska jag och vlad till burger king och smaka den nya burgaren, mums :)


gammal bild på tjockisar, haha ett år sen

the bunny is on fire

är det bara jag som faktiskt började skratta när jag fick höra om kaninen som brann? förlåt men man måste ju erkänna att det låter kul med en kanin som springer runt och brinner. visst det är hemskt, skulle aldrig göra det men skulle ha garvat om en människa också hade sprungit runt och brunnit? skadeglädje kanske? nejnej jag är snelhest.


de är ju inte precis söta..


lugn musik är min nuvarande drog

"Stones taught me to fly
Love taught me to lie
Life taught me to die
So it's not hard to fall
When you float like a cannonball"


Sometimes you walk by the good ones

Igår var jag och fikade med vera och cattis på kofi efter de hade slutat, det var mys! träffade vlad sen och var på stan med honom, köpte en kjol och två tröjor på h&m rean. GALET. vi gick och åt sushi, var nära en spring nota men jag ska vara en sån pussy så vi payade. sen blev det bio, the bounty hunter. den var typ rolig en gång så nej nej inte bra.


vera är söt och snäll tjalabäj


the love you gave me, nothing else could save me

Hemma igen efter nationella i franska, sug min kuk vad dåligt det gick! menmen blev lite gladare av att prata med vera i telefon och sedan komma hem till en sovande vlad som är som en hundvalp på morgonen. me like!


You never thought somebody like him would come in your way

Jag fattar inte vad det är med mig just nu, karin is having a melt down? ska nog sminka om mig och byta om sen träffa veris och plugga tror jag. Ikväll blir det bio, jag älskar bio! vill gå på stan och köpa något nytt också :)

 
tunnika från ellos som pappa beställde till mig


Du har inte en aning

Gick till skolan idag eller okej på musiken sen hem. försökte hitta min mentor för pappa vill att jag ska ta ett snack med henne men hon var inte där. när jag kom hem stod vlad och bakade äppelpaj, yey.

ingen vet hur jag mår, ingen kommer någonsin fatta hur det är, det är därför jag inte vill berätta för ni kommer ändå inte kunna hjälpa. ingen kan.


Nu är jag med vlad





A real man doesnt love a million girls, he loves one girl in million ways.

Har precis haft värsta pratstunden med mammsen och pappsen, jobbigt men bra. Idag så har jag pallrat mig till skolan som jag ångrade på en gång menmen, blev glass med hanne, nicki och dag på donken efter skolan SUMMERTIME! åkte in till stan sen och var med karolina, vi köpte glass haha och jag köpte ett par örhängen. vi mötte upp mischa och de köpte mer glass men då var jag mätt.. och till sist satt jag och mischa ute i kungsan i solen med pontus, erik och deras kompis :) fan vad det känns som sommar!



love is the closest thing we have to magic



Kärlek till tre speciella personer, karolina, mischa och vlad <3 tack för att ni finns

I don't care about all the pain in front of me, cause I'm just trying to be happy


Vem försöker jag lura?
Att dölja smärtan när man blivit sårad är inte att vara stark.
Först när du krossats, fallit och sen rest dig upp.  Det är då du är stark.


Forgot to tell you

Glömde skriva att jag fikade med olivia och malin i söndags eller jag solade med malin innan också menmen :) det var skojigt. hade inte träffat orren sen i december!! Too long time i think. det var det jag ville säga, haha


från östras inspark, hade ingen annan bild på oss
malin till vänster, vera, jag och olivia som ligger


Pigg och vaken

GODMORGON VÄRLDEN! Vaknade för en stund sen, har ätit korv stroganoff (wierdo) Igår så gick jag på bio med vlad, han ville få mig på bra humör. Det blev KICK-ASS, så jävla rolig! Vi skrattade igenom hela filmen, till och med när en person brann upp var det helt tyst och jag grät för att jag skrattade så mycket. Sen tränade jag med lovisa lite, yey!


Du får mig att skratta när jag vill gråta
Tack för att du finns för mig nu


karolina

Idag var jag i skolan, det var okej för att vara första dagen efterr ett lov.

Efter skolan drog jag hem snabbt sen träffade jag mischa i stan , vi träffade yana och amanda snabbt. Vi drog sen till kista för mischa skulle jobba och jag skulle på intervju där. Jaa jobbet verkade itne så bra fick vänta en timme innan jag fick prata med någon och då sa de att jag kunde jobba lördag, söndag från 12-19 och bara få provision så jag sa NEJ. Och gick hahaah. Drog sen till min syster och vi gick sedan på spinning. Det var jobbigt.

MEN en sak jag märkte när jag var mellan kista och hallonbergen var att först var träden utan löv (ni vet va jag menar). Men sen kom GRÖNA TRÄD jag fick en chock typ, men de va fint. Har saknat att se grönt ute ;)


Jag tar vad jag får och ger vad jag kan

Blev ingen skola idag, mamma och pappa tyckte jag skulle stanna hemma. Igår var jag på släktmiddag fick träffa min FÖR söta nya kusin som ska heta Lukas, bara två veckor gammal! Sen senare efter ärenden på vägen träffade jag Karolina och Vlad. Måste bara säga att karro är skitfin i sitt nya hår :) Vlad sov hos mig, blev att vi låg och pratade jätte länge om allt och sen såg på film.


k to the b

Gör en dagens outfit eftersom jag har blivit en riktig bloggare nu!


ni får bara se den här hihihihihihihii.


karro med k

Sitter i mitt rum just nu, har precis städat det. Har ju varit värsta katastrofen( alex aka bonden kan nog instämma i det). Snart kommer min storasyster och min farmor hit. Har typ inte träffat min farmor på fyra månader minst för hon har varit i Paris hos mina kusiner.

Jag är faktiskt ganska nöjd med mitt hår, vill nästa ha lite ljusare hehe. Aja plikten kallar ( typ Tvn). Gud va mycket saker jag skriver i parantes(känns det som haha).


Something something

En dag kommer du vakna upp och inse hur mycket du älskade henne och hon kommer vakna upp brevid killen som redan visste det


kb

Tjabba bloggen!

Idag var jag hos frisören och klippte och slingade mitt hår. Klippte bort typ minst en edecimeter och slingade ljusare så jag ser typ nästan blond ut(?). Träffade bonden en snabbisen sen. och sen har jag och min familj varit på middag hos några vänner till mina föräldrar. Det var tråååk. Hej då.

Jag idag, man ser typ inte så mycket kanske


Nu blir det glass och fruktsallad med familjen, de vännerna som aldrig försvinner <3


You can't trust anyone but yourself

Sitter ensam framför datan på en lördags kväll, kan bara betyda en sak: utegångsförbud. Karolina kankse kommer förbi sen eller mischa, känner att jag behöver någon att prata med. Det sägs att sanningen alltid kommer fram, och jag är säker på att det stämmer den här gången. Hur kunde du?


Du gjorde mig ledsen fast jag trodde jag hört allt

Nu är det lördag, jippie! klockan är två och jag väntar på att amanda ska bli klar :) Igår var rolig med tjejerna, började vara hos mig och föra lite sen drog vi till yanas kompis julius.

Gick och lyssnade på ipoden och då kom den här gamla låten upp som jag inte hört på aslänge, kan den fortfarande utantill, jag är cool.




Bilder från igår





















låt av john mayer. ps är med david

Just when I had you off my head
Your voice comes thrashing wildly through my quiet bed
You say you wanna try again
But I've tried everything but giving in

Why you wanna break my heart again
Why am I gonna let you try

When all we ever do is say goodbye
Oh- All we ever do is say goodbye
All we ever do is say goodbye
Oh- All we ever do is say goodbye

I bought a ticket on a plane
And by the time it landed, you were gone again
I love you more than songs can say
But I can't keep running after yesterday
So why you wanna break my heart again
Why am I gonna let you try

When all we ever do is say goodbye
Oh- All we ever do is say goodbye
All we ever do is say goodbye
Oh- All we ever do is say goodbye

We say goodbye
We say goodbye
We say goodbye

All we ever do is say goodbye
Oh- All we ever do is say goodbye
All we ever do is say goodbye
Oh- All we ever do is say goodbye









we have a place we can call home

Har färgat håret idag igen, yey! den här gången syns det faktiskt, jag är helt seriös. Nu är jag med Karolina och väntar på mischa. ska nog ut ikväll vi får se. Efter min frisör idag så träffade jag jalle och pw. åt en kaviar macka samtidigt vi tog en cigg, inte att rekommenderas!


yesterday






blev filmkväll med karolina, mischa och sen kom signe :) SKITMYS!

Känsla och förnuft tillsammans

SHO MAN! Sitter med en proppmätt mage med två bästa vänner mischa och karolina, kollar på biggest loser.. hihi. Igår blev det filmkväll med karolina sen kom signe också. Alvin och gänget 2, yey! inte lika bra som ettan men ändå ;) sen skjutsade pappsen mig till vladdan. vi såg på film också som var sådär. Sen idag så var jag där till typ två, träffade pontus en stund sen träffade karolina och var busig med henne på balkongen och sen kom mischa. nu funderar vi vad vi ska göra ikväll, hmmmmm


kb

Tja nu ärjag tillbaka på bloggishen. Känns som det är karins blog bara ahha, jag kanske ska starta en egen ;)

Har iallafall varit på landet mihiiiiiiiiiiiiiiiii. Det var väl skooj. Vi hade inget vatten första dagarna och sen försvann elen ett tag hahahah :P

 


Alvin och gänget 2

Är sjukt trött och otaggad så ingen utgång för mig ikväll.. blir nog film och godis med karro barro larro som har en choritzio i ugnen, hihi. laddade ner alvin för någon dag sen, vill så gärna se den!!

 
Karros tvilling heter Lisa

Efter mitt o.c beroende på landet..

.. tycker jag rachel bilson och mischa barton är de två snyggaste tjejerna just nu.

 

don't you agree?

jag vill gå hem med dig


It’s never as easy as we believe

Nu är supersnällasilverkarin bakom skärmen, coolt va? har precis ätit super god tacos som pappa laga, är proppmätt som är ganska ovanligt när man är som jag :) gårkvällen blev grillning vid kristineberg dit polisen kom fett tidigt. så sen blev det film med vlad. Var hos the dentist på morgonen sen åkte jag till stan och träffade malin, hihi hon fick present av mig för hon fyllde år i lördags.


I can have another you by tomorrow, so don't you ever for a second get to thinkin' you're irreplaceable


Ja.. vad ska man säga? Jag och Olivia är coolast i stan

Signe säljer prenium pensioner

TJAAAAA!! Sitter vid min kära dator som jag har saknat.. så ni vet. Väntar på att karolina ska komma hem det sega fanskapet. Pratar med signe om hennes tråkiga jobb i telefonen, coolt. Igår kom jag ju hem träffade vlad och sen noel en snabbis. Idag var jag på stan med mischa, fan vad skönt med bra väder! ska ut och grilla ikväll med sköna människor.


köpte sjalen idag på gina tricot, på riktigt jag lovar

Grym cover

It's a good thing tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain
There'll be no last chance to promise to never mess it up again
Just the sweet pain of watching your back as you walk
As I'm watching you walk away
And now you're gone, there's like an echo in my head
And I remember every word you said

It's a cruel thing you'll never know all the ways I tried
It's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside
And now you're gone, there's like an echo in my head
And I remember every word you said

But you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

For the first time, there is no mercy in your eyes
And the cold wind is hitting my face and you're gone
And you're walking away (away)
And I am helpless sometimes
Wishing's just no good
'Cause you don't see me like I wish you would

'Cause you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine
There's a moment to seize everytime that we meet
But you always keep passing me by

No, you never were, and you never will be mine



The truth is, I miss you


Fick två påsar med kläder av mormor, hon är bäst! tröjan jag har på mig idag är en av de tröjor jag fick. kändes som att vara i en secondhand butik


If we ever meet again

Skönt att vara på landet och bara ta det lugnt, se hela o.c boxen, äta godis, träffa släkten, prata igenom allt med kusinen, ha en stor brasa i kohagen, träffa en söt valp som heter semlan, äta god mat, spela spel, vara med familjen som man aldrig är annars, busa och skoja med brorsan. Har haft en skitbra start på lovet, tack vare min familj.


Långt ifrån perfekt men ändå det bästa jag har


sweet home alabama

NU ÄR JAG HEMMA IGEN! ska snart ut och träffa homies, ikväll blir det nog myskväll med mischa :) tummen upp! och imorgon kommer min älskade karolina hem, då jävlar.


I sommras på landet med Karolina


When love takes over

Nu åker jag till landet :( gick helt okej på matten tror jag, btw man ser inte att jag färgat håret ljusare.. fett dåligt! fick roser idag, hihi vem blir inte glad av sånt? efter skolan var jag lite med rutger, frida och agnes eller okej agnes och rutger lurade iväg oss. haha sen var jag med frida och vlad (A)


landet i sommaras med bästavän

RSS 2.0