kb

Nu har jag skrivit skitlite på min svenska och så har jag fixat mina naglar hih :)



Och nu har min värk gått över :)

kb

Har iallafall lyckats sova cirka tre timmar nu, mellan sju och tio. Kan inte sova mer och jag kommer bli så jävla trött sen. Så ikväll får vi se om jag orkar hålla mig vaken en stund iallafall, och jag hoppas att jag kommer kunna sova sen. Nu ska jag äta, fixa klart mitt rum och sedan skriva min svenska uppsats. Puss

karin

fan vad jag är trött, vill jätte gärna sova men corinna har tagit plats och jag får inte plats i sängen, haha bäst att bli vaken då istället för att plåga sig själv. igår var som ni redan vet jag, karro, signe, lovisa och corinna på en typ fest hos ernst (diggar namnet!) och där var det ganska segt men det var ändå kul, första utekvällen sen jag kom hem. corinna filmade mig igår, så jag kanske lägger ut någon video, vi får se. idag vet jag inte vad jag ska göra, vi får helt enkelt se. På dagen igår var jag på stan med sara och signe, köpte ett par mörkblå chinos och en mörkblå kjol.


kb

Det här har varit den värsta, jobbigaste, plågsammaste natten i mitt liv...

kbbbb


kb

HEJ. det blev ingen fest i hjulsta utan vi var hemma hos ernst typ. Det var väl kul! nu sk ajag sova hehehe puss.

karin

karro är med maaaaaxfaktor!! najs ;)


kb

Karin, jag, corinna, lovisa och signe ska dra på fest i hjulsta.


Kvällens kläder :)

kb

Tjaa. Idag har det inte hänt så mycket. Min brorsa Alex kom förbi en stund så jag pratade kärnkraft med honom eftersom jag ska skriva en uppsats om det till på måndag. Sen gick jag och mamma ut på en liten promenad, och nu sitter jag här och väntar på att karin ska ringa. Ikväll tror jag inte att jag kommer göra något speciellt, men jag hoppas på något kul, men vi får se.  Juste jag har äntligen städat min garderob. Alla som sett den vet att den var en KATASTROF förut, men nu är den fin :) Nu ska jag sminka mig. Puss


Övre delen av garderoben



karin

godmorgon godmorgon hör fåglar sjunga glatt godmorgon godmorgon i kööööör!


on our way

nu är jag och corinna på väg ut, vi ska ner och äta sushi eller corinna ska äta och jag kolla på. sen får vi se vart vi drar vidare. slå en pling om ni vet något!




överdrivet



har inte det här med förlovningen mellan vår kronprinsessa och daniel gått lite överdrift? idag på en bensinstation såg jag en typ 30 sidor lång tidning som bara handlade om den här jävla förlovningen. vem bryr sig om dem egentligen?

hemma igen

nu är jag äntligen tillbaka i stan. haft det skit kul men har saknat de flesa. tänkte sammanfatta mina dagar i vemdalen (nu vet jag namnet! wiho)

söndag: vaknade skit tidigt och la mig skit sent kvällen innan man jag klarade att gå upp ur sängen och in i bilen vid klockan sju iallafall (A) Vi stannade till på mcdonalds men jag kunde typ inte äta, inte den bästa frukosten när man mår illa för man är så trött men tryckte i mig en toast och drack en stor latte. Bilresan gick bra bortsett från illamående, trötthet, mensvärk och att den var sju timmar. haha. Vi stannade till och åt lunch i korböle (haha fint namn eller hur?) aja vi kom fram i vemdalen vid fyra, det var skitfint där vi bodde och det bästa var när jag upptäckte att vi hade en bastu, jippie! Middagen blev tacos och det var riktigt gott. senare på kvällen såg jag och min familj två filmer: fishy och from hell. Ingen var speciellt bra men johnny depp var med i from hell så därför var den bättre.

   

måndag: jag blev väckt vid nio och typ hoppade upp urt sängen för jag så gärna ville ut i backen. fast det tog längre tid än jag trodde, jag och min familj klev ut ur dörren vid halv elva bara för min käre bror var svår att få upp ur sängen. men vi hann ändå åka alla backar, haha på första dagen. det var ganska kallt men skitkul ändå. jag kände mig supersexig i backen utan smink och med typ smutsigt hår medans alla andra är superfixade. när jag kom tillbaka hem i stugan så bastade jag men det gick inte så bra, klarade typ bara tio minuter för det var över 90 grader så jag höll på att svimma. har aldrig varit så bra att basta men man kan ju inte vara bra på allt? till middag så hade mamma lagat gnocci vilket är min favoriträtt. har ni smakat det så vet ni varför jag älskar det. efter en stor middag så slappade vi och såg på sex and the city (tredje gången gilt för mig) alla gillade den fast jag är lite tveksam om min bror som somnade gjorde det.. man vet aldrig!

            

tisdag: jag vaknade av mig själv vid typ halv nio för pappa stampade omkring och väckte mig. när jag vaknade var det gröt uppdukat på bordet. de flesta kankse inte gillar havregrynsgröt men det gör faktiskt jag så jag åt ganska mycket. haha. vi kom ut mycket tidigare i skidbacken idag, typ vid tio. så vi åkte mycket mer och jag kände mig mycket bättre. men det gick inte bra för alla. pappa ramlade, det såg riktigt kul ut så jag började skratta först men sen när jag såg att han blödde så blev jag orolig. men han sa att det inte var så farligt så ingen skada skedd. när vi kom hem vid fyra efter all skidåkning så gick jag och bastade, klarade mig faktiskt längre idag. jag läste en tidning inne i bastun och sidorna klistrade ihop sig, smart va? jag och mamma gick ner till en shop efter och jag köpte två tröjor, riktigt fina faktiskt men pappa såg inte så glad ut när jag provade klädesplagg efter klädesplagg. jag har aldrig fattat, varför tycker inte killar om att shoppa? efter middagen började jag och mamma bråka. det var världens gräl om något som hon inte borde lägga sig i. hon hoppade omkring, skrek, försökte slå pappa. men det löste sig och allt blev bra. alla bråkar völ med sina mammor då och då? jag är glad att pappa alltid är på min sida när jag och hon bråkar. senasre fick pappa välja film och han ville se blades of glory. den var kätte rolig, rekomenderar den verkligen.

      

onsdag: det här var sista dagen som vi kunde åka skidor på så jag bad pappa att väcka oss exkta tidigt så vi kunde åka längre. men det här var den sämsta skiddagen, det var isigt i backarna och jag hade bara på mig en tjocktröja så jag frös men bet ihop. när klockan var runt två så började alla att tröttna så vi åkte inte så mycket skidor på sista dagen menmen alltid nästa år. när vi kom hem la jag och min bror oss och kollade på tropic thunder, den var helt okej. är det bara jag som tycker Ben stiller är fett snygg? i alla fall i den, han är riktigt jävla hett säger jag bara. på kvällen hade vi bestämt oss för att se på skräckfilmer så vi började med instängd. den var ganska tråkig, nägra hoppa till scener men annars riktigt seg. sen såg vi motorsågsmasaken och jag ska vara ärlig jag höll på att spy. det är sånna här filmer jag hatar. han hylade en killes armar, skärde bort hans hy, en annan trampade med sin fot i en rävsax, en tjej fick en gäddkrok i magen. om ni gillar att se folk bli plågade är det här en film för er!

            


kb

Tjaa. Har precis duschat och fönat klart håret. Idag vid tvåtiden ska jag träffa johanna, som jag inte har träffat på hur länge som helst. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men jag antar bio eller gå på stan haha. Efter det ska jag träffa karin, som kommer hem från fjällen idag. Och sen träffar väl vi corinna, signe ooch dom också, så får vi se vad vi hittar på.

Igår var jag och signe och simmade, duktiga vi är. Sen gick jag hem och skulle plugga men det blev aldrig av, satt ocg geekade framför datorn istället. På kvällen, så var jag bara hos signe och chillade. HOppas vi hittar nått kul ikväll. Puss.


kb

Nu har mischa gått och en timme typ så ska ja och sign egå och simma haha :) Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, antingen åker jag till högdalen eller på någon fest i stan hoppas jag.


kb

HALLU, jaa vet inte riktigt vad jag ska säga om den här kvällen. Allt från sollentuna till fel tunnelbana.

Mischa är här och hon ska sova över :) puss

kb


Signe kämpar.

Heeeeeeejjjjjjjj alla karins och karros tusentals bloggläsare! Signeeee´s in tha house :D.
Karin och Karro vill tjäna pengar på den här bloggen, det är deras högsta dröm. Like thats going to happen? (:
Jag sitter här i mitt kära rum med Emelie och Karolina. Karrobarro ligger på min säng (ush den blir smutsig) och jag och emelie sitter i min lilla soffa och håller på med datan, hehe. Kul. Teven är också på såklart..... nyheterna....YEAH! grr sexy egyptier på teven, mummmssss. Nat.
Emelie och karro har tvingat mig att baka kladdkaka och bullar.... Sen har de pressat i mig allt det så nu ser jagut som ett fläskberg (eller inte). IALLAFALL..... minst två personer ska kommentera det här inlägget, typ skriva "OH YES SIGNE SNÄLLA TA ÖVER DERAS BLOGG", dvs om de ens har två läsare annars blir det lite svårt. hehe.
Vi har pratat lite om det här med favoritord, jag och karro. Mitt är "hänga läpp"och karros är "fett blä".... positivt va?
Min hund är en riktig kämpe! han morrar på emelie nu (duktig hund) hehe.... HEJDÅ BLOGGEN! älskar er två eller tre som läser den här bloggen.... ciao.


kb

Är hos signe med emelie och signe är en bajskorv.

kb

Hallu. Vaknade runt halv ett idag, och idag måste jag städa mitt rum och plugga en stund. Måste ha skrivit min svenska argumentation klar tills på måndag, och så måste jag börja på min historiauppsats. Plus att jag måste plugga religion eftersom vi har prov på det efter lovet.

Senare idag ska jag träffa signe antar jag hihi :) så får jag se vad vi hittar på, om vi träffar emelie också eller nått. Puss

kb

Jag har kommit på en sak, och det är att jag passar i de flesta frisyrer.

kb

Hallu.

Nu har jag spelat klart canyon defense. Ett spel signe visade mig som man bli besatt av :O

Idag har det inte hänt så mycket. Var hemma till fem då jag gick ut och sen var hos signe till runt halv 8. VId nio så drog jag, signe och corinna på bio och såg bröllopsduellen. Den var riktigt bra tyckte jag :)

Ska geeka mig framför datorn nu puss


kb

Tjaa.

Igår fyllde pappa år så jag var hemma till 8 och sen drog jag ut, men eftersom festen vi skulle på inte blev av så gick jag,karin och signehem till mig. Hemma hos mig gjorde vi typ ingenting, karin gick sen efter ett tag, och jag och signe gjorde fortfarande ingenting. Sen kom min fulla kusin och störde oss hela tiden haha. Och vi tog ketchup i min syrras ansikte när hon sov.

Sen somnade min kusin i min säng, och signe gick. Och min kusin är verkligen omöjlig att väcka. Jag kasta kuddar, slog, nöp, kickla och drog i honom utan att han vaknade, så jag gick och sov en timma i min soffa innan jag fick upp honom ur min säng. Haha fast när han sov skrev jag N00B i hans ansikte, det var kul :P

Iallafall så har jag pratat med mamma om att jag vill skaffa linser. Alla som känner mig vet att jag kisar typ hela tiden. Och det är jobbigt, och jag vill inte gå runt med mina glasögon hela tiden.



Bilden som jag lovade igår( mitt sexiga  håriga ben, "guud va pinsamt")

Puss

hejdå stockholm!

nu åker jag iväg, är typ helt död för jag har sovit runt fyra timmar. haha aja ska ändå bara sitta i en bil idag. nu ska vi åka till mc donalds och äta frukost, och nej det är inte hamburgare utan frukost. pappa och min bror älskar deras frukost, haha. aja vi ses om några dagar och då kommer ni få en riktig uppdatering. puss på er, ha ett skitbra lov (ha inte för kul utan mig bara :O)



en sak är bra i alla fall, de tär inte sommar just nu. hatar att åka bil i sommarna, fast de tär klart att jag önskar att det var sommar nu, tror ingen inte håller med mig.
/ karin

orkar inte sova!

jag ska upp om fem timmar men jag orkar verkligen inte sova, jag är inte ens trött. haha så jag sitter här helt ensam och har tråkigt, stackars mig.. aja får sätta på någon bra film och försöka sova. tog lite bilder på en osminkad karin, jag får väl bjuda på mig själv lite och visa en.


godnatt på er alla, hoppas jag inte skrämde er för mycket med den här bilden

karin

sitter och laddar ner musik som jag ska ha till min bilresa, imorgon ska jag till fjällen. haha men jag har ingen aning om vart i fjällen jag ska.varning varning! imorgon ska jag upp vid sex typ, jippie! kommer vara helt död men jag gillar att åka bil länge, det är fett skönt. jag ska vara i fjällen tills på torsdag.. snark, visst jag gillar att åka skidor (snarare älskar) men det är roligare att umgås med kompisar eller att åka till alperna istället för i sverige. menmen jag får nöja mig, ska ju få umgås med min familj, det bästa som finns *host*
den här kvällen ville jag ha kul men den slutade med att jag och signe satt hemma hos karro och kollade på film, haha händer ganska ofta. aja det får bli bättring på det!
ha ett jätte skönt sportlov! ät mycket godis och motionera lite, sounds great, huh?

en bild på mig och min bror förra sportlovet, inte världens charmigaste menmen man blir ju inte alltid bra på bild


karin

trodde man inte fick ta bilder igår men daniela hade tydligen tagit några,
så här får ni en bild från gårdagens kväll

kb

HAllu!

Idag fyller min pappa år så idag kommer en del av min släkt hit. 
Förut idag så gick jag ut, och då köpte jag bland annat sådana där vaxremsor. Så jag provade en på benet, och fyfan va ont det gjorde. Det kändes som om man skrapade benet mot asfalt eller något( kanske gör mindr ont, om man harmindre hår haha) ska lägga, upp en bild på hur pickig min hy blev där jag drog vaxremsan. haha.

Ikväll ska jag kanske träffa karin, och jag hoppas hon och jag gör något kul.

Puss

karin

skulle du kunna offra allt för en person som aldrig skulle göra desamma för dig?


karin

är det bara jag som dreglar av samule haus som är med i "i taket lyser stjärnorna"?


mums säger jag bara

lovlovlov

godmorgon alla goa och glada!
jag sitter och pratar i telefon med min bästis och berättar om gårdagen, min kväll var väl bra
det började med att umgås med släkten ett tag för att farfar fyllde år förra helgen, det kankse inte var super kul men vid nio blev jag släppt.
då ringde sebbe och jag drog hem till festen hos maxi med corinna, sebbe och filip. där var det skitkul. jag hade på mig en klänning som fastnade i allt menmen.. tyvärr fick man inte ta några bider så jag kan inte lägga upp några. men kvällen slutade i bbråk. tårar och min klacksko tappade klacken, haha.
jag hade i alla fall det kul i början, tack för en rolig kväll allihopa.
och ha ett bra looooov! yeees det är äntligen sportlov!!!!!

gårdagens klänning


ha det bra! / karin


kb

Nu är det äntligen sportlov!  Har längtat ett rejält tag, och nu är lovet här haha. Jag skabara vara hemma, så om det är någon som vill ses är det bara att ringa :). Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, får se.

Dagens kläder:

Klänning Gina tricot

karin

det här har varit den mest komplicerade dagen på länge och jag tänker inte förklara varför men jag tror vissa förstår. efter skolan träffade jag min älskling corinna och vi åt tacos (jag utan köttfärs haha vill inte att folk ska kommentera om jag säger att jag äter tacos och med folk menar jag vissa) sen så skulle hon åka till stan så jag åkte hem och nu har jag suttit vid datorn ett tag. imorgon så ska jag ha kul hopas jag, första dagen på sportlovet! wihoooo, någon mer som har längtat?

dagens outfit


t-shirt gina tricot
halsduk vila
klocka guess
stuprör weekdays

en låt som jag lyssnar på om och om igen för det är precis såhär jag känner

kb

HALLÅ!

Dagens kläder



Linne H&M
kjol Ingen aning
HIHIHIHIHI

drama drama drama

ja vad ska säga om den här dagen? väldigt bra men väldigt jobbig. vet inte vad jag ska göra nu.. fan för det här, jag vill bara glömma allt men jag kan inte. det går inte och jag vet nu att du känner likadant. det finns ingen som jag kännt såhär för men jag har velat. hur ska du ha det? du ändrar dig hela tiden och jag vill inte bli sårad igen men jag vet att jag kommer bli det.. fan säger jag bara, fan för det här. // karin

hinner slänga in en dagens  outfit innan jag fortsätter på engelskan



Tjocktröja Only
Klänning Gina Tricot
Halsband Födelsedags present från mamma
Väska Mulberry

kb

There's no one in town I know
You gave us some place to go
I never said thank you for that
'thought I might get one more chance
What would you think of me now?
So lucky, so strong, so proud
 I never said thank you for that
Now I'll never have a chance
May angels lead you in
Hear you me my friends
On sleepless roads, the sleepless go
May angels lead you in
So what would you think of me now?
So lucky, so strong, so proud I never said thank you for that
Now I'll never have a chance
May angels lead you in
Hear you me my friends
On sleepless roads the sleepless go
May angels lead you in
(May angels lead you in)
May angels lead you in
(May angels lead you in)
 May angels lead you in
And if you were with me tonight
I'd sing to you just one more time
A song for a heart so big
God wouldn't let it live
May angels lead you in
Hear you me my friends
On sleepless roads the sleepless go
May angels lead you in
May angels lead you in
Hear you me my friends
On sleepless roads the sleepless go
May angels lead you in

kb

Helvete jag börjar typ bli sjuuk :(

kb

HALLÅ!

Idag har jag varit i skooolan, och sen har jag gått hem till karin och gjort våran engelskapresentation ååååhoooooh ( Sjung meningen). Sen busringde vi lite hihihihihih sorry alla som vi störde, de flestavar astråkiga! Sen kom frida och jag jag gick hem.

Jag börjar bli sjuk också, inte kul!!!!!

då var man tolv igen

hahahha jag och karro har inget liv, vi sitter och busringer och har det skittråkigt. väntar på att frida ska komma och hjälpa oss med engelskan. fan jävla fitt engelskaredovisning som vi ska ha på torsdag.. aja vi får fortsätta med det efter några till samtal (fast karro suuuger!)

på den här tiden brukade vi busringa och ja vi är små igen.. man lever bara en gång eller hur?

karin

usch fy blä, har prov imoegon på funktioner och algebra.. fattar typ ingenting, varför behöver man ekvationer egentligen? ingen bryr sig om x, y och z? aja idag så har jag då pluggat matte efter skolan och ätit ben & jerry, slängde halva för ajg mådde så illa av den.. haha, idag i skolan så fick vi reda på vem som hade vunnit loggo tävlingen ( vi ska till barcelona på klassresa och ska ha en logga, som vi typ ska trycka på t-shirtar och liknande) och då var det louie och jag som blev de lyckliga vinnarna, haa fast våran bild var kankse inte då fin. men nu måste jag fortsätta plugga, ska be mamma koka lite te. hihi


mitt liv på bild

vår bild, vad tycks? skulle nog inte vilja ha en sån här t-shirt menmen.

kb

Hallu!

Nu är jag hemma från skolan, som är lika tråkig som vanligt. På vägen hem köpte jag och karin varsin ben&jerrys MMMMM :) VI köpte båda half baked den är supergod !

Idag ska jag plugga spanska och biologi pusshej!


KAROLINA

Som karin sitter jag på svenska lektion. Jag argumenterar mot kärnkraft, men jag vet inte riktigt hur jag ska skriva. Jag behöver bra hemsidor där det står om kärnkraft. Någon som har någon bra sida? :)

svenska lektion

fan va segt.. sitter på datalektion och håller på att sova , fyfan va trött jag är. haha som jag alltid säger, jag har typ aldrig varit pigg i hela mitt liv, vi får ta och ändra på det! vi har bara två lektioner kvar sen ska vi vara klara med våran jävla argumentation, ojojoj har typ inte kommit någon vart för de tär så tråkigt. jag ska argumentera om äktenskap, att jag är mot äktenskap. funny huh? idag ska jag färga håret för tredje gången och hoppas att det blir ljusbrunt nu. vi får väl se!
/ karin

kb

HALLÅ!

IDag har jag chillat hos karin med signe och michelle ett tag. VI kollade först på barnehmmet, och sen gick michelle. VI gjordeinget speciellt helt enkelt. Men när jag var där började jag och signe prata lite om Lost. Vi älskar nämligen det programmet haha. Men 5e säsongen börjar aldrig :(


kl

snart kommer michelle, signe och elin över. fyfan jag är as trött så vi kommer väl kolla på film och svulla i godis. söndagar = svullodag. så nu vet alla varför jag älskar söndagar, haha


kb

HALLU!

JAg tänkte skriva lite på min svenska argumentation idag. Jag har om kärnkraft, och jag är mot det eftersom jag tror det finns bättre sätt att få el på. Idag ska jag väl också städa mitt rum för det ser vädigt stökigt ut!
PUSS


Mitt fina välstädade rum

underbar dag

haft en underbar dag, tack alla sköna människor. nu ska ni komma i lite alla hjärtans dag stämmning, har en låt här. lyssna på den, en speciellt person borde fatta att det är till honom. hihi
 
/ eran karin

kb



kb

HALLÅ!

Grattis på alla hjärtansdag! Jag har precis kommit hem från stan med min stora syster. Hon skulle köpa nått på br till en kompisbarn. Igår så gick vi på bio och såg rosa pantern2............ den sööög! sämsta filmen jag sett ever! Men sen när vikom hem såg vi en skräckfilm som hette rec, och det är den bästa skräckfilm jag sett. Den var riktigt läskig och filmad som blair witch project och cloverfield. Alltså att det är någon som hålleri en filmkamera. FIlmen var på spanska, men det gjorde ingenting!

Ikväll ska jag på fest hos clara och det ska bli skoj. Nu ska jag typ duscha och så för mitt hår är så jävla smutsigt. Puss

Glad alla hjärtans dag!

god morgon alla morgonpigga människor!
igår var typ första gången i världhistorien som jag hade skitkul på en fredag, haha tack allesammans för en lyckad kväll.
idag är det alla hjärtans dag och jag hoppas alla får en liten uppvaktning av någon de tycker om. idag vaknade jag klockan åtta och stekte pannkakor och omelett till min söta mamma för hon fyller 48 idag, grattis mamma! idag ska jag först träffa vlad sen ska jag vara med min kära släkt. efter det blir det fest hos clara prada för singlar, haha det kommer bli en rolig dag.

blir ni lite avundsjuka på min mammas frukost på sängen?

mammas födelsedag förra året, här är min bror gustav, jag och älskade mamma
 en nyvaken bild på lilla mig idag

kb

Hejsan, skriver ett snabbt inlägg för jag ska snart bli upphämtad av min syrra och hennes man peter. VI ska typ på bio, och sen ska jag sova där så det ska bli kul :)

Skoldagen gick ganska snabbt, och så fick vi äppelpaj i maten eftersom det är alla hjärtansdag  imorgon. Kakan var inte så god.. :P

Imorgon ska jag hem till clara och jag tror det blir kul, puss


kb

Nu har jag gjort mina gymnasieval och fyllt i taizelappen. Så här ser mina gymnasieval ut:

1. Kärrtorp Natur/natur
2. Kärrtorp Natur/ biologisk forskning
3. Norra real Natur/natur
4. Norra real Natur/miljö
5. Östra real Natur/natur musik
6. Kärrtorp NAtur/ matte & programmering
7. Östra real Natur/natur

Puss heej

romme

fan vilken härlig dag jag har haft idag i romme. jag gick upp klockan fem imorse, var faktiskt ovanligt pigg för att vakna så tidigt. haha.. aja vid kvart i sju satt jag på bussen och var påväg mot romme! fan vad jag älskar att åka skidor, hade det skitkul bara en nackdel, det var snivkallt! speciellt när jag skulle ta bilder, usch. så jag har inte så mycket bilder från skidbacken, sorry men från bussen, massor! jag åkte mest med frida, louise och william. alla de var skitduktiga, en stor applåd till dem (A) (de var typ bättre än mig..haha)












tack för en underbar dag alla sköna människor / eran karin

kb

HALLU!

Idag har varit en ganska slapp dag. Vaknade runt 9tiden och drog en timme senare till skanstull där jag skulle spela badminton. Det var väl helt okej. Jag och linnea vann alla matcher såklart haha ;). Efter badmintonen drog jag,linnea, emelie och malin runt på söder. Vi skulle egenligen gått på promenad sen men vi hann inte dit så vi sket i det. Jag droghem sen för jag fick onti mina kära knään.

Nu sitter jag och gör nada. Ska duscha snart och såå. Måste även lära mig hur jag ska spela sway på musiken. Kan ackorden men jag måste spela på ett speciellt sätt, och när jag väl börjar sjunga till så blir det helt cp.

Och imorgon är det helg och då ska jag sova se fredagen den 13e men min stora syste roch hennes man. Sen ska jag sova hos dom också. Ha det bra puss.


JAg har typ haft mittbena heeeeela veckan nu.


kb

Hej jag är cool! nej skojja,jag har lite damp just nu haha.

Idag har jag varit med karin ochcorinna en stund sen har jag chillat hemma. Klockan 8 tittade ja på top model 11. Asså det har varit 11 säsonger av programmet. Det är fett mycket haha :P Men jag tröttnar inte på det, fast den här säsongen vann en fuloch äcklig tjej!

karin

kom precis in i dörren, har vart och köpt godsaker på ica inför romme med signe. haha lite nyttigare än förra året som bestod av typ 2 kg godis, iår har jag köpt en dickyoghurt, tre MER och ett paket mariekex. ska ha med mackor också, jag kommer ju vara hungrig hela tiden som vanligt.. haha ja jag är ett matvrak för er som inte vet det. idag så har jag varit med karolina och corinna, vi såg på film och sen åkte jag för att hyra skidor. usch säger jag bara, mina skidor är i någon orange färg och stavarna också, fan då! kommer typ vara fulast i backen, menmen skitsamma. det är hur man åker som räknas...right??
Imorgon måste jag typ gå upp vid fem så jag tror jag måste gå och lägga mig snart (A) godnatt på er alla, håller på att ladda kameran så ni kommer få en massa bilder från romme imorgon!


en bild från romme förra året
emil som står med mig i liften

bilder från sushin


mobbade, vi vet

lova att du aldrig släpper mig

min älskling med sina sushibitar


kb



Jag har blivit musikalisk

kb

jag vill ha helg. jag vill ha helg. jag vill ha helg. jag vill ha helg. jag vill ha helg. jag vill ha helg. jag vill ha helg. jag vill ha helg. jag vill ha helg. jag vill ha helg. jag vill ha helg. jag vill ha helg. jag vill ha helg. jag vill ha helg. jag vill ha helg. jag vill ha helg. jag vill ha helg. jag vill ha helg. jag vill ha helg. jag vill ha helg. jag vill ha helg. jag vill ha helg. jag vill ha helg. jag vill ha helg. !!!!!!


var bara tvungen, förlåt..

karolina är en BUDDAAAAAAAAH!..



... men jag älskar dig ändå

mm.. sushi

kom precis hem och min mage värker, buhu jag är så jävla mätt. jag har varit och ätit sushi med corinna och bambi (ett smeknamn jag kom på, hoho) eftersom sushi är typ det bästa som finns så åt jag massor och jag är jävligt mätt nu. innan så såg jag på en film som var i min smak, haha kom inte ihåg vad den hette men det handlade om någon nyhetsankare. rolig var den i alla fall.
imorgon har jag läxförhör i kinesiska och dum som jag är så trodde jag att jag hade mina böcker hemma så när jag väl kom hem, skittrött och sugen å att krypa ner i sängen så var jag tvungen att traska tillbaka till skolan för jävla kinesiska böckerna! haha ja jag är en latmask för er som inte redan vet det.
C tog lite bilder när vi åt sushi, laddar upp de senare, nu ska jag plugga chiness
bu nihao / karin


kb

Juste glömde säga. Idag så fick jag och några till reda på vad vi skulle göra på torsdag, alltså vi som inte ska till romme. Jag ska spela badminton och gå på promenad jipppie..... Jag hade förväntat mig att jag skulle få spela lasergame och bowla, men nej det ska jag inte....

kb

HALLÅ!
Idag hände det inget speciellt i skolan, men dagen gick ganska snabbt. Efter skolan var jag med victor, och nu ska ska jag plugga kinesiska. Men jag orkar verkligen inte. Vi har läxförhor (= prov) imorgon och jag har inte orkat plugga. Kinesiska kan ta sig, även fast jag måste få mvg i det!


kb


hann inte raka mig imorse...

romme!

jag kom just på att på torsdag så åker de engelbrektarna som vill åka skidor upp till romme. fan va kul det kommer bli. jag har alltid älskat att åka skidor och har åkt sen jag var fyra, men det tråkiga är ju att man bara åker några gånger per år. aja man får njuta och jag ska njuta när jag är i romme.. haha fast egentligen är det nog bussresan upp som är roligast.. menmen. iår ska inte karolina följa med upp och det kommer suga.. hon ska stanna kvar hemma och bowla typ.. hoppas du får det kul utan mig!
/ karin


"kör ni först så väntar jag där nere"

Dagens outfit/ kl



Vit tjocktröja h&m
T-shirt från Kina
Svarta byxor Weekday
Svart jacka Fjällräven
Väska mammas gamla

kl

vill börja med ett stort grattis till elin på 16års dagen!


hoppas du haft en bra födelsedag!

Idag efter skolan så träffade jag först O och pratade om allt, det kändes bra att få ut vad jag ville säga.
så nu är jag redo att börja om på nytt.. så nu kommer ni se den nya och glada karin igen! jag vet att ni har längtat.. haha
efter det så träffade jag signe och corinna, vi drog till 7eleven och åt brownie.. muuuums!
vi satt där ganska länge för sen var det dagt för mig att dra hemåt.
idag måste jag plugga till både biologi och franska, usch!

kb

TJABBA!

Idag har det inte hänt något speciellt i skolan. Idag fyller elin 16 år, grattis :)

Efter skolan skulle jag gått på öppet hus, men jag orkade inte så jag har suttit hemma istället. HAr precis bakat chokladbollar och jag försökte komma ihåg ett recept som signe har så chokladdbollarna blev ganska goda. Haha.

KArin och jag ska typ börja med dagens outfit...


Klänning Gina tricot
Jeans leggings Gina tricot


Har fått många komplimanger om att jag passar i mittbena idag! :)


kb


såhär känner jag just nu :)

kb

TJABBA!

Vaknade vid ett idag och hade då fått ett sms av signe där hon frågade om jag ville vara med och koll film med henne, elin och karin. Jag sa ja så då kom dom hit ( utnyttjarna) vid tretiden. VI kollade på elisabethtown och jag tröttnade efter ett tag så jag satt och spelade spel på facebook haha. Sen kom vlad, sen var karin tvungen att äta så hon gick och sen gick elin och signe med så jag och vlad satt och kollade på filmklipp på datorn haha. Nu har han stuckit till karin haha så jag har precis ätit  och så, och nu ska jag göra lite engelska eller nått puss.


gammal bild på elin, jag och signe

sexig video, comprende? / kl



haha sexiga killar eller hur? men låten är faktiskt bra
tainted love av Soft Cell

god morgon!

fyfan jag har typ sovit i tolv timmar och ändå är jag dödstrött.. haha.
Igår var jag hemma hos freja med signe, corinna, elin och cecilia. vi åt lite middag som bestod av vårrullar och ris.
senare vid typ nio kom killarna i klassen och några av deras kompisar.
det var skitkul i början.. signe och jag fick alla att börja dansa istället för att röka vattenpipa, en applåd till oss! haha
men senare spårade det hela ut lite grann..
jag vill bara säga förlåt hur jag var igår, mest till freja. det ska inte upprepas.. låter som om jag pratar med min mamma.. aja kvällen igår var lyckad tycker jag, hoppas allt gick bra sen när jag gick.
idag mår jag inte så bra, vet inte vad jag ska göra denna dag.. det återstår att se!
/ eran kl


kb

HEJ IGEN!

Jag har lite tråkigt så jag har suttit och kollat på två avsnitt  av Bromance haha. Det handlar om Brody Jenner (han från the hills) som ska hitta en bro. AJA.

Mina gäster har gått och jag tittade inte dirket på melodifestivalen. JAg har gjort en inbakat fläta på mitt hår också, den blev inte direkt lyckad.



Gjorde den faktiskt på migsjälv!

kb

Nu har jag gäster och melodifestivalen börja rnu så jag ska titta :)


jag älskar min cam haha

kb

HALLÅ!

Ikväll får jag se hur jag gör. FÖrst ska jag ha gäster, som kommer vid halv 6- 6. Men jag kommer inte orka dom, eftersom dom ska ta med sig sina småbarn som är typ 6 år  eller nått. Men mamma har sagt att jag får gå vid typ 10tiden så det blir nog bra. Och då ska jag väl träffa karin, och de hon är med :)

Idag harjag typ bara städat  mitt rum, ganska långsamt har det gått. Puss


ME very tired

borta bra men hemma bäst/ kl

hejsam allihopa nu har jag precis kommit hem från frida. sov där igår, har inte gjort det på länge så det var kul. ja den här fredagskvällen blev som alla andra fredagskvällar, först massa förhoppningar sen slutar den dåligt ändå. va hade bestämt exakt vart vi skulle vara men såklart blev det ändrade plane, typiskt. så vi hängde på karlaplan med grabbsen, visst det är kul men så jävla irriterande när man gör samma sak.. haha. när jag och frida kom hem satte vi på hajar som hajar, den är faktiskt riktigt bra! jag satt och arva hela tiden men lilla fida sov typ..
imorse lagade vi pannkakor.. jag stekte och för första gången blev de faktiskt bra! jippie en applåd till mig! ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska träffa signe och elin i alla fall. och corinna om hon får gå ut, då ska hon förhoppningsvis sova hos mig också! mer uppdatering senare, puss på er



söta frida



jag var bara tvungen..vem vill inte ha såhär mycket kläder? frida jag är så jävla avundsjuk på dig!



lånade en klänning som jag tänkte ha på mig ikväll om det händer något

kb

Jag är typ en hypokondriker. Asså typ varje gång jag blir sjuk, förutom förkylning tror jag att det är nått farlig och att jag kan dö typ. Nu har jag typ ont i magen, asså inte alls mycket men lite och ja börjar redan tro att det är blindtarmen. FÖr jag kollade något program på tv en gång som heter The doctors och då isade dom en gammal tant osm haft jätteont i magen, så när hon till slut åkte till sjukhus hade hennes blindtarm spruckit så nu får hon ha en avföringspåse som sitter på magen som hon måste tömma typ 5 gånger om dagen. Tänk om det händer mig? :(


mm trevligt, min blindtarm kanske?

kb

Fredagar blir typ aldrig lyckade. Vi skulle dra till Nora men sen gick inte det så de slutade med att vi lodade ute. Jag karin lollo och frida träffade mischa boel och sen träffade vi vlad och filip typ. SEn drog vi till karlaplan och träffadenågra där. Och det var typ allt minus vissa grejer  MOHAHAHA: HEJDÅ PUSS!


kb


 mittbena....




..eller snedbena?

kb

Äntligen kom min farbrors sambo och min låsatskusin. SKa äta snart, och sen ska jag till nora men tjejjorna!


jag ser lite uppblåst ut !

Jag har på mig:
Linne H&M
Kofta Vila
Jeans (som man inte ser) H&M

karin här

imorgon är det äntligen fredag, ska sova hos frida. jippie, har inte sovit hos henne på... typ ett år. jag tror det komemr bli skitkul. ska vara med henne, karolina och louise på kvällen. jag tror det kommer bli en lyckad helg, äntligen!
haha kollade igenom gamla bilder och ja varför inte bjuda på en sexig bild för två år sen? haha jag lovar ni kommer drömma mardrömmar



livet är då bra roligt, hahah. hoppas ni fick ett gott skratt. godnatt

kl- sommar kom!

Idag har jag solat solarium med Karolina. Varför kan jag inte få bli brun? varför ska det vara vinter? asså faan jag längtar så jävla mycket till sommarn.. vem gör inte det? aja jag får väl fortsätta sola solarium och försöka få lite färg och så kankse jag kan få bli..


lika brun som tyra banks till sommarn. haha like that's going to happen..

kb

TJOOLAAAHOPP!

Idag hade vi nationella i svenska, skrivdelen. Det gick skiit! Precis som förra delen.

Iallafall efter skolan skulle jag och karin sola, och då följde vlad och malin med. Jag och karin solade i 20 minuter men jag lyckas inte bli brun. Sen kom sebbe, men sen drog alla och karin och jag köpte Mcflurry med dajm och chokladsås på donken. MMMM det är såå gott :) Aja sen drog jag och karin hem till mig och kollade klart på stockholm boogie eftersom karin inte sett slutet. Jag älskar den filmen, man blir så kär i Stockholm när man ser den.

Aja snart kommer pappa med kebab som vi ska äta. Puss


EEEH..LOUISE ÄR VI MER ÄN BARA VÄNNER?!

nu gör karin reklam för en finfin blogg som mina kära vänner louise och emelie har.
http://llea.blogg.se/

kommer ni ihåg sommaren 07? emelie till vänster och louise till höger

att klippa sig eller att inte klippa sig/ kl

jag funderar på att klippa mitt hår kort, skulle inte det vara fint? alla tjejer säger ja men alla killar säger nej, fan vet inte vad jag ska göra.. antingen behåller jag mitt långa slitna hår eller så..



klipper jag håret kort som sienna miller och håller tummarna att det passar mig.
fast innan jag dör så skulle jag vilja våga klippa så kort som rihanna, det är så jävla fint.
ska jag klippa håret så kort nu? jag tror fan inte att jag vågar det.



fint eller hur?

kb

HEJ!

ajaj,  Säger jag bara. För jag har ont i huvudet, och det är inte kul. Var i skolan idag så på vägen hem köpte jag Ben& jerrys. Jag känner mig ännu fetare eftersom jag åt det igår också :P


Jag kör karinstyle!

kb

HALLÅ!

Nu sitter jag här och lyssnar på Tracy Chapman och har precis duschat. Ska snart kolla på A double shot at love haha. Förut hette det A shot at love med Tila tequila. Hon har efter två säsonger tydligen fattat att hon inte kanhitta kärlek på ett sånt sätt. Det var så kul i andra säsongen när tjejen som hon valde ( Tila är bisexuell) inte ville ha henne haha.

I a double shot at love är det två tvillingar, enäggstvillingar tror jag som båda är bisexuella. Det känns lite ovanligt :S Men iallafall dom ska hitta sin kärlek, så dom har från början typ 10 killar och 10 tjejer. Men det roliga skulle vara om tvillingarna som heter Rikki och Vikki ( påhittiga föräldrar) blev kär i samma person, ååh va jag skulle skratta då hahaha. Nu ska jag kolla ett avsnitt tönt jag är.

Juste min storebror kom hit idag och vi pratade lite om gymnasiet, och jag tror jag ska välja naturnatur istället. För jag tror att jag kommer ångra mitt val i slutändan. Så jag tror jag kommer välja såhär:

1. Kärrtorp Natur/ natur
2. Norra real Natur/ NAtur
3. Kärrtorp Natur/ biologisk grejs :P
4. Norra real Natur/ miljö eller Kärrtorp Natur/ programmering

Bajsdator, kan itne lägga upp bilder :(

hemma/ kl

nu har jag precis kommit hem.. haha fick en fin överraskning, Olof Lindgren (vår hyresvärd) har tydligen skrivit ett brev till mina föräldrar om min fest. att vi blir vräkta om något sånt händer igen. så fövänta er inga fler fester hos mig! som tur var så skrattade mamma och pappa åt det, bra att jag har så köna föräldrar.. Ja idag så har jag inte gjort så mycket, jag skulle träffa sebbe men han var sjuk, så jag var med corinna, louise och vlad. vi gick och fikade på espresso house och sen drog vi hem till louise. vi såg på två filmer och jag valde båda, på andra sidan häcken och shrek 2.. hihi. jag ocg liuise lagade makaronertill middag, det var gott... haha. nu ska jag snart sova är typ helt död som vanligt. godnat tpå er alla!


alla tyckte jag var lik honom, ett matvrak! jippie


kb@hemma

Gick till skolan och gjorde nationella idag. Det gick sådär, jag tycker man borde fått lite längre tid iallafall. Jag svarade lite konstigt på frågona också, men men det blir som det blir. Efter nationella provet gick jag hem. Jag har inte mått så bra på den senaste tiden. Har mått illa och så. När jag kom hem började jag kolla på Twilight, jag har laddat ner den för länge sen men inte sett den. Så när alla säger att Edward Cullen är så underbar, hade jag betämt att jag inte skulle tycka så. Men det var svårt för han var det, "alldeles, alldeles underbar", haha. Jag började se halva filmen sen har jag sovit i nästan 4 timmar, och nu har jag precis kollat klart på filmen.

Tänkte plugga snart. Eller nej jag skoja,, ska gå in på mtv.com och kolla på någon roligt serie. Puss :)


Jag har blivit kines



i skolan../kl

ja.. nu sitter jag på data lektion. vi ska skriva minst fyra sidor om något med fysik, jag har valt om någon osynlighetsfärg som ska framställas...haha skoj va? idag hade vi nationella och det gick inte så bra.. håller tummarna att jag får bra resultat i alla fall (A) efter skolan ska jag vara med corinna (ko rinna..hahahah), sebbe och vlad. har ingen aning om vad vi ska göra menmen..
karro är sjuk .. hoppas hon är frisk imorgon!!!!´skolan är tråkig utan henne
haha lollo fick hål i tungan idag.. hon råkade bita sig och snäll som jag är köpte jag lite glass till den stackaren :D du får sluta bita dig i tungan älskling så slipper jag slösa pengar.. haha


kl- ..

 
fattar inte varför jag ska behöva sakna dig.. fan att det har blivit såhär

låten påminner om oss

i just need two mens in my life, ben&jerry /kl

nu har jag precis ätit, och gissa vad jag fick efter maten? hoho ben&jerry  strawberry cheesecake, mums säger jag bara. så nu ska jag gosa ner mig i min säng med glass och se på hata göteborg sen är det godnatt! puss på er


kb-lalalala

Gick igenom mitt iTunes bibliotek igår och lyssnade på The sounds. Jag lyssnade ganska mycket på dem förut, men jag hade inte albumet living in America (?) så jag laddade ner den. Den här låten finns på de albumet. Låten har jag dock hört innan,har ni?


The sounds - Hit me

hatar den här saknaden/ kl

hejsan hoppsan alla bloggläsare.
idag har jag inte gjort så mycket, jag gick och solade efter skolan och nja jag blev inte så brun. fan då, jag måste bli brun, känns så tråkigt att vara helt blek. menmen bättre lycka nästa gång, haha jag somnade i solariet, har aldrig hänt förut.. efter jag hade solat med vlad, louise, frida och karro (det var bara K och jag som solade) så gick vi till 7eleven och tjocka oss med brownie och mjölk. mums fillibaba! jagh ar inte ätit brownie på evigheter så jag var i himmelriket.. haha. och efter som jag var lite nyvaken gick jag och skrattade åt allting, frida också.. fyfan va jag kände mig jobbig men vafan man lever bara en gång! när vi hade vart på 7 så gick karro hem för hon mådde dålig.. hoppas du mår bättre nu! och vi andra vandra vidare till åhlens, frida köpte ett brun puder.. ja vad hände mer? vi gick hem.. skoj dag eller hur?
Fuck imorgon är det nationella, lycka till allesammans! jag behöver all lycka jag kan få!!



min outfit för dagen, osminkad är jag.. haha. min nya säng i bakgrunden, va tycks?

kb

Kom hem för en liten stund sen och jag har så ont i magen.

Idag fick vi tillbaka vårt teknikprov och jag fick mvg! Jah blev så jävla glad att jag började gråta haha. Inte värsta floden men en liten tår. Men det är bara för att jag har G i teknik och jag förväntade mig inte att få mvg.

På so-lektionen  mådde jag skitilla och funderade om jag skulle gå hem, men jag stod ut eftersom att jag och karin skulle sola efter. SÅ efter skolan drgo jag, karin, vlad och louise till solkungen. Karin och jag var så smarta då vi la i pengar och glömde kolla att de som vart där innan hade gått ut. För när vi betalt så märker vi att dörren är låst. Så vi förlorade 3 minuter, men det gjorde inte så mycket.

Jätteintressant dag jag haft va?
puss

hade mittbena idag (intresseklubben antecknar)

skjut mig/ kl

jag håller på att dö, är så jävla trött höll på att somna vid sex. haha
idag har det inte hänt så mycket gick till Cafe NoCo på odengatan och åt frukost, det var mysigt. jag åt en bagel, mums! vid ett ungefär var jag tvungen att springa för jag skulle åka till en kompis. men jag missade tåget såklart så jag fick vänta i en kvart. aja det var inte hela världen om man säger så. ja vad gjorde vi sen då? vi kollade på film, hipp hipp hora. fyfan vad äcklig hon som spelar huvudrollen är.. var bara tvungen att säga det. hoho jaja. vid sex kom min pappa och hämtade mig. när jag kom hem så fick jag en överraskning, min nya säng stod på plats i mitt rum, äntligen! jag ska fan gå och sova snart, och tro mig jag kommer sova gott inatt!!



en nyvaken bild på mig och karro för länge sen

kb

Den här helgen har det inte hänt så mycket.
Fredag:
Efter skolan drog jag och karin till odenplan. VI skulle sola, så vi mötte upp corinna innan, men på solariumet var de jättelång kö så vi orkade inte vänta. VI drog och åt på donken sen gick jag och karin hem till fanny, eftersom jag skulle färga hennes hår.
Först skulle vi färga fannys hår rött eftersom att annars skulle henne hår inte kunna bli brunt sen. FÖrst tyckte fanny att jag var sämst påatt färga håret, men jag var ringrostig och efter ett tag blev det bra.

Jag och karin hann inte stanna etersom att vi skulle äta middag hos elin. Efter middagen skulle vi dra till någon fest på rådmansgatan men han som hade festen åt så vi väntade och väntade. SEn kom det massa folk hela tidne så till slut var vi typ 30 pers. När han som hade festen kom så fik bara tjejerna kommain, och de pallade bland annat int ejag eftersom det bara skulle vara 4 killar däruppe, som endå inte var snygga. SÅ vi stannade ute, men jag tyckte det var ganska kul eftersom det var trevliga människor.

Kvällen slutade med att jag, karin och vlad drog hem till mig och sov här.

Lördag:

Vaknade och karin och vlad drog ganska snabbt. Sen träffad ejag gabbe, och vi gjorde inget speciellt.

På kvällen träffade jag karin, mischa, boel, nora, vlad, daniel, corinna, philip och typ pvictor och vi drog till kungshallen och åt. Sen kom signe en snabbis. Eftersom vi inte hittade på något att göra bestämde jag, karin och corinna att vi skulle gå på nattbio och se i  taket lyser stjärnorna. Men den började halv 12 så vi drog först till tekniska och träffade lite folk. VI var där en stund och det var väl kul, haha.

Iallafall så såg vi I taket lyser stjärnorna och ilmen var bra. Han som spelar Sakke ( killen som spelar tsatsiki) var fett snygg haha. Filmen var sorligt tycke rjag. Efter filmen så drog jag och karin hem till henne så sov jag där.

Söndag:
Jag, karin, elin, emelie a, emelie h signe och louise drog till café noco eller nått sånt och åt frukost typ. Efter det har jag bara chillat.

Nu ska jag duscha puss! :)




Från i fredags

brunch, mums /kl

har precis vaknat typ, signe ringde och väckte mig och jag fick väcka karro. om en timme ska alla tjejer gå och äta brunch på sirap, har inte ätit brunch på så jävla länge så det kommer att bli gottisch. Igår så hände det inte så mycket. Jag, karro, mischa, corinna, boel, nora, filip, victor, vlad och daniel satt på kungshallen och åt middag. eller det var typ bara jag, mischa och karro som åt menmen. haha så där satt vi väldigt länge och försökte komma på vad vi skulle göra men det gick inte så bra. eller jag, karro och corinna bestämde oss för att gå på nattbio vid halv tolv så vi gick och hämtade biljetter. sen drog vi till tekniska och mötte upp frida, amelie, ivan, peter, gustaf, chrstopher, benji, philip och några till som jag inte vet namnet på. haha ja och där hade vi det kul, gjorde inte så mycket menmen. sen drog vi på nattbion, i taket lyser stjärnorna. det var riktigt bra faktiskt, rekomenderar den verkligen till alla som gillar sorgliga filmer. corinna satt och grät, jätte gullig, jag kan fan inte gråta på filmer längre. aja efter filmen gick jag och karro hem till mig och så sov hon där. det här har inte varit den bästa helgen, skitsamma nästa blir bättre säger vi!


RSS 2.0