kb

ÄÄÄÄNTLIGEN klar med uppsats skiten, det blev fyra siodr plus framsida. Jag har sjuukt ont i huvudet och vill duscha men jag orkar itne gör det imornbitti istället. Vet inte riktigt vad jag ska skriva så kan ju berätta vad jag gjorde igår. Efteratt jag kom hem från barcelona var jag hemma och gjorde inget speciellt, jag ville gå ut på kvällen men det slutade med att erik och robban kom hit. Dom satte på massa pinsamma videosar jag hade på datorn, det var lite jobbigt, för jag sjöng typ på dom. Hehe jag vet jag har inget liv. Sen kom anton också och dom var här till typ 12, och sen satt jag lite vid datorn pratade typ jättekortmed marcus i telefonen, jag blev lite sur på han, fats jag tror han är sur på mig nu :O Gick sen och la mig vid typ halv 2 eller nått.


cpbarn



Min stora syrra( försöker vara rolig) och hennes man Peter

Mamma och jag idag (utan smink)

Jag och min syrra paula


kb

hej försökte lägga upp bilder från barcelona på facebook,men dom syns inte har typ ALLa sagt och jag ha rinte fixat det än för min faacebook är otroligt seg och det kommer upp andra grejer än vad jag trycker på. Karin la upp bilder därifrån här på bloggen men jag ska väl göra det också snart. Idag har jag iallafall ätit frukost  i medis med mamma,pappa, paula syrran anamaria och peter. Sen gick vi i affärer och jag köpte två klänningar och en väst typ.

Sen har jag varit hemma och försökt skriv min uppsats, det går inte så bra.

Imorn har vi inget klassråd så vi börjar kvart över nio, det är sköönt!


dålig bild men från vänster klänning bikbok, klänning gina tricot och västgrejs från hm

Plugg

Hola guapas! Fan vilken seg dag. Har suttit inne hela dagen!! Kolla på vädret förstår inte hur jag har klarat det. Blev väckt av Gustav vid tio, var helt död. Gick upp laga pannkakor till Mamma och somnade sedan om och vaknade igen vid halv två. Har gjort biologi tills nu och är ännu inte klar.. Vet inte vad jag ska skriva Mvg- uppsatsen om. Fan sista arbetet och jag ligger risigt till kommer nog inte behålla högsta betyg i Biologi. Menmen sånt är livet. Vlad ska komma över snart och då kommer jag nog plugga ännu mindre, yesyes. Nu ska jag återgå till böckerna och vara ledsen för jag har missat en dag i solen. Pusspuss / Karin

bilder

klart ni kära läasare ska få se några bilder från resan :) / karin













Barcelona

Hemma från Barcelona! Fan vad jag har haft det roligt, saknar det redan.
En kort sammanfattning av den underbara tiden:

Onsdags: Gick upp halv fyra, åkte till Speniel. När vi kom fram var det Dahli musseet och sedan playan! Skit mysigt att ta sitt första dopp i år i medelhavet med kompisarna och pojkvännen :) Delade rum med Linnéa på kvällen, myspys.

Torsdags (klaras och vincents födelsedag!): Vaknade halv åtta. Turistvandring efter frukost. Jag var i gruppen som bestod av Vlad, Signe, Elin och Freja. Jag och Freja blev borttappade i slutet, litet minne att få be två good-looking poliser att följa oss så vi hittar vår klass igen. Efter lunch var det trekamp. Pilbåge, Kajak och Padling. Jag var faktiskt bra. Vann på padlingen med Vincent, jippie! På kvällen delade jag rum med Julia men vi var inne i Fridas rum med William och Daniel till tre sen pratade vi till typ halv fem. men det var skoj.

Fredag: Vi försov oss, hann inte med frukost. Turistvandring igen men nu med Louise, Linnéa, William, Klara och Vincent. Efter lunch blev det shopping. Köpte två linnen och ett par skor. När jag kom hem till hotellet var jag med Vlad en stund innan vi drog till middagen med 17 åriga spanjorer. Var tvungen att kindpussa typ 15 stycken på en gång. Satt med Vlad, Klara och en tråkig spanjor som knappt sa något under middagen. Sen blev det disco (wiho) med dålig musik och dåliga moves. Tog ett dopp i underkläderna med Gustaf och Frida :) good memories never dies. Gick runt lite på stranden med Vlad också. Annars satt vi och kollade på när spanjorerna försökte dansa med vissa flickor i klassen. På kvällen smög jag, Frida, Karolina, Emelie och Louise till killarna. Jag sov hos Vlad och vi somnade vid fem typ.

Lördag: Vaknade halv sju.. förstå hur trött jag är! Åkte hem från Barcelona, jätte tråkigt. Satt bredvid Vlad och Karolina påväg hem. Så fort vi landade i Sverige skjutsade pappa mig, Karro, Vlad och Daniel till Max, mums! Jag somnade i bilen (och snarkade enligt killarna) När jag kom hem träffade jag Sanna och Mimmi, tog ett litet dopp i brunsan. Efter middagen träffade jag Amanda, Olivia, Felicia, Janice och gänget. Drog ganska snabbt för att jag var så trött och såg istället på film hos Nanna med vera och Louise. Mysigt! Nu ska jag sova, god natt! / karin

kb

Hallu, nu är jag hemma fråb Barcelona! Klassresan var sjukt lyckad och oförglömlig. Bilder kommer snart!

Bilder från igår

Lite bilder från pappas födelsedag:

             
Vi skålade med bubbelvin och Gustav blev lite trött (undra varför)

Kudden som jag gjorde på slöjden som papa fick

Tisdag den 26

Äntligen klar med packningen! tog med ganska mycket kläder, a girl gotta do what a girl gotta do. nu är det bara att vänta på att mamma ska komma hem så hon får klaga lite. Idag efter skolan skulle jag träffa Corinna och bada. På väg hem för att hämta bikini stötte jag på Amanda, Olivia, Janice, Jasmine och två som jag inte vet namnet på. De ville också hänga på så jag gick hem ringde Corinna som var påväg hem och sen drog jag till dem. De var med deras killkompisar. Vi satt i solen och snackade, åt skruvar (mina som alla snodde!) och hade det skönt. Älskar sommarn! När Corinna sen kom hade det blivit molnigt och vi var inte så sugna på att bada så hon och jag drog hem till mig istället. Hade det skoj med my baby och kommer sakna alla roliga männiksor när jag drar till Barcelona imorgon men mest henne! Nu ska jag kolla på Ugly betty / karin.
P.S idag hade jag mitt sista prov som jag någonsin kommer ha i engelbrekt och det gick bra :)!

Idag har jag haft på mig det här:

Lila linne från MQ
Svarta shorts från Zara

kb

Hallu, just nu har jag lite gäster här, typ släkten. Mamma fyller ju år idag. JAg har inte riktigt hunnit packa klart till barcelona än får göra det i sista minuten haha :P Måste gå upp vid tre inatt typ och jag kommer typ lägga mig vid 12, MÅSTE SE LOST, just ekom på att the hills ha kommit, måste se.

Inget mer bloggande från mig förrän lördag.

Karin i datasalen

Tjolahop! nu sitter jag i datasalen och "pluggar" biologi. Skulle varit inlämnat idag men jag får sitta uppe ikväll istället, snark! Den bruna Emelie sitter bredvid mig som sola soldusch igår, jag vill också! hihi. ikväll ska Vlad sova hos mig eftersom vi åker till Barcelona med klassen, kommer bli skitkul! vi får gå upp typ halv fyra på morgonen, sound grest huh? aja nu ska jag försöka arbeta lite mer. puss på er!

-

PointShop.se

kb

Var hos optikern idag och mamma betalade för linser i ett halvår, dock ska styrkan ändras lite på dom.

När jag kom hem pluggade jag, kan lite översiktigt om allt, måst eplugga på svarta hål och min anteckingar har jag inte lääst. JAg kommer dö imorn.. hejdå

shoppingen i linköping med karin

Det jag handlade i Linköping:

bikinis från H&M och JC
 
toppar från Vila och MQ
 
Solbrillor från H&M

plugg..

Måste fan plugga fysik men jag orkar inte.. kom hem runt fyra idag och somnade typ på direkten. Vaknade för ett tag sen, seegt! Så nu ska jag plugga fysik.. måste få bra på provet annars kankse hon sänker mig, usch det får inte hända. Idag har det inte hänt så mycket i skolan. Efter lunch köpte jag, emelie, frida och louise glass och det var mumsigt.
fick tillbaka mitt broderi idagsom jag ska ge till pappa. Han fyller år idag! GRATTIS PAPPSEN! Vi ska inte ut eller något för jag måste plugga och gustavs födelsedag var lite dyr så vi kör på sushi hemma istället. Nu ska jag plugga, kisses from karin


Grattis på 48 års dagen farsan!

kb

Följ vår blogg med bloglovin

kb

Följ vår blogg med bloglovin

kb

Jag har tänkt på det här med komplex. Jag har komplext, för att jag är tjock. Asså jag är liksom "större" än andra. Okej jag är inte fet jag är mullig. Och jag är faktiskt inte en sån som är smal som en pinne och sen säger att jag är fet som ett anorexiabarn.
 
Jag vet ju att jag har kurvor eller va de heter, och dom vill jag ha, men jag har liksom fett också haha. Men jag har kommit på att vad spelar det för roll om jag är "större" än alla andra? Gör det något liksom? Nej, fast nu är det iofs inte det jag bryr mig om, utan jag tänker på vad andra ska tycka, menjag borde inte bry mig, för jag ser ju liksomut såhär. Det var de jag ville säga, skit onödigt.

Karin is back

Jag ska sammanfatta den här helgen. Den har varit superduper rolig!
Onsdag: Kom fram till landet vid elva. Hade det mysigt med älsklingen i vårat egna lilla hus innan vi somnade kollade vi på monsters inc, haha.
Torsdag: Vaknade vid tio, var skit trött menmen det är jag alltid. Vid ett ungefär kom släkten. Åt massa mumsig mat och fick lite presenter. Vlad och jag lekte med min halvkusin Julia hela dagen (som frågade mig vad pussylicking var, haha en glass såklart!). Min lilla kusin Tyra var jätte söt och är inte rädd för mig, jippie! Hade en jätte rolig dag och vid åtta när alla skulle åka berättade mormor att hon tyckte jag hade hittat en väldigt gullig pojke, score! På kvällen kollade jag, Vlad och mina föräldrar på film. Det blev Kärlek 3000 (sööög) och låt den rätte komma in. Somnade typ vid fem eftersom vi kollade på djungel george efter jag och Vlad. den var dubbad, hehe.
Fredag: Jag, mamma och pappa åkte in till Linköping för att hämta gustav och shoppa lite. Vlad fick stanna eftersom han skulle plugga. Shoppade loss med mamma. Två tröjor, två bikinis, två solglsögon, ett par skor och lite smink. Efter gustav hade kommit med tåget åkte vi tillbaka till landet. När vi kom fram luktade det skitgott då hade min underbara pojkvän bakat äppelpaj. Mamma blev super impad och typ blev kär i honom ;) (det blev min bror också, ssch säg inte till någon!) Så efter middagen blev det paj till efterrätt och den var lika god som den såg ut! Det blev film den här kvällen också. Delicatessen. Skitrolig fransk film. Åt massa godis till men på morgonen hade jag joggat duktig som jag är!
Lördag: Lugnt bästa dagen. Jag och Vlad blev inskjutsade till stan. Gick runt där, köpte glass och myste bara i solen. Hade det lite kul vid piren eller hur älskling? Haha Vlad fick se nunnor för första gången (eller?) Jag visade klostret och badade mina fötter. På kvällen sen såg vi på en åttiotals skräckis som faktiskt var lite läskig. Djurkyrkogården hette den. Jag vet fan inte när jag somnade. Typ vid sex? Det var sista kvällen ju så vi var uppe länge och myste.
Söndag: Åkte hem vid fyra. Trängdes i bilen. Saknar redan min pojkvän, har fan sovit tillsammans med honom i fyra dagar. Han ska följa med i sommar också!


I bilen påväg till Vadstena
 
Julia och Vlad leker
 
   

Ett minne älskling

kb

Hallu, igår var väl kul, fast inte så lyckad. Först så gick jag på stan med mamma och köpte balklänning och bikini, och vid två träffade jag sofie. Vi gick på stan och jag köpte lite sminkgrejjor.

Vi drog till tacobar och åt och sen hem till mig. Vid halv 6 så drog vi till fridhemsplan och löpte saker att grilla med haha, och vid sju sattes vi oss vid rålis. Mischa kom och sen agnes. OCh några äckliga killar försökte ragga på oss.

Sen drog vi till Medis och sen hem...


Detta köpte jag och sofie till middag haha


balklänning, bikini, foundation, ögonbrynspenna och pincett

Sofiisen gästbloggar

Hej allihoppa! :D

Sitter och degar hemma hos Karro nu. Förhoppningsvis ska vi ut snart.

Min blogg är sofiisen.blogg.se. Gå in där!



Puss o Kram //// Sofie

kb

Hallu, jag gick precis upp eftersom mamma och jag ska på stan. Och  vi måste gå tidigt för vi har bda saker att göra sen.

Tänkte berätta lit eom igår. Kom hem från västerås vid  7 och då skyndade jag mig att duscha och fixa mig för jag skulle träffa mischa, agnes och lovisa. Men sen ringde erik så ja skulle möta han, robban och anton och sen åka och träffa mischa agne soch lovisa med dom. Men grabbarna var fett sega när jag träffa dom så vi kom en timme försent än vad den bestämda tiden med tjejerna var, så dom var lite sura. Men vi hade inte så mycket att göra så mischa, agne soch lovisa bara drog(?) och vi andra drog till söder för vi trodde att vi skulle träffa leo och hans kompisar, men det gjorde vi inte. SÅ nr vi var på söder drog vi till donken, och jag slösade en 100lapp, för attjag var så snäll och bjöd erik. Fast jag var iofs skyldig honom 10 kronor för vårat vad.

Sen drog jag hem, och var hemma till 12, ganska misslyckad kväll haha.

Ialf ska jag på stan snart men mamma vaknar inte, hon är dum. Och sen ska jag kanske träffa sofie på dan vet inte riktigt, men på kvällen ska jag ialf grilla med några, det ska bli naaajs. Puss


erik,jag, robban och antoon

kb

Halluu, nu är jag hos mormor och morfar. Kom hit vid typ två eller nått såntdär, och har inte gjort nått speciellt. Eller jo jag har ätit.. väldigt mycket, ska inte äta på flera dar nu ;)

Jag ska iallafall bara vara här till imorn, så folk slipper mig inte tyvärr, haha. Nu ska jag typ sova, finns inget annat att göra puss

kb

ojojoj, vart ska jag börja haha? Kan ju börja med igår höhö (A)

FÖrst så va rjag i skolan eftersom vi hade temavecka gjorde vi inte så mycket förutom att vi drog till arkitekturmuséet. Efter det så drog jag hem och sen hade jag gitarr. Det gick bra och jag fick en läxa att lära mig Still havnt found what im looking for. Sen drog jag hem och var tvungen att skynda mig eftersom jag skulle träffa mischa klokcan 7 vid telefonplan ( gitarren slutade halv 6 och den är vid fridhemsplan). Kom hem typ kvart över 6, tog jävligt lång tid att komma hem, men jag tog bara ut linserna och bort smiunket sen åkte jag till telefonplan. Jag och mischa gick till hennes morbrors lägenhet för vi hade lite business att göra ;).

Sen efter det drog jag och mischa till donken och sen mötte vi upp leo och erik vid mariatorget. VI gjrode typ inget och sen drog dom för att köpa godis och jag och mischa drog oh mötte javier, phill, diedric, fredde och nån tjej. Var typ bara med dom en kort stund sen drog vi för att möta erik och leo igen, men tunnelbanan stannade vid liljeholmen, så det tgo jättelång tid och när vi kom till slussen för att möta erik och leo hade erik dragit, han blev typ sur (?). Men vi tre var där ett tag och sen bestämde jag och mischa att vi skulle sova i henne morbrors lägenhet. Men när vi kom dit, så hade mischa inte nyckeln till ytterdörren så vi kom inte in..... sen orkar jag inte berätta meer.

Idag drar jag till västerås, till mormor och morfar, menjag kommer hem imorgon :)


pappa kom in och la sig på min säng, han vill störa. Nu kom min syrra hit också...

Hejdå allesammans

 
Hejdå på er nu drar vi till Vadstena för att träffa kossor och nunnor! Puss på er! / karin

Landet

Kom precis hem typ, har hunnit packa eller slängt ner lite kläder till mamma :) Vlad sitter och läser lite i son bok den tönten och jag nördar mig vid datan. Idag har det inte hänt så mycket, vi var på arkitekttur muséet efter lunch och byggde en stad, jippie! Min, Louises, Klaras och Vlads blev ju lugnt snyggast. ( Bilden )
Efter skolan följde jag med Frida för hon skulle fixa sin balklänning. Den var jätte fin. En mörkblå tubklänning som liknar lite min, woow coolt va? Sen åkte vi hem till Frida och Vlad kom också. Snart ska vi åka ner till landet, yes! Tre timmars bilresa menmen min älskling är ju med så det är lugnt. Nej nu ska jag vara rolig med Vlad, hejdå snyggingar! / karin


bilder från i måndags

Hittade lite bilder från Louise blogg från i måndags, enjoy / karin:

Vårat mumsiga godis och Louises hand

Jag har caashfloow!

Så ni bara vet

Kollade precis klart på Desperate housewives. Lite dåligt att Edie dog menmen tv-serier måste alltid hålla på sådär. Kom på en sak när jag såg det. Det är precis sådär jag vill att folk ska göra när jag dör. Bränna upp mig till aska och sen sprida ut mig över de platserna jag älskade. Haha låter lite konstigt men jag tycker det är en fin gest eller vad man ska kalla det. Vill inte att det ska bli som de flesta andra, nergrävd och sen liket uppätet av maskar. Blä! Who agrees with me? / karin

Fin låt av band of hourses

JIPPIE!

FICK PRECIS REDA PÅ ATT MIN ÄLSKLING FÅR FÖLJA MED TILL LANDET!
Nu slipper jag sakna honom. Vi ska vara borta från imorgon tills på söndag
Så bloggen får Karolina ta hand om medans jag drar till Vadstena.
Brukar ha det skit tråkigt där men eftersom Vlad följer med kan det inte bli tråkigt.
Släkten kommer på torsdag, hihi får se hur det går / Glada Karin

visst är vi söta?

Mina köp

Det här köpte jag då idag:

Kjol från H&M

Linne från Indiska

En glad och nöjd Karin!

Shopping

Hejsan allihopa! Kom precis hem från en runda på stan. Idag vaknade jag vid halv tio, jippie! Sovmorgon men jag har fortfarande varit typ död hela dagen. Det har varit en skön dag, inga lektioner kan det bli bättre? Efter skolan drog jag och Karolina ner på stan. Jag köpte ett linne och en kjol, hihi. Vi letade efter balklänning till Karolina och hittad een jättefin på Manhattan, du SKA köpa den!! Hade en jätte rolig dag idag i alla fall. Vid sju drog Karolina hem och jag träffade Corinna. Senare kom Jasmine, Amanda, Olivia och Janice. Vi drog till Kungsan och kollade på när Corinnas kompis uppträdde. Haha det var några magdansörersom dansade innan och jag börja as garva, fick lite sura blickar men ni skulle sett hur de såg ut.. hehe. Efter gjorde vi inte så mycket. Jag och Janice tog sällskap hem, vi bor typ bredvid varandr aoch jag har aldrig träffat henne innan i fredags (?) Wierd! / Karin


coolingarna Karro och Alice i skolan

Åh sötnoos!!

kb

baaajsfittslem pissar på blogg

Skoldag

Har haft en väldigt chill skoldag idag kan man verkligen säga.. Vi har ju temavecka den här veckan. Började halv tio, hade lite värderingsövningar, lunch, Louise och jag cyklade och köpte godis och sen var det bio. Patrik 1,5. Jätte gullig film som jag typ har sett fyra gånger innan men men var kul att se killarnas reaktioner ;). Efter skolan myste jag lite med Vlad sen drog jag hem till Louise och sålde smink. Vi fick in 7000, score! vi fick fem hundra var i lön (jobbade en och en halv timme) sounds nice, huh? Åt middag där och kollade lite på Eva och Adam, damn vad snygga kläder de har på sig måste jag bara säga satt och dregla! Vid åtta åkte jag och träffa Vlad och jag åkte hem till honom, träffade hans snälla mamma för första gången och sen kom pappa vid elva och träffad henne också. På vägen hem dunkade jag och papi bandit och pratade. nu sitter jag här i min ensamhet ska sova snart. imorgon börjar vi halv elva, yes yes!! hihi / karin


snart är det sooooommar!


kb

Sitter och funderar på om jag ska plugga. Jag måste plugga, men orka rinte... jag kommer dö...

End of the weekend

Nu är det slut på helgen.. fan då.
Men jag har haft det riktigt mysigt. Idag hade jag som sagt släkt kalas. fick presenter och umgicks med mina söta kusiner. Haha Melker älskade verkligen min boxningspåse, han stod och slog på den hela tiden men mina handskar var LIIIIITE för stora, jaja. Stackarn fick påsen i huvudet eftersom Gustav råkade slå till den men mannen som han är kände han "absolut ingenting" även fast det såg ut som att han skulle börja gråta varje sekund som helst.. konstigt. Saga älskar High School Musical så vi såg på den också men dubbad, ojojoj vad dumt det låter. Gustav orkade inte ens kolla för han störde sig så mycket. Aja vid sex drog ajg och mötte upp Frida, vi drog till Forno Romano och käkade pizza. Gott var det kan jag be att få tala om. Killen som jobbade där kände igen mig för jag var ju där på min födelsedag. När vi var mätta drog vi hem till henne och kollade på gossip oc sen yesman. Fan va bra den är! haha skrattade skit mycket. Jätte mysig kväll med dig gumman! Måste göras om tycker jag :) Nu ska jag sova, imorgon börjar vi halv tio. Först ska jag ringa Vlad. God natt snyggingar! / Karin

söta Saga

Gustav och Melker boxas

kb

Blev inget plugg idag utan slappade bara. Antar att jag var för trött helt enkelt.

Kom för en stund sen hem från min brorsas match. DOm låg under med 2-0 men lyckades vända matchen med 6-2. Bra jobbat! Men det var väldigt kallt att stå och titta på det sticker typ inte mina händer och fötter.

Imorn är det iallafall temavecka, tema kärlek. Det ska bli skönt att lsippa lektioner och imorn ska vi på bio och se patrik 1,5 ( lite efter)

Hallojsan

Killarna bygger med Lego och Saga skriver i en bok då har jag tråkigt. Så jag passar på att ni ska få reda på lite mer om mig, smart va? / karin

Brukar du komma i tid: Ska jag vara ärlig? Nej
Vad hade du i din mun senast: Glasstårta, mums.
När mår du bra: När solen skiner och jag är med folk jag tycker om
När blev du fotad senast: Idag för någon halvtimme sen
Hur känner du dig nu: Glad men skiit trött
Kan du laga mat: Om jag kan, haha
Vad pluggar du: Jag pluggar i Engelbrekt, snart är det LOOOOV!
Vad tycker du om fötter: Hmm.. Dom är bra att gå med?
Är du smart: Självklart!
Vad har du på dig: Vitt linne och min turkosa kjol
Är du aktiv i skolan: Ja det är jag nog.
Vad saknar du: Inget speciellt just nu
När och varför grät du senast: Jag kommer inte ihåg faktiskt
Var det pinsamt att svara på det: Haha jaa fyfaaan va pinigt!
Hade du en bra kväll igår: Ja det hade jag. :)
Din favoritdryck på morgonen: Hallon smoothie såklart.
Vad ska du göra i sommar: MALTA MED SIGNE! LÄÄÄÄÄNGTAR
Är du nöjd med ditt liv: Ja det är jag!
Vad vill du jobba som:  Ingen aning, något kul och varierande
Har du tråkigt just nu: Ganska faktiskt.
Vad gör livet värt att leva: Alla mina underbara vänner och min älskling Vlad!
Vad i livet ångrar du: Ja det finns mycket jag ångrar..
Är du musikalisk: Nee inte så, kan spela lite.
Vad lyssnar du på för musik: Allt möjligt
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Nope det gör jag inte
Är du bortskämd: Nej de tär jag inte enligt mig
Är du trött: JAAAAA!!
Vad gör du imorgon: Gå i skolan.. jippie!

Din första
Operation: Har aldrig opererats och kommer aldrig göra det.
Första piercingen: Öronen
Första bästa vän: Emma och Olivia i dagis
Första priset: Ingen aning, har vunnit så mycket!
Första sporten du började på: Dans, balett :D
Första husdjuret: Min lilla fisk, Hasse!
Första semestern: Föddes utomlands.
Första konserten: Avril Lavigne med Elin och Emma.
Första kärleken: Henke på dagis som gav mig blommor, yes :)

Favoriter:
Filmer:  Komedier och skräckisar funkar alltid
Tvprogram: O.C även om det inte går längre
Musik: Secondhand Serenade och Niel Young just nu
Drink: Mojito
Kroppsdel (på kille): KÄKBENET, Orgaaasm
Sport: Joggning älskar jag
Plagg: Klänningar och shorts, älskar sommaren
Skola: Eh.. VA?
Bok: Flickan som lekte med elden

Just nu:
Äter du: Inget.
Dricker du: Inget.
Ska du: Leka med Lovisa och Saga
Lyssnar du på: Saga, Lovisa och Farmor som pratar
Väntar du : Att få gå
Tittar du på: Skärmen?

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Ögon såklart
Kramar eller kyssar: Kyssar är alltid mysiga
Kortare eller längre: Längre är bra
Snygg mage eller snygga armar: Snygg mage, mums :)
Busig eller lydig: Busig.. som jag ;)


kb

Har feta huvudvärken ajajaj, gissa varför`?

kb

Vaknade typ precis eller vaknade vid nio men somnade jag igen vid tio. Det är lite skumt, två dar irad nuhar jag vaknat vid nio aja. Igår så drog jag och lovisa till en fest i stora mossen hos camilia. Hade ite sett henne på ett tag så det var kul. Träffade lite nya människor och så.

Vid 12 typ så var alla tvungna att dra för camilias brorsa hade kommit hem, så jag och lovisa drog till fridhemsplan och träffade några i hennes klass.

Sen så gick jag själv till donken fråg ainte varför och satt där ett tag för ja väntade på marcus. Han följde mig hem och sen kom karin okcså, hon r nog lite sur på mig hehe. Kom inte hem förrän typ halv 3 men pappa var inte sur som tur äär :)

När jag kom hem ringde jag nått samtal, typiskt mig. Ringde några stycken under kvällenmen sånt får man leva med.  Gick och la mig vid 4 iallafall och nu ärjag här.

Hade tänkt plugga  idag, men vi får se om jag iorkar, måste se reprisen av greys anatomy eftersom jag missade det. Nu ska jag hitta nått att äta pusss


dagen efter...


Slapp söndag

Hola Guapas! Vaknade för ett tag sen. Jag är skit pigg men somnade runt fyra igår.. wierd! Jaja idag så ska man ha lite släktpartaj. Jag och min bror ska få bli firade, jippie :)! Släkten kommer om en timme så jag borde nog börja fixa mig. Ska börja med att äta en god frukost, man kan inte ta hand om mina kusiner på tom mage säger jag bara! Haha. / Karin

 
En pigg och nyvaken Karin på bra humör


Karin

Det här köpte jag idag:

Kjol från Gina Tricot

Tröja från H&M

Lördag

Godkväll gott folk!
Min dag har varit jätte lyckad :) var som sagt på stan med Corinna. Efter det träffade jag Louise och Vlad vi gick och åt. Mums mums. Sen kom Frida och Madde och ännu en tid senare kom Corinna tillbaka. Vi mötte upp Amanda, Olivia, Janice och Felicia. När alla var samlade drog vi till Jarlaplan, där jag var igår, och träffade massa nya människor. Det var kul men killen som hade festen verkade jätte stressad och satt vid ytterdörren hela kvällen typ för han inte ville att fler skulle komma. Så lite senare när det låg ölburkar, ciderburkar och allt sånt där överallt var jag snäll och började städa. Visst är jag duktig? Han blev lite gladare då som tur är. Men senare drog jag till Louise där det var lite folk typ Frida och dem och vi låg och kollade på film. Mysiigt. Karolina ringde lite berusad så jag blev orolig och drog vid ett. Men allt var lugnt som tur är! Aja nu ska jag sova, good night everybody! / karin

Enda bilden från kvällen:

Frida och Filip

Hello and goodbye

Tillbaka från stan, köpte en tröja och en kjol bilder får ni senare :) haha jag och corinna var typ de enda på stan som hade bara ben. äsch skönt var det i alla fall.Har bytt om så jag slipper klackar och nu ska jag ner på stan igen först träffa louise en snabbis och sen vlad. hektisk dag idag, hihi. / karin
Ps. Joggningen gick skitbra, blir det imorgon också!


Min älskling (som bytte till tights sen)

med blåsten i håret

corinnas snygga skor

Bye bye

Nu drar jag ut på en joggningtur sen ska jag glida ner på stan, see y'all later! / karin

finns alltid här


kommer du ihåg?
känns som en evighet sen, vill att allt ska vara som då mellan oss.
då det var du och jag / karin

Vaken

Godmorgon alla snygga läsare
Nu har jag varit vaken ett tag, har hunnit äta frukost som bestod av toast, kaffe och keso med bananer. mumsfillibaba :)
Funderar på att gå ut och jogga lite, ska bara ladda min ipod sen får vi se vad jag vill göra. / karin

YesYes

I have a confession to make.. jag älskar killars käkben. De kan vara så jävla snygga, en kille måste ha kraftiga käkben. Haha det är en lite konstig sak att tända på men jag bli helt knäsvag. Den killen som har snyggt är Cam Gigandet. Åh i'm in love. hehe sorry Vlad. Men den killen som har snyggast är såklart min älskling. Love it, alla killar tycker jag är lite konstig men ni tjejer ni måste hålla med mig! Det är bara ett måste för er killar :) / karin den konstiga


Cam Gigandet, yummi. irolinskt nog är han med i twilight. haha

musik är mitt liv

jag ska vara ärlig jag är typ den enda som inte ÄLSKAR filmen twilight. tycker bara inte så mycket om den men däremot låten twilight av thriving ivory är grym. hittade bara med twilight musikvideo (..) men aja ni får lyssna :)! / karin såklart

Hemma

Tjenixen allihopa! Nu är jag faktiskt hemma. Jag och min familj drog som sagt till grand hotel. Min snälla bror skulle få ta sin första drink med mamma och pappa men han tog samma alkoholfrida cider som mig (?) aja vi syskon är olika. Vi stod där och pratade, kändes verkligen som att vi har det bra nu vilket är två tummar så högt upp som det går. Vid halv åtta gick vi till teater grillen och skulle äta. Vi blev förda till bordet av martin timells bror som tyckte mamma hade jätte ful brytning på skånska och tyckte det var bra att jag och gustav inte hade ärvt den, haha. Pappa viskade sen till mig att på Filip och Fredrik hade han sett att han, anders timell, har stockholms största kuk. haha pappa gillar sånt förstår ni. Jag åt toast skgen till förätt medans alla andra åt ostron. smakade på ett och höll på att spy, fyfan vad äckligt det är! Jag var ostrons oskuld innan ikväll och förstår nu varför. Vi hade det jätte trevligt till varmrätt fick jag vår kyckling och till efterrätt någon vit choklad milkshake typ men min bror beställde flamberade jordgubbar, coolt. Jag satt och skålade med mitt glas vatten medans de äldre drack champange och vin. Ja jag kände mig lite mobbad. Haha såg då orup och agneta sjödin där också. Mamma tyckte det var skithäftigt! Vid halv elva var vi klara och jag drog och mötte upp corinna som var med typ femton tjejer, alla jätte trevliga och vi drog på något chillkrök vid jarlaplan. var jätte kul men drog ganska tidigt eftersom corinna skulle hem och jag ville hem och sova men nu blev jag plötsligt lite pigg. Jag är konstig! hehe / karin


min bror och jag

grand hotel


mamma och pappa på teatergrillen

teatergrillen

kb

Tjaa idag efter skolan drog jag och signe hem till lnnea. Vi spelade guitar hero och jag sög på det, första gången ja spelade det. Sen gjorde vi lite annat också

Träffade mischa och susanna i stan sen men mischa både illa ås alla drog hem. SÅ nu är jag hemma men ska dra till elin och kolla film. HÖres


utgång

Hejdå snyggingar nu drar jag till grand hotel med familjen! Pusspuss / karin

 

tjenis penis

Hemma från skolan! Det tog lite tid för mig att gå hem, har ingen aning om varför. gick och tänkte på en massa saker. Aja skitsamma, ointressant. Just nu sitter jag och funderar på vad för "finkläder" jag ska ha på mig. Ska ut och ta en drink snart med familjen, haha gustav får ju göra det nu för tiden efter som han fyllde arton idag! GRATTIS BROOOR!! hehe han fick simpson the movie av mig, generöst va? Vet inte vart vi ska äta ikväll vi får se. Idag joggade vi på gympan och bra som jag är kom jag först av alla tjejer. Sprang som en galning i slutet för att komma ikapp Andisen och det gjorde jag. hur känns det att bli slagen av en tjej cooling? Aja ikväll efter jag varit med familjen får vi se vad som händer.
Nu ska jag kolla runt i garderoben, Bye bye / Karin

 
Grattis storebror!

kb

tjatjatja, idag har jag faktiskt inte haft på mig smink, stolt! Anledningen är för att jag först försov mig till halv 8, och dessutom har jag börjat med linser och då ska man typ sätta inlinser en halvtimme efter man vaknat och så. Så efter jag tagit på dom had ejag bara 10 minuter kvar och då orkadejag inte.

Efter skolan varjag med karin vi kollade som sagt film och så :) Sen klockan 7 så va rjag på infomlöte angående taize och  jag blev riktigt taggad för att åka dit skoooooooj.Nu gör jag inget sitte rinne på msn och faacebook.

Hipp Hipp Hurra

Nu drar jag in till stan för att träffa min älskling och äta middag med honom :)! Tre månader, fan vad snabbt det har gått, haha. Vi får se vart vi äter. Karolina och jag såg lite på Bunny house, den är skit rolig! Tycker jag i alla fall men min humor.. ja vad ska man säga? Imorgon fyller min bror år oich jag har köpt present till honom. Ja jag är en snäll lilla syster. Aja måste kila, kisses / karin
 
Idag efter vi hade haft läxförhör i kemi drog jag, frida och gustaf ut och hade det skönt i solen, bilder på de båda coolingarna:

Gustaf leker att han schteker

frida är en liten böna som skulle vilja vara en höna

Hola amigos!

Nu sitter jag här med Karolina :) hihi första gången på ett tag. Vi har precis ätit billys pizza, den var god! Nu vet jag faktiskt inte vad vi ska hitta på. Hm.. vi får helt enkelt se. Vet ni vad? Idag firar jag och Vlad tre månader, yey grattis till oss! :D Ska kankse ner och äta middag sen ikväll vi får se. Nej nu ska vi ha kul, bye bye lingonpaj! / karin
P.S karolina tycker det är kul på kinesiska lektionerna när jag är gasig i magen

torsdag

Nemen hejsan på er!
Ska möta Karolina om tjugo minuter sen bär det av till skolan! Igår hände det inte så mycket, jag hade So redovisning med Louise och kommer få Mvg i slutbetyg, yesyes! Efter skolan var jag med Vlad och vi hade det jätte mysigt.. och skoj! Haha. Idag ska jag vara med Karolina efter skolan, jippie! Det var ett tag sen nu :) kommer bli skit kul. Vet faktiskt inte vad vi ska hitta på men det återstår att se. Nu ska jag klå på mig allesammans, hörs serare! puss på er / karin


my baby

kb

Just nu borde jag egentligen räkna lite matte efterosmjaghar nationella i akursen imorn, men jag orkar inte, tar det osm det kommer iomorgon istället. Har iallafall skickat min svensak till min lärare nu, sköööönt!

Just nu kollae/ lyssnar jag på tv, det är kval till melodifestivalen. Och senare är det LOST WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! FAAAAN kom på att ett nytt the hills avsnitt har kommit, vet inte om jag hinner se. Jo det gör jag måste se det nu! SVEJS!

vanlig dag

Paus i Desperata husfruar då kan jag skriva lite, hehe nörd jag är. Idag har jag träffat sara, vi var och sola men efter typ 18 minuter reste jag mig upp och brast ut "ne nu orkar inte jag mer!" men lite brun blev jag faktiskt. Sen drog vi till stan jag köpte en vit tub topp och hon ett vitt linne :)
 
 

 
mitt inköp idag


vi åt middag på sushi och wok i gallerian och hade det super skoj. Gott med sushi! Vid sju drog jag och mötte upp Louise för vi skulle plugga för So:n men det blev inte så mycket plugg, haha. vi kollade på den gamla klassikern franska revolutionen, jippie! Hon gick för ett tag sen och nu kollar jag på mitt program, see you! / karin

 
jag och sara äter middag, hon ville tyvärr inte vara med på bild!

kb

hallu hallu, kom precis hem. Har varit hos optikern så nu harjag linser på mig :D Jag ska ha linser i en vecka och sen ska jagpå återbesök och kola upp om det gick bra, jag tror det kommer göra det så då kommer jag börja med linser.

Jag skulle ju prova att sätta på linser för första gången idag och jag behövde bara göra det tre gånger för jag var så duktig hihi.

Idag hade vi nationellai fysik också.. det gick åt helvete

Snart blir det ialf mer pluggande, inget liv harman längre. Bara en månad kvar av skolan.. :)

Inlägget publicerades aldrig, så jag publicerar det nu

karin


nu bär det av till odenplan med sara :)! pusspuss

Skynda!

Ja nu sitter man här framför datan igen.. väntar på att sara den lilla filluren ska bli klar sen ska vi ses :) jag måste sola idag så hon får ta och följa med mig. låter som en bra idé tycker jag. sen måste jag gå lite på stan, ska leta efter present till min bror som fyller år på fredag. arton ska han bli, vad fan ska man köpa då?! om du har något bra tips, säg gärna till! Nej nu ska jag ta och ringa segisen.
PUSS, SES SEN SÖTNOSAR / Karin

haha den bjuder jag på

karin har tråkigt

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Vad fan ska jag göra med mig själv?

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Godmorgon :)

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Åker hem, ska plugga <3

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
Allt är avspärrat <3

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Grattis på födelsedagen!

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Tja, vad händer :)? <3

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Ja och du behöver inte mobbas

8.
Vad vill du höra mest av allt?
2 sec :P

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Varför är du så sur?

10. Din romantiska replik?
Jag är hemma idag, har ont i huvudet

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Haha synd

kb

Har inte skrivit i bloggen på några dar nu, har inte orkat helr enkelt. Idag har jag vart hemma från skola, hade ont i huvudet och så. Iallafall så ska jag berätta en hemlis för er. Jag älskar fiskbullar. Seriöst det är så jävla gott. Åt det till middag idag och jag kan typ äta hur mång som helst, mitt rekord är att äta 18 stycken hihi. Vet de tär mycket. Alla säger att fiskbullar r äckligt men det är gott! jag bestämmer.

Signe var här idag och vi gjorde kalrt vår So, fett jobbigtmen det blev nog bra.

Imorgon ska jag få prova linser i en vecka, det ska bli spännande.




coolingar

http://www.tramsit.se/video.php?id=564
karolina, mischa, sarah och nora säger fina svordomar :) / kl


...

fuck jävla piss äckel skit! imorgon är det nationella i fysik, fuck fuck fuck. kom på det nu för pontus påminde mig, tack för den! haha men vafan det kommer gå skit dåligt. fysik är mitt sämsta ämne även om jag har mvg i det.. hehe. wish me luck guys! Puss och Kram från Karin

hmm..

klar med bokpresentationen, ska jag köra lite på min boxningspåse?
*funderar lite* nää jag tror jag bäddar ner mig med te och veckorevyn som kom idag, sound good right? / karin

sjuk och trött

Godmorgon allesammans! Haha yes Karin vaknade för ett tag sen men är fortfarande trött. Idag var jag på två lektioner sen kände jag hur illa jag mådde (kallsvettades och mådde skit vid fyra imorse och kunde knappt somna om) så jag gick hem. har sovit ett bra tag men innan jag somnade låg jag och kollade på High School Musical 3, jag vet att ni tycker jag är en riktig tönt men whatever. Jag gillar töntiga och gulliga filmer. Tyckte faktiskt den var ganska bra, får en på bra humör i alla fall och såna gillar jag :) u ska jag fortsätta med bokpresentationen och hoppas att jag inte mår dåligt imorgon. Puss och Kram!
/ Karin såklart

God natt allt folk!

Nu ska jag krypa ner och läsa lite i min bok. vi skulle lämna in presentation imorgon men jag är inte klar med boken..  haha önska mig lycka till allesammans! PUSS / karin

äntligen!

pappa har skruvat och hållt på hela dagen men nu är den äntligen uppe.
min fina boxningspåse, hänger nu i mitt rum.
två tummar upp! kankse börjar träna redan idag.
nu får ni börja akta er för mig! / karin
  

how about some music?


You say life is a dream where we can't say what we mean
Maybe just some roadside scene that we're driving past
There's no telling where we'll be in a day or in a week
And there's no promises of peace or of happiness / karin

Gäsp..

sjukt seg man kan vara.. usch usch. idag skulle jag egentligen ut till alice land med klassen, det skulle vara grillning och jag hade tänkt ta det första doppet. men nej jag måste plugga, fan. ska läsa ut min bok och skriva presentation men jag orkar verkligen inte, fan vad man är skoltrött! men snart kära vänner slutar vi fan skolan och då blir det hejdå engelbrekt. yes yes yes!! / karin


har du inget att göra?

De var hållösa innan
 
såhär såg mina strumpbyxor ut i fredags efter jag hade väntat i fyrtio minuter på vlad och pratade i telefon med Corinna. 
Så om du inte har något att göra, här har du ett tips! / karin


illamående

Det blev en riktigt lyckad kväll igår
Yes ni hörde rätt, min kväll var riktigt rolig. var faktiskt länge sen jag hade så kul. Det blev ingen grillning utan lite föris hemma hos Malte. Det var kankse runt tjugo pers som var där. Jag, Corinna, Benji, Pw, Chricke, Gustaf, Lovisa, Matilda, Adam, Freja och så vidare. Det var jätte trevligt folk och jag hade det skitkul. Det var en tjej som hette Julia som fyllde år samma dag som mig "DET ÄR BROR!" haha men jag gick runt och fått för mig att hon hette Linda så jag kallade henne för det hela tiden. Vid elva kom Frida och Amelie och vi började dra oss mot Karlaplan. Där mötte vi upp Denice, Mette, Helena, Petronella och Lovisa. Vi stötte på Robban och några till påvägen och hälsade. Sen drog vi till fest på Riddargatan. Det var kul men det hade varit roligare hos Malte så vi ville dra dit igen. Var någon kille som Denice och Mette som stod parkerad i bil utanför så vi tre fick skjuts, trängdes som fan, var typ sju pers i bilen. men grejen hos Malte hade slutat så vi blev avdroppade på Odenplan och jag började gå hem. Väl hemma upptäckte jag att min odd molly tunika var borta ( inte den jag fick ), hade antagligen blivit snodd eller så tappade jag den. Pappa blev skitsur och klagade på att jag var full. Massa skit så vi gick hela vägen tillbaka och letade efter det men nej den är och förblir borta. synd menmen. / karin

 
Två bilder från när jag va hos Malte
Bild 1: Glada Gustaf
Bild 2: Corinna och Chricke

utgång

nu är jag klar för utgång!
corinna har precis kommit hit och nu ska vi till djurgårn och sitta en stund med benji och dem medans vi väntar på att denice ska ringa sen blir det fest på östermalm, lovisa kankse ska med :) . kommer bli skoj skoj skoj! nej nu ska vi börja dra oss, ha en bra lördagskväll! / karin


corinna är sexy

gotten morgen

tjabba tjena hallå vi säger så.
god eftermiddag snyggingar, sovit gott? jag vaknade vid tio idag och är inte det minsta trött eller jo kanse lite. Igår skulle jag grilla med mischa, karro och några till så vi möttes upp vid zinken med susanna också och började gå till något berg men det blåste så jävla mycket och mischa var ensam hemma så vi drog dit. sen kom erik, leo, omar, hans kompis, louise, frida och boel. vi hade det mysigt, jag gjorde väldens godaste drink. tackar tackar. det hände roliga saker under kvällen som när vi letade efter karolina som hade försvunnit och leo började leta i byrån, haha jag är lättroad. ungefär runt tolv drog vi därifrån, jag ringde vlad och satt och väntade i min port på honom. pratade med corinna i telefon och förstörde strumpbyxor, de är utom räddning nu.. i alla fall vlad sov här, vi har haft det mysigt. snart ska jag till hammarbysjö stad för att fira min lilla kusin melker som fyllde sex år idag, hipp hipp hurra! / karin


min söta kusin, grttis!

kb

Nu sitte rjag h'r och mischa pratar i tlefon. Igår så pkte jag,karin,mischa till zinken och mötte mischas kompis susanna, vi satte oss på ett berg typ. Sen drog vi till mischa och så kom det några dit. hahah kvällen hade sina roliga stunder

kb

Tjaa, jag har bara inte orkat skriva. Just nu kom jag precis hem och jag är med mischa. Hon ska sova här inatt :) Vi gör typ inget speciellt nu, vu är trötta!

mmm musik


/ karin

fredag

yes äntligen helg!
tjena bröder och systrar, idag är det helg! yesys. har inte hänt så mycket i skolan, jag blev klar med min necessär på slöjden, inte fin men ändå. klarade av att skjutsa både klara och frida på cykel, körde nästan ihjäl karro men vafan jag klarade det i alla fall. haha. har precis tvättat håret över handfatet, något jag inte rekomenderar. tro mig. men jag duschade kroppen efter gympan och orkade inte göra det igen så det blev handfatet, smart va? aja nu ska jag hem till karolina och vara med henne och mischa en stund :). puss på er, ha en rolig fredag! / karin

sitter här med blött hår, om ni kollar noga ser ni mitt ärr i pannan (a)

i'm yours

nemen tjenare allesammans!
Idag har min älskling fyllt år, grattis grattis! två dagar efter mig, coolt va? jag gjorde ett kort på datan, alla bilder jag hittade på oss tillsammans och sen skrev jag grattis älskling. han tyckte det var jätte gulligt så fick han en fred perry piké också :). hihi. annars har det inte hänt så mycket. jag åt pizza med en cooling vid namn corinna, gott gott. sen satt vi och kolla på roliga videos, haha vi har humor säger jag bara. älskar dig gumman. just nu pratar jag med coolingen som är påväg hem. måste plugga hemkunskap, snaaark / karin


min och corinnas humor

 

!

  

Godnatt allesammans! sov gott, pusspuss / karin

hem ljuva hem

migrän anfall, skjut mig!
har precis kommit hem från stan med pappa, usch har jätte ont i huvudet.
idag så har jag haft joggning med skolan, typ 6 km på 33 minuter. yes jag är duktig! men var helt blöt av svett när jag kom in på mållinjen. what the hell, vill man att det ska gå bra så måste man ge sitt bästa. så efter drog jag hem och duschade, vlad hängde på hem till mig. sen låg vi och myste, orkade inte gå på musiken. vi började bråka lite, ska jag vara ärlig älskling har jag glömt vad vi bråkade om från början, haha. men vi blev sams. karolina och louise kom och vi började plugga lite hemkunsap. sen efter fem minuter gjorde vi toast och satt och snackade istället. pluggisar eller hur? vid fem gick jag och träffade corinna och fick min present, jippie high school musical 3!! blev skitglad (ja jag är en tönt) haha corinna tyckte det hade varit pinsamt att köpa den men gjorde det för mig :D. när jag sagt hejdå till sötnosen åkte jag in till östermalmstorg och satte mig vid baresso (heter det så?) med vera, alexandra, nanna, louise och jesper. satt och pratade med de ganska länge, jätte mysigt känns som att jag aldrig träffart de längre. får bli ändring! de började dra sig mot tunnelbanan efter någon timme så jag skulle träffa pappa och få något på odd molly (fick det i födelsedagspresent) men kan var seg så jag ringde vlad så fick han göra mig sälllskap i en halvtimme tills pappa kom, tack! fanns knappt något i min stil i butiken men jag hittade två linnen och en långarmad blå som jag gillade, så jag köpte den långarmade. när vi gick ut fick jag skitont i huvudet så vi gick och åt (hade bara ätit en liten toast till lunch) på sushi huset, jätte gott men jag har fortfarande ont i huvdet, ska lägga mig tidigt. Juste idag fick jag en klänning som jag beställde för ett tag sen, hade på mig den på stan. trivdes skitbra i den :)! / karin


tröjan från odd molly

klänningen jag fick på posten idag

kb

Jag sitter här och är sjukt hungrig. Paula sa att mamma skulle köpa hem pizza, men hon kommer aldrig. JAG VILL HA MAT NU! NU NU NU!

kb

Min brorsa tycker dessie ser ut osm en afrikan

im'ma shine


bra springlåt och danslåt! / karin

god morgon

tjabba tjena allihopa
vaknade av mig själv för ungefär en timme sen, fan va skönt det var. idag har vi maran så vi börjar kvart i elva vid unglevikskällan som ligger fem minuter från mig typ så det är riktigt skönt. när vi ska springa också så behöver man ju inte fixa sig. har ätit frukist i lugn och ro, känns som att det är helg. idag ska jag ut på stan efter skolan och leta efter present till en söt person som börjar på v, får se om jag hittar något. ska passa på att säga grattis till emil som fyller år idag :)! <3 grattis grattis, hoppas du får en fin dag cooling! / karin

jag och emil för ett tag sen, 1 och ett halvt år nu va?

karin

höll på att glömma, haha idag gjorde jag, louise och frida audition för en konsert i skolan. tror självklart vi kommer komma med. vi körde var är tvålen. gustaf skulle också vara med först med han svek oss sen den svikaren :/ men vi klarade oss ju bra, eller hur tjejer? filmklipp när vi övar finns på facebook.

var är tvålen? frida kan texten utantill ;)

/  karin the one and only

tack alla söta människor

fick precis ett gulligt samtal av vera och nanna, de sjöng lite för mig. just nu sjunger corinna på engelska, hon är cool!
måste bara säga tack till alla som har ringt, smsat och skrivt. tack så jätte mycket alla söta ungar. nu sjunger corinna och hennes mamma för mig, haha. :D!

kb

Idag var jag som sagt med tönten signe, och vi spelade in massa filmer. hahah blev typ 20 stycken hhahaha. Lagt upp några på facebook, så ni som har mig där kan ju se dom.

Nu vänta rjag på att klockan ska bli 22.40, för de som känner mig vet att då är det något viktigt i mitt liv som händer. Det händer varje tisdag. Det är nämligen LOST!


säääxxig bild

grattis till mig

någon fyller år idag vem kan det va?
någon får paket idag vem kan det va?
jo jag fyller år idag!
hipp hipp hurra hurra
jo jag fyller år idag, hipp hipp HUUUURAAAAAAA!



yes ni hörde rätt
idag har det varit min stora dag, fick den bästa presenten. nationella provet! jippie. nejnej men det gick hyfsat bra faktiskt. i alla fall vaknade halv sju av att en glad familj kom in och sjöng för mig. blev jätte sur för jag var trött men sen kom jag på att jag fyllde år, haha. fick skor, kläder, pengar och annat. det bästa var boxningspåsen, wiho äntligen kan jag ta ut min ilska på något (a). folk sjöng för mig i matsalen på lunchen, tackar tackar. sen fick jag present av älsklingen, tack! :). men nu måste jag hitta något bättre till honom tills på torsdag, hmm.. hjälp mig!
efter skolan drog ajg och vlad hem till mig och såg lite på hans favoritfilm sen vid halv sju var jag tvungen att dra mig mot odengatan för att äta med familjen. det blev på forno romania eller vad det nu heter. jätte gott italiensk restaurang. jag åt pasta med tomatsås mums mums.


pappa tog bild på mig och vlad

påväg till skolan

frukost på sängen
    
med mamma, pappa och bror

haha på restaurangen var jag rolig:

Gustav: sitter och nunnar lite
Jag: kollar lite på honom sen börjar jag hälla salt över honom
Gustav: Men karin vafan håller du påmed?
Jag: nej inget, tyckte bara att du var för söt

kb

Idag fyller karin år grattiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis! :D

Just nu är jag med signe hon pratar med elin i telefon. Innan så bakade vi chokladbollar. Det blev 1,5 sats eftersom jag råkade hällai en matsked för mycket vatten. Jaja nu ska jag göreee nått anneet pussheej

födelsedagar!

fan vad många som fyller år i maj säger jag bara.
idag fyllde stora ivar år, grattis till honom!


vet ni alla läsare vem som fyller år imorgon då?
jo faktiskt JAG! den femte maj fyller alltså karin sexton år.
så imorgon ska jag ut och äta med familjen, skojskoj.


/ karin


måndag, segt!

hallojsan alla glada personer!
Idag har det varit en rätt så seg skoldag. det blev joggning på engelskan eftersom det är maran på onsdag, jippieyey! blev trött efter ett havt varv men jag och signe kämpade rätt så bra tycker jag nog. efter skolan drog vi som sagt till opera källan som karolina skrev. på vägen var vlad dum och ville inte bjuda mig på glass så jag dumpa honom.. ångrade mig lite senare och tog tillbaka min älskling ;). på operakällan fick vi smaka mat, var mest massa skinka så inte så mycket för mig men ändå. lite bilder från det :

 vår fina klass
 smygfoto på kock.
 vlad och axel
 
efterskolan eller ja efter operakällan så träffade jag corinna, vi drog hem till mig och glodde på film, en var min favoritfilm genom tiderna. the notebook. hoppas du tyckte den var lika bra som jag tycker! vi hann såklart med lite bilder också.

 
coolingar på högsta nivå
 
nu ska jag in i duschen, see yoou! / karin 

kb

Sitter och sjunger medans syrran spelar gitarr  till. Kanske lägger upp en youtube klipp där vi spelat in det. :P

kb

Halu, Idag efter lunchen drog jag och min klass till Opera källan. Där fick vi smaka lite olika tapas. Det var gott haha. Efter skolan så drog jag hem och sen drog jag och signe ner till ica för att köpa glass. MEn utanför så står det att godisen kostar3.90 kr, så vi köpte godis också. Fast det var typ bara äckligt.

Nu gör jag typ ingeeet, jag har tråkigt :(



Mitt liv är så intressant

karin is back

yes nu är jag ÄNLIGEN hemma igen!
ja vad ska jag säga? har haft en skit seg helg. mest suttit framför tv:n och ätit godis, haha. nej i lördags var jag faktiskt riktigt duktig. steg upp, ut och joggade, gjorde frukost, målade huset och klippte gräset. jippie! ja jag kommer passa som hemmafru när jag blir stor! hittade mina gamla favorit byxor bland skräpkläderna, försökte få på mig dem, men hehe de sprack lite.
 visst är de snygga annars?
men man kan ju inte få allt här i livet. har kollat på några bra filmer och några som sööög (pappa har dålig filmsmak) burn after reading med bradan och clooney var faktiskt riktigt rolig, rekomenderar. annars var det dåliga som blue velvet och en plats i solen. en åttiotalsfilm och en svartvit.
annars har min helg bestått av att sakna folk och att sola.
  
Idag när jag kom hem träffade jag först min älskade corinna, vi åt glass och berättade vad som hade hänt i helgen. ja inte för att jag hade så mycket att säga men hon hade en del :) har saknat min lilla barndomsvän även om vi sågs i torsdags! vid åtta drog jag och träffade vlad en stund, kändes som en evighet sen jag såg honom. men jag fick träffa min älskling och log typhela tiden. fan va glad jag är. men nu ska jag krypa ner och sova. puss puss allihopa / karin


härliga landet, som är sååå roligt att vara på.

kb

Håller på att putsa fönsterna för att ja ska få pengar orkar inte mer jus tnu haha.
Jag kan sätta att när karin kommer hem kommer hon skriva skitmånga inlägg bara för att hon har varit borta höhö. Hon komer bli sur att jag skriver de här hihihihi

kb

Tjaa, vaknade typ precis och jag är supertrööttt. Ska ringa karin snart, sa till henne att jag skulle ringahenne igår när jag komhem fast jag somnade typ så.. :P Nu har jag somnat med sminket två dar i rad, inte bra. Kommer få dålig hyy och om jag skaffar linser sen kanske jag glömmer att ta bort dom :S Nää jag kommer fixa et. Hörs senare puss

kb

Tjaa jag kom precis hem. Som sagt så var jag ju med mischa förut och sen så gick vi ut och träffade corinna. Vi skulle typ grilla vid engelbrekt men jag vågade inte klättra upp för ett berg och mischa ville inte. Dessutom skulle vi träffa erik och robban.  Vi träffade dom och så åkte vi till hornstull, där vi mötte anton och camilla. Corinna drog typ, hon skulle till karlaplan, men vi andra drog till långholmen, det var helt okej. Efter ett tag drog vi och Mischa drog till Alvik typ och camilla hem. Så jag erik, anton och robban drog till donken först och sen hem typ. De va allt puss heeej.

kb

Nu är mischa på toan så jag har ignet att göra. Corinna är seg hon kome rom en halvtimme typ... aja grillning ikväll typ, det blri nog kul. :)


kb


Nu är mischaaaaaaaaa häär!

Corinna kommer snart

kb


MOBBAD JAG VET!

kb

Hallu, jag kom precis hem nu. Jag gick upp vid typ 11 och vid halv 12 säger mamma att hon tycker att vi ska dra till optikern och kolla de där med att jag ska skaffa linser. Så mamma ringer dit och de har en tid kvart i ett så jag skyndar mig typ för att bli klar, för min optiker är vid skanstull. När vi vr där fick jag typ kolla synen och den hade typ blivit bättre på vänster öga men sämre på höger. Asså jag ser olika bra på mina ögon hehe. Så provade jag att använda tvåveckorslinser och enmånadslinser, och jag ska typ skaffa enmånadslinser för dom satt typ bättre på mina ögon. Men just dom som jag behöver hade de inte inne så då kommer typ komma nästa vecka.  Så nästa vecka kommer jag få dom, och då kommer jag ha dom i en vecka, för att prova, och om de funkar bra så kommer jag börja med det :) Jag äär glad att vi äntligen kom iväg till optikern för jag har velat skaffa linser ett tag nu.

Sen fixade vi till mina glasögon för dom satt lite snett på mig förut. Efter optikern så åt jag och mamma sushi i ringen, och sen köpte jag ett par solglasögon på Åhlens, dom är rätt coola.

Ikväll ska jag grilla med corinna, mischa och några detkommer nog bli kul :)




kb

Förut idag så gav min syrra mig en present, eller det var iallafall vad hon sa. Men när jag öppnad "paketet" så var det ett halsband. Men jag kände liksom igen halsbandet.

Paula: Känner du igen det?
Jag: Jaa
Paula: Vart är det ifrån då?
Jag(tänker): ..Guatemala *ler*

Gud va jag saknar Guatemala, vill åka dit igen snart.. :/


Påsen som den låg i, tyckte den inte såg så svensk ut hehe


Halsbandet
Vill skaffa ett hjärta och ett kors som jag kan sätta på kedjan också, för då blir det ju tro, hopp och kärlek :)

kb

Om ingen ringer( antagligen inte :P) så blir det hemmakväll ikvälll.. :/

kb

Vet inte rikktigt vad som händer ikväll, alla dissa grillning typ .. :(

kb

Tjaa kom hem n'stan precis. Idag st'dade jag mitt rum, och sen drog jag ner på stan och träffade erikoch anton. När jag komhade de precis ätit klart så vi gick typ bara runt. Sen började vi prata omhelium och attjg aldrig hade provat det. Så då ville erik gå in på TGI Friday och säga attjag fyllde år så att vi kunde få en balllong. Jag ville typ inte de först men sen frågade vi och vi fick två ballonger istället :O Men det gick inte s bra när jag skulle prova för jag fattade typ inte hur man skulle göra men men. Ikväll blir det nog grilling med tjejjorna,mysigt :)


kb

Kom på attjag måste uppdatera ofta eftersom karin är på landet och inte kommer skriva i helgen.

Just nu gör jag ingenting har legat i sängen och kollat på xeffect ett tag och ska snart städa mitt rum... om jag orkar. Ska kanske kolla på min brorsa som ska spela match på östermalms IP idag menjag kommer nog inte palla ta mig dit. VI får se, skriver senare pusss

Valborg...

..blev typ fett misslyckad. Det började med att jag åkte till solna för att träffa vlad, var där i 5 minuer och sen fick jag vänta 11 minuter på att min tunnelbana tillbaka skulle komma. Dåvar klockan typ halv nio och jag skulle ha träffat mischa, boel, agnes och några typ vid halv 8. Sen påvägen så ringer erik och så skulle jag åka till tcentralen för att träffa honom, anton,robban och någon tjej. Så när ja kom dit dog min mboil men jag hann ialf smsa signe och säga att hon skulle komma dit. Så jag väntade ett tag men sen träffa jag erik och dom så stod vi och väntade på att signe skulle komma. När signe kom så behövde vi ringa mischa men så hade signe nåttt annat nummer, så vi fick typ inte tag på dom. Men jag visste typ att dom skulle vara i krisitneberg så vi åkte iallafall dit. När vi va där så var de väl lite... aaah vet inte. Så alla gick på tunnelbanan igen, erik, robban, anton och tess hoppade typ av vid rådmansgatan men vi andra åkte till skanstull. Och där skulle mischa tydligen hitta per, men hon hittade inte honom. Sen åt vi kebab och då  såg vi typ dimman, så vi hälsade sen drog jag och signe hem.. De va ju kul....


jag innan

 jag efter, ser väldigt trött ut. vadkan de bero på?

jag nu, med nedkladdat smink i ansiktet

RSS 2.0