kb

Glömde säga att igår så var jag och såg Avatar i 3D med mina föräldrar. Den var bra men jag höll på att somna i slutet, antagligen för att jag inte hade sovit så mycket innan. När vi väntade på att Avatar skulle börja så var det reklam för alice i underlandet. Det verkade asbra och ha ascoola 3Deffekter så det är en film jag måste se!


kb

Tjaa. Sitter i mitt rum och chillar. Jag är hungrig har inte ätit idag men finns inget att äta såå.. :(

Igår var jag på fest hos Lb, först var de segt men sen kom de folk så då blev de roligt :) DRog sen och träffade noel och bastian med karin så va vi där e liten stund. Sen kom jag hem hehe.

Det blir nog inte så mycke bloggande nu på en veckan eftersom karin nog inte kommer skriva, och jag skriver typ aldrig så. Men man vet aldrig ;)

Nu ska jag gå till köket för jag måste äta för jag mår inge bra. pusssilussss

london calling

TJA ALLIHOPA! drar till london och alperna imorgon, hörs om tio dagar :) pusspuss hörs när jag kommer hem!!



hej alla gubbar och gummor

GODMORGON ALLIHOPA! Igår hann jag med jävligt mycket, haha på lunchen åkte jag till falafel kungen med älskade lovisa och åt kebab för första gången. det var sjukt gott kan jag meddela. efter skolan träffade jag sötnosen malin, vi hälsade på bastian och noel på IO innan vi fikade och senare drog till södertälje och träffade pontus väldigt kort eftersom pendeln var cp.. men kul en liten stund i allafall! på kvällen var jag på middag hos en av mina bästa vänner vera. god mat och roligt folk, kan det bli bättre? vid halv elva åkte jag och mötte upp olivia, gick på något chillkrök med noel, karro och alexandra vid karlaplan. Kvällen slutade med att kolla på hostel med bastian, noel och karolina. Skitkul kväll











Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut

YO! igår på kvällen tog jag en cigg med bastian innan jag gick och la mig. snart ska jag till skolan och ha franska prov.. till lunch ska jag äta kebab med lovisa, har ALDRIG ätit det. mobbad jag vet.


you know that i miss you, I just wanna kiss you

Damn boy, i miss you! längtar tills när vi ses, mindre än en vecka då kommer jag


då kommer jag se ut såhär, yey


I think i found a flower


försök inte leka längre, ljug inte för mig
jag såg er och ärligt så blev jag glad
det känns lite konstigt bara
jag pratade med dig, vi vet var vi har varandra
och det känns skönt


I'm not stupid

Idag så slutade jag typ halv elva (!) jag gick till vitaminwater butiken och tog lite vatten med dag, josefina, greta, katarina och louise :) haha kul vi har! sen åkte jag till jensen östra. hälsade på alla roliga människor. Vi åkte och åt pizza jag, milou, sebbe, noel, fannu, carl och robban. mums banan och curry! Sen gick jag, fanny, carl och noel till vitamin stället igen haha spelade spel och sånt, mys! karolina kom förbi och jag, hon och noel gick hem till mig och kollade på två filmer.



jag och mina babes som nu pryder mitt skrivbord <3

Är det inte bönens fulla kraft att skydda oss från fall?

Tillbaka från Hamlet med klassen, skitbra pjäs säger jag bara! Idag efter skolan så gick jag runt på stan lite med vera, britt och olivia. Hann inte med så mycket eftersom vi skulle möta klassen halv sex oxh äta middag på donken (?) haha blev share the gold med britt, mums. Teddy från Malta ringde så vi träffades en snabbis och sen var det teater, rolig dag!


man blev lite småkär i honom..

kb

SItter och försöker plugga kemi, det går inte så bra. Kommer faila på provet imorn :( Idag var jag iallafall i skolan i skillnad från igår och förrigår. Efter träffade jag noel en liten stund sen gick jag hem pluggad elite, sen sov jag en timme höhö. Jag gillar att sova.

Jag har tappat bort min miniräknare :( så var tvungen att låna signes idag, för behöver imorn på kemiprovet. Är deppi för miniräknaren är mitt liv buuuhuu

Måste ha min o.c box, vill se!

Favorit scenerna i favorit serien

kiss me tru the phone



* tunnika - indiska


tonight you will rest in my mind

Musiken började klockan åtta.. tror jag är liiite försenad eller vad säger ni? Fan glömde ladda min ipod igen, inte bra! har segat hela morgonen åt en jätte god macka till frukost, lingongrova med keso och paprika. mumsfilibaba (A)

 
mamma kör lite fortare, nej inte så fort!

So rather than hold on to a broken dream, we'll just hold on to love


tog en bild på min bror när han sov, någon som är intresserad?


I'm screaming on my own

YO MAAANS AND WOMEENS! kom precis hem och vill sova men nej då ska man plugga franska.. kul säger jag bara. Idag har jag varit hemma hos karolina och myst med henne, noel, jalle och michi sen åkte vi och sa hejdå till en cooling.


Dagens låt: Broken record- Jason Derulo


Mår illa efter all kladdkaka, smet, saft, mackor och godis


Forget me not that it's all i beg from you



I really don't trust people
But I trust you


jag ångrar min lugg galet mycket


Forgot to tell you

Igår fyllde min blivande man och en av mina finaste vänner år! GRATTIS GRATTIS GRATTIS :D Pontus har blivit ett år äldre och det gillar vi (A) var länge sen vi sågs och det suger.. <3


sommaren 07, haha ett tag sen?


everything i did for you, you dont want no more

Blir skola för min del, vaknade vid nio men har bara hunnit äta frukost än så länge.. seg på morgonen or what? har inget att göra idag på dagen så varför inte vara i ksolan istället för att sega och vara trött hemma (A)


kan snön bara försvinna


Kan sommaren bara komma?!


himlen är oskyldigt blå

HEJ! Dagen spenderade jag hemma hos karolina med film och hennes äckliga chíli kolor, haha. Måste läsa på om hamlet som jag ska gå på onsdag.. men vem orkar sånt? hehe. Imorgon får jag se om jag orkar gå till skolan, har bara två lektioner. men måste hämta en ledighets ansökan, what to do what to do?


fastnade för den här vackra bilden när jag kollade runt


you know that i love you

Dagens låt


gotta get that

Sitter hemma hos den bästaste vännen som finns vid namn karolina yamanic märta barrios! vi har precis sett klart på säg att du älskar mig samtidigt som vi åt min (och noels) favorit pizza med banan, ananas och curry :D yummi yummi. slutade vd halv elva idag, nice price på burger king?






Världens vackraste låt


is that alright

Idag har jag varit på en tråkig teater, handlade om en mamma och hennes unge som pratade om deras problem.. haha kul va? fick i allafall godis på köpet (A) åkte till vlad sen och nu är jag hemma och har varit det ett bra tag :)

Här kommer lite bilder från min fredag:


fika på café 60



myskväll hos mig


Your the one i need tonight

God morgon världen här är jag igen för vi ska gung gung gunga du och jag vi ska sjung sjung tralala jag är kung kung kung men kankse bara för en dag, haha. Igår så var det typ stopp i tunnelbanan tog mig en timme att åka till gamla stna (?) fikade med corinna, pw och benji det var mys. sen åkte jag hem till noel och käkade och förade där. Efter så drog vi hem till frida. Hade en rolig lördags kväll!

Gårdagens citat:
Alkoholen löser inga problem, men man kan få nya som är jävligt intressanta 


gammal bild hemma hos becca i norrtälje, saknar


After a while maby you remember

Vaknade runt elva men jag är så jävla seg på morgonen så har bara hunnit duscha och ska nu ner och äta frukost (A) får se vad dagen väntar mig ska träffa sara och corinna, så långt vet jag. pusspuss


Make every door you walk through a living work of art

Dagens låt: For heaven's sake- Thrivning Ivory


Your talkin' in your sleep
Like there's
nothing more to lose
Well hey you know you're not alone
Cause honey
I get lonely too
And it feels so familiar, must have been here before
Singin'
I don't wanna go but I don't wanna hurt anymore
For Heaven's Sake

 

Come to mama

De fyra snyggaste killarna enligt MIG, man kan väl få drömma?

 
 

And i will try to fix you

FAN måste ladda ner Torkel i knipa även om jag sett den miljarder gånger, haha älskar den.


I'm swept off my feet, my heart needs a beat

YO BRÄH! var ju och fikade med mitt malta gäng, vi satt där i typ två timmar. mys! sen gick jag till IO och träffade coola grabbar. kvällen bev till en myskväll med olivia och noel, såg på en skräckfilm då chuck bass vrids i stycken. inte okej! emma och linus kom förbi en stund och hälsade :) skön fredag.


haha uttråkade?


Malta gänget

Nu ska dra mig mot café 60 för att fika med sophie, signe, oscar och marcus. CIAO!


slänger in en bild på oscar och sophie, sköningar!


vackert

Such a silly game we play, like a summerday in may.
-
lovisas blogg


balkongdagarna med corinna

Gotten natten

Min dator stängs snart av.. någon mer som hatar det förutom jag? äsch det är väl lika bra annars försover jag mig nog bara mer, hehe. så nu ska jag sova! får se vad jag hittar på för kul imorgon, pusspuss.


ska nog vara med den här filuren

Dagens låt: Placebo- running up that hill


life is what you make it

 

Why am I fighting when I don't know what I'm fighting for

Kom precis hem från bion med pappsen, haha fan vad bra den var! ett tips för er som vill skratta och kanske gråta en skvätt (?) rekommenderar jag FARSAN. Nu ska jag nog läsa häftet vi har i svenskan om hamlet som egentligen är på onsdag men bättre snabbare eller?


kb

Tja, sitter hemma hos min storasyrra nu och leker med hennes cam hehe. Hade asskön skoldag idag för både gympan och samhällslektionen var inställd så jag började kvart över 12 och slutade två :D. Jag och min syster ska kolla på allt för min syster snart (tror jag) och sen ska vi träna.
Imorgon ska jag åka till rättvik över helgen. Ska gå ledarutbildning med kyrkan.
sluta säg att jag har kinesögon!
Ja jag har en så kallad "ormtunga" ni som inte visste de
jag är som solen, lyser upp er vardag! :D
sexig

alla läxor avklarade!

Fan vad skönt, har inga läxor nu! så nu ska det firas med att gå på farsan med farsan, haha jag har så kul. Imorse vaknade jag vid halv nio och mitt matteprov började åtta(!) men snälla håkan lät mig göra provet efter skolan, det gick inte så bra menmen.. kom hem och trodde jag skulle få en billys men min feta bror hade ätit upp den sista :') så jag gjorde makaroner, mums!


Boom Boom Poow

Nu ringde karolina och noel precis och sa att jag skulle komma ut och vara rolig, borde plugga men orkar inte.. så varför inte liksoooom?!


jag vill åka pulka!


incu- your my sun

can you tell me what I should do?
to be the most important thing in you're life
what should I do, how should I be, to be near you?
what's wrong why can't you tell me?
how to get to your heart.

you're my sun when the rain is falling
you're the moon when the night comes
you're the air that I am breathing
you're the one that makes me believe in destiny

underbar låt, what's there not to love?


The days without you just isn't fear

Sitter och blir fet tack vare chips, mums! blev precis klar med mina nyheter som jag ska redovisa imorgon så nu är det matte jag ska plugga. FAN första provet imorgon på B-kursen! panik..


ps. olivia är en katt som jag lekte med idag


Så jävla underbar

En applåd till Chester See


Alice i sitt underland

Jag ska få gå på alice i underlandet på premiär det får inte ni nanananana, hihi jag är ond! men är fett glad, Dag vann biljetter och jag ska få följa med på bion (A)


Have you ever tried sleeping with a broken heart, well you can try sleeping in my bed

Sitter hemma och tänker på att jag verkligen MÅSTE köpa gymkort så fort som möjligt.. jag börjar nämligen gå upp i vikt eller det känns som det och jag vet varför. Idag så hade jag tal, usch det gick jätte dåligt sa fel saker och allting. hatar att stå inför folk, det är hemsk! ska träffa olivia efter hennes sjukgymnast. kanske sola?


I don't wanna do this anymore

WIHO! blev precis klar med mitt tal om otrohet, känner mig sjukt stolt. håll tummarna för att det går bra imorgon..


karolina


Dagens låt

Favorit mannen i mitt liv, lasse lidh med du behöver aldrig mer vara rädd.


I wish you were here

HEJ! jag är trött, hade franska prov idag och det gick väl inte så bra.. hehe vi får se. imorgon är det tal, jag som ÄLSKAR att tala inför folk.


vill ha sommar!


kb

Idag tog jag tbanan från tekniska 08.35, vid typ kvart i nio så stannar tåget mellan tcentralen och gamla stan. Då säger chauffören att det är nått fel och blabla så vi står och väntar, efter ett tag släcks lamporna för elen fungerar typ inte. Och jag sominte har någon sittplats sätter mig efter en halvtimme på golvet. Typ efter en timme i tåget säger dom att de ska komma utrymninghjälp om tio minuter för tåget kan inte åka av sig själv. En halvtimme går och då säger föraren igen att de ska komma hjälp om tio minuter. Efter två timmar i tunnel ( klockan elva) kommer vi fram till gamla stan, så då var typ tjugo meter från där vi var. Så jag satt alltså två timmar i tunneln mellan tc och gamla stan odag, missade två lektioner. Ja de va de hej då ska plugga nu heeeejheeej.

It's my life dont you forget

Dagens humör: Trött men glad glad glad
Dagens mående: Otroligt mätt efter choklad muffin
Dagens borde: Skriva ett tal
Dagens frisyr: Lugg, utsläppt med mössa
Dagens smink: Som vanligt
Dagens klädsel: Stor mysig kofta och strumpbyxor+ uggs
Dagens planer: Nn? sova snart haha
Dagens materiella vill ha: Pizza med massa ooost
Dagens längtan: SOMMAR OCH SOL!
Dagens fundering: Köpa godis
Dagens beroende: Leka med nagellack
Dagens tråkigaste: Mitt franskaprov
Dagens tidning: Haha



bILDER FRÅN I LÖRDAGS







Be cool, stay in school

måste bara berätta mina roliga läxor i veckan, haha.

Måndag: samhällsredovisning
Tisdag: Franska prov
Onsdag: Tal och matteprov
Torsdag: Nyhetsredovisning

FAVORITVECKA NUMBER ONE!


time to face the music, no excuses


försöker plugga franska samtidigt som jag dunkar Reamonn


We both dressed as we thought fit
What do you wear to goodbyes?
The time would come for us both to sit
And hear each other's lies

I don't feel like I've been holding back
Breaking up is hard on us both
I feel so empty as you walk away
These words have no meaning
There's nothing to say

So Goodbye Goodbye
These words have no meaning
When your heart set on leaving
Goodbye so Goodbye
Now there's nothing worth keeping
Nothing left to believe in
And when you think the fighting is over
Then come the sleepless nights
Of wanting to hold her
Goodbye

I can barely remember the love
But I can still hear the fights

Standing in the hallway
Screaming the top of your voice
You know I were right

I don't feel like I've been holding back
It cuts like a knife but it still feels like life

So Goodbye, Goodbye
These words have no meaning
When your heart set on leaving
Goodbye so Goodbye
Now there's nothing worth keeping
Nothing left to believe in
And when think the fighting is over
Then come the sleepless nights
Of wanting to hold her

Goodbye
You said it wouldn't hurt
But now say it's not getting better
We tried
So hard to make it work
I thought that I'd be with you forever

Goodbye, Goodbye
These words have no meaning
When your heart set on leaving
Goodbye, Goodbye
Thought this might be worth saving
But I must be mistaken
Goodbye, Goodbye
Now I'm ready to let you go


I see you leaving
I start believing


I finally think the fight is over
No more sleepless nights
Of wanting to hold her
Goodbye


vi fortätter växa men han förblir 16 år

Blev inte så mycket plugg idag, franska prov imorgon. LÄNGTAR! haha


gick lös med saxen igår

Dagens låt: melissa horn- kungsholmens hamn


för mig är du död

karolina

Hej vlad du är så jävla patetisk som loggar in på vår blogg och ändrar ett inlägg. Du vet att det är du som har gjort fel så håll bara käften.


puss puss


Jag älskar allt som vi gjort

Sitter i skolan och tråkar. åkte till skolan idag när jag var framme hade inte vår film skickats så jag fick åka tillbaka hem och sen tillbaka till skolan, KUUUUUL. har precis haft min redovisning, pust. gick väl helt okej :) då blir det franska plugg hela dagen lång sen! puss

come on let me love you

haha förlåt för dampet, men fan vad arg jag blir! det blev ingen bio för oss. the grabbs ville inte se den filmen så vi gick till donken och åt massa mat och sen drog hem till jalle, kollade på film och myste. kändes inte som alla hjärtans dag haha har nog aldrig gjort det.


if you're a bird, i'm a bird


DAAAAAMP

ÅÅÅÅÅÅÅH JAG BLIR GALEN!! ska ladda upp den fuckade samhällsfilmen men facebook är cp, fan fan fan. vill bara sova!

Never again will I hear you

Nu blir det bio med kaorlina, noel och jalle. jag valde farsan till oss, haha hoppas den är bra :D har haft en pluggig alla <3 ans dag, inte kul inte kul!


gammal bild, fan vad brun jag var!

Nu blir det brunch med släkten, ciao



Alla hjärtans dag

YO! Igår så var jag på tjejmiddag hos cattis, bilder kommer sen. kvällen slutade med bastu och snöbad. hade en rolig lördagskväll.

Idag fyller mamma år, GRATTIS! Vi ska ner och äta brunch med släkten sen. Min alla hjärtans dag kommer inte bli så kul, ska till nanna och plugga sen.. haha. kanske ska på bio med noel och jalle på kvällen, vi får se :)


bild från förra årets alla <3-ans dag som jag firade hos clara. förra året var det en gullig och rolig dag, undra vad det blir i år?


i'm here for you if you'd only cared

Blir typ helt chokad av hur du håller på. du hoppas att jag ska må dåligt och du inte gjorde fel? känns som att du har skrattat bakom min rygg. du ljög mig rakt upp i ansiktet i en månad, var med mig i samma jävla säng, skrattade åt mig när jag grät. vad gjorde jag? blev skitledsen när du berättade men stod fortfarande vid din sida. något som du vet att jag alltid kommer att göra. visst jag gjorde fel, försökte gå vidare för snabbt. men jag skulle aldrig försöka såra dig eller önska att du mår dåligt. du sitter och kommenterar på varje bild att den ska bort, varför? för att du ångrar oss? om du gör det kan jag inte säga mer än synd. trodde inte att du var såhär. trodde aldrig att du skulle kunna vara så kall. vad du än kommer göra kommer jag aldrig önska att du mår dåligt för du har en gång i tiden betytt allt, en gång i tiden var du mitt liv, en gång i tiden var du den enda. du skriver att du önskar att jag ska ligga och psyka mig nu, varför skulle jag göra det? det är inte jag som ligger och ångrar mig, det är inte jag som vill ha dig bort helt från mitt liv. tråkigt att det blev såhär säger jag bara men jag önskar dig en glad alla hjärtans dag.




Enligt mig kommer den här aldrig att bli uttjatad


good enough

This is me here alone.
I left myself in the flesh with you.
You push me over like I dont matter.
When I cant swim.
Throw me a line.
Do you remember anything at all?
The truth about you?
Well, I was serious.
Your hysteria got the best of you.
Scratching at the walls.
We'll see who falls first.
I know how hard it must've been to hold on to me.

 

I'm better then your ex gonna be better then your next

Ikväll blir det tjejmiddag hos sötnosen cattis :) hihi. sen får vi se vad som händer efter det.


Dagens låt: when i'm gone- 3 doors down


kb

sitter här och chillar i mitt rum, haha. VÄntar på massa saker men livet är segt. Ikväll ska jag följa med jullebulle på en födelsedagsfest :) och igår åkte  jag,karin och noel till emil i stuvsta det var kul :) Nu palla rjag inte skriva fler av mina fina inlägg hej svejs.


Kvällens kläder


kjolen är mörkblå och tajt


All of it was ripped apart when you refused to fight

TJENA! har släktmiddag just nu, melker och gustav leker med lego som jag ska joina snart. yey! Igår så var jag, karolina och noel på chillkrök hos emil ute i stuvsta. det var helt okej, körde typ ölspelet hela kvällen. haha. Idag har jag inte gjort så mycket, träffade amanda en stund :)



saga och lovisa <3


visste ni..

att jag vill - ha kul?
att jag har - mått bättre?
att min senaste puss - var på karros kind?
att jag lyssnar mycket på - rock?
att jag funderar på - att börja träna?
att jag pratar – väldigt mycket?
att jag inte gillar – att bli sårad?
att min första riktiga kyss – var på elverket..?
att jag avskyr när folk snackar - skit?
att kärlek är –  överallt?
att jag gillar – att vara själv?
att jag alltid kommer att – vara brunett?
att jag är förälskad i – mina underbara vänner?
att sist jag grät var – så mycket som igår?
att min mobiltelefon är – det bästa som finns?
att när jag vaknar på morgonen – är jag nästan alltid pigg?
att innan jag går och lägger mig – ligger jag och tänker i någon timme?
att idag har jag – kännt mig stark?
att jag just nu tänker på - att jag vill åka men alla är sega?
att i kväll ska jag – ha kul?
att i morgon kommer jag – fira min mamma och farfar?
att jag hoppas –  att mitt liv kommer fixa sig?
att jag verkligen vill- köpa present till mamma men har inga pengar..

hihi snodde från milous blogg


Expert på att rodna

Drar ut i förorten nu med karolina och noel, ha en trevlig fredags kväll allihopa! vi ska det, de tre musketörerna. haha


Funderar på att klippa mig ännu kortare, hmm?


tell me how will i know who you are

Har haft en otroligt skön chilldag även omjag verkligen borde plugga som en gaaalning. haha. var med vera på morgonen, blev typ tio slag på boxningspåsen sen kolla på tv (?) åkte ner på stan och träffade milou och emma en stund. sen mötte jag karolina på stan och köpte en kjol som jag jätte länge velat ha.


min kjol, tänkte ha den på alla hjärtans dag men ska nog skita i hela dagen.

kb

Jag är i skolan och har naturkunskap. Det är jättekul... eller inte ahahahaha

you gotta pump it up

Nu slår vera galet på boxningspåsen, våran idrottsdag haha.

Baby i'm a troublemaker

Sen när började ens liv bli mer och mer likt en dokusåpa? Varför kan inte allt bara vara enkelt som för de flesta andra? orkar verkligen inte längre, vill bara glömma alla problem ikväll. låt mig byta liv för en kväll, snälla ta mig någonstans där ingen vet mitt namn. jag drömde inatt om att allt var bra, så fort jag öppnade ögonen insåg jag att inget av det var på riktigt. Det var då jag började känna febern.


your the reason why i'm thinkin i don't wanna smoke on this cigaretts no more






the cure

I would say I'm sorry
If I thought that it would change your mind
But I know that this time
I have said too much
Been too unkind

I try to laugh about it
Cover it all up with lies
I try and laugh about it
Hiding the tears in my eyes
'Cause boys don't cry
Boys don't cry

I would break down at your feet
And beg forgiveness
Plead with you
But I know that it's too late
And now there's nothing I can do

So I try to laugh about it
Cover it all up with lies
I try to laugh about it
Hiding the tears in my eyes
'Cause boys don't cry
Boys don't cry
the cue
I
would tell you
That I loved you
If I thought that you would stay
But I know that it's no use
That you've already
Gone away

Misjudged your limits
Pushed you too far
Took you for granted
I thought that you needed me more, more, more...

Now I would do most anything
To get you back by my side
But I just keep on laughing
Hiding the tears in my eyes
'Cause boys don't cry
Boys don't cry
Boys don't cry




Kiss kiss mums

Haha när vi stod och väntade på bussen så ställde sig en gammal gubbe och bara kissade på trottoaren. var tvungen att säga det, jag började asgarva och pekade, pw blev skit rädd och trodde han kissade på honom. bara för man är gammal ska man väl inte få kissa vart som helst :O?


Let me take you there

Jag säger bara tjabba tjena hallå! kom precis hem från att ha ätit min andra middag med jalle och pw. Idag så var jag på stan, köpte en vanlig svart kjol på gina för 50 spänn som jag ska ha på lördag hade jag tänkt. sen åt jag pannkisar hemma och sen åkte till fridhemsplan och delade en share the gold med jalle. ska försöka plugga nuuu, hiihihi.


Vacker låt- let me take you there



I wish I could

so true


music is good for the soul

Jag ÄLSKAR musik, det är det bästa som finns. haha kanske inte är ensam om det? När jag vill ha lite bra musik brukar jag gå in på två kompisars bloggar som jag tycker ha grym musiksmak, malins och emmas.


Erik Hassle- Walk the line

i'll wait


I walk the line

Sitter hemma i min ensamhet nu och lyssnar på musik, mys mys! Idag så har jag varit med cg, noel och karolina. vi gjorde inte så mycket. efter maten köpte jag, noel och karro godis eller jag gjorde :) träffade jalle och dejan på vägen och senare pw. har mycket godis kvar, hihi ska spara till imorgon som jag kan ha i skolan!






thinking of you

kb

Sitter här och är jättenervös buuhu vet inte för vad. Allt är som vanligt alltså hehe. Jag hade en väldigt tur nyss ska jag säga er. Jag skulle ta bussen som gick 8.37 och när jag stod där nere kom jag på att jag hade glömt mobilen, så jag stod och funderade på om jag skulle gå upp och hämta den( alltså missa bussen) eller åka till skolan ändå. NÄr bussen kom så kände jag att jag behövde min mobil och när jag kom upp så hade jag fått ett sms där de stod att jag inte hade n ågon svenska! Tur man har va?!

Nu harjag ont typ mellan brösten, jag är hypokondriker jni vet tänk om jag dör. haha nej nu försvann det vilken tur. Funderar på att plugga lite matte har g-vg prov idag.

Juste igår gick jag på spinning fyfaan va jobbigt de var! SÄmst jag kändemig måste verkligen få bättre kondition.


migrääään

fan vad jag har ont i huvudet..

i will always love you

I always swore to you i'll never fall apart

Allt känns bra nu eller helt okej, tummen upp! sitter hemma, har precis sagt hejdå till jalle. Idag så var jag med vlad, vi bestämde lite saker och jag håller vid mina löften <3 efter det så träffade jag jalle och sebbe, var ett tag sen. hihi det var kul.





sebbe är kamerakåt

yesterday all my trouble seemed so far away

YO! igår var jag på tjejmiddag hos corinnas kompis clara, kände typ ingen men det var helt okej ändå. här kommer lite bilder därifrån sötnosar:










And i dont care what they say, i'm gonna be with you

TJA! sitter hemma vilket jag gjort hela dagen, jippie! med choklad och.. vatten! hihi. igår var jag hemma hos vera the cool, hade det kul. sen åkte jag till paulina i min klass och var där till typ ett, mötte amanda och gänget påvägen hem. länge sen man såg de :) hade e rolig kväll och otrolig skön dag! pusspuss

 
fransklänning kom på igår

något du känner dig naken utan?

JAAA! när jag inte har armband på mig..


clothes for today

 
*gammal favorittröja- svea
* favoritbyxorna- gul&blå

I'm gonna get you love drunk


försöv mig tills halv tio idag.. bra karin


Karolina

HEJ! Blev precis klar med min kemilabbrapport. Väldigt jobbig att skriva och räkna ut osv, haha. Idag har jag vart i skolan vi var på armemuséet, det var väl okej förutom att vi slutade fem.. Efter det drog jag till gitarren sen hem och sen till kyrkan till ungdomsgruppen. Jag är nästan klar med min pärlplatta nu hihihihihihi. Nu ska jag duscha puss heeej!


hatar min äckliga timer

Vill vara inne på datan när jag vill men pappa har ju installerat en fucking timer på min data så nej min data stängs snart av snart, bajs bajs bajs.

i've crossed the ocean for a heart of gold


Dagen vackra låt: heart of gold- neil young


who will be the one to save me from myself

Walking down memory lane
Finding things just the same
With the same old question that remains
Why do people have to change?


i don't care if i break down


*tjocktröja- odd molly
*jeans- gina tricot

why do you put me on a pedelstal

Karin is in tha house! åt precis min middag osm blev dam dam dam.. en billys pizza! mumsfilibaba, bara för ajlle inte har något gott hemma (?) är väldigt besviken.. satt kvar i skolan idag och pluggade lite samhälle sen åkte jag till jensen östra, blev lite knas men tror allt är bra nu. blev en tripp till lidingö och nu sitter jag hemma och fryser för det var kallt ute!






hade kul med min kamera idag (A)

i always swor to you i'll never fall apart


christoffer och erika blir sååå ägda!


Vad ska du bli när du blir stor?

Finns mycket jag vill bli.. men känns som att allt är omöjligt, just nu är det: pilot, psykolog och fotograf. haha jävligt olika alla tre. vad vill du bli?




gissa vem som har tagit dessa (A)

karin thyra larsson idag


i never promised there would be sunshine every day

TJA! sitter hemma nu och har försökt plugga hela dagen.. det har inte gått så bra men aja pappsen hjälper mig :) snart är det ph final! aja ska gå tillbaka till "pluggandet"


kläder jag köpte igår

your the reason i come home

YO! hmmm.. skulle bli en pluggdag idag men det blev det inte. vera och jag vaknade vid tolv, lagade omelett och har kollat på one three hill fram tills nu typ (?) duktiga vi är, FAN måste plugga så ska nog rulla hem och få något gjort :) hihi. några ord för denna dag: orkar inte med drama

hittade en låt från evelinas blogg som jag blev kär i
den blir tillägnad söta vera idag




Hejsan hoppsan fallerallera när julen kommer ska varenda unge vara glá!

Nej nej och åter nej. det är inte den lilla prinsessan Karin Thyra Larsson som skriver, det är... dum dum dum VERA..
*applåder*
jag och karin sitter halvt (?) påklädda och har precis kollat på våra brunbrända vänner på Paradise Hotel. Känner att både jag och Karin behöver åka dit och vara lite slampiga. :)
pssst.. don't tell Kevin..
Jaha ja. Nu är det ju faktiskt så att det inte är baaaara Karin som äger denna blogg, nejnej så vi ger en liten hälsa till den vackre och unge Karolina Barrios *mera applåder* som antagligen leker med morsans dildo.
Puss och Godnatt, nu ska jag spela ett spratt och ge Karin ett skratt, jag lovar. På typ en kvart.

det är någon som kidnappar små små barn

Dagens låt: jack the ripper- national teatern
hahahah vera har konstig musiksmak, lyssna.


where's my mind?

Hej jag heter karin och har börjat bli dålig på att uppdatera. det blev tyvärr ingen bio idag menmen är iallafall hos älsklings vera nu (A) efter skolan gick jag och hon på stan, köpte en skjorta och ett par byxor. sen träffade jag Cg, vi gick hem till mig och kollade på tv. det var skoj och mys!
jag har en snygg vän vid namn vera

RSS 2.0