myspys

Hola bitches! Nu är jag hemma och borde plugga emn jag orkar inte.. fan vad dåligt jag känner mig menmen. Vid fem gick jag och träffade Vlad, vi fikade på Waynes och hade det mysigt och roligt. har saknar honom jätte mycket, förut träffades vi ju varje dag men inte längre.. Nu ska jag läsa min engelska bok eller jag tror jag ska det (a) puss på er


Stackare..

Tjenare kom hem för ett tag sen. satte på tv:n och kollade Thyra banks show och blev typ helt fast, det är så jävla hemsk typ tio åringar som väger 200 kg! Och föräldrarna säger att det sbsolut inte är deras fel, blir så jävla sur och tycker så synd om barnen. Fyfan vad glad jag blir att jag har mina föräldrar kan jag lugnt säga. blir inte äcklad av feta människor utan tycker bara synd om de.. man ska vara en bra förälder och inte ge ungarna fet mat :)!


Sovmorgon

Skönt att börja tio i elva idag säger jag bara! har pluggat lite franska nu innan jag ska börja fixa mig och jag verkar kunna det skitbra :) ett tips om ni läser ett språk träna på glosboken.se det gårsnabbare att lära sig. har hunnit äta frukost också så nu ska jag bara sminka mig, klä på mig och allt det där sen blir det skola! pusspuss


Måste plugga.. fandå

jag måste egentligen plugga men blev fast vi datan och tv:n som vanligt, fan då måste egentligen plugga franska, läsa engelska och plugga mer franska :/ orkar inte!!


The river flows in you, like the love of your life, that was what we had

Tjenare! idag har det inte hänt så mycket, hade sovmorgon till tolv, hade två lektioner, gick sedan hem och pluggade, träffade amanda när hon hade slutat. vi satt och snackade om allt möjligt och hade det kul. Drog hem till janice och träffade olivia också. gick hem vid fem och har inte gjort så mycket mest pluggat för jag har franska förhör imorgon, kan allt nästan nu! visst är jag duktig?

Bilder från igår när jag fikade med min älskling

 



Corinna jag älskar dig och du är en av de få som jag verkligen litar på, tack för att du finns <3


världen är liten

Det är fan sant, har tänkt på det mycket och usch vad den är liten. haha träffade en tjej i helgen som jag inte träffat på fyra år som tydligen känner martin som nu går i samma skola som erik och hon kom dit med michaela och känner typ olivia. rörigt va? haha alla känner alla, förvänar mig inte om jag träffar någon som jag var kär i på dagis snart! men det är kul att stötta på gammalt folk :)!


haha såhär såg man då ut för fyra år sen typ


kb

Heeej och håå, jag gör ingenting just nu! Jag hade kemiprov idag det gick väldigt dåligt!!

Imorgon ska jag köpa mitt gymkort på nautilus ÄNTLIGEN!! Ska gå på yoga samtidigt då!

jag gillar mina skor

jag är onormal                                    jag är normal

hej och hejdå

Hola everybody! fikade med corinna på espressohouse mysigt med sin älskling! hihi nu har jag varit hemma. vart inne på datan och ätit middag och nu ska jag ut igen. Dans som gäller ;) yeaah hoppas det går bättre idag (a) bilder från idag kommer upp när jag är hemma. puss på er


var luggen en hiss eller diss?


bye for now

drar till corinnas skola, ska fika med henne och jassan :) byebye!


haha

skolfotot har kommit! kan inte säga att jag blev jätte nöjd men ni ska ändå få se såklart!



känns tomt

Hejsan då var det måndag igen! Har väl inte gjort något speciellt i skolan, fått tillbaka mitt matteprov. guess what? ALLA rätt! hihi är lite stolt sådär :) I slutet av dagen började jag sakna en person jätte mycket och jag gissar att det är så jag kommer känna nu ett tag framöver eller hela tiden, jag vet inte. smsade i alla fall men kände inte att han blev glad att jag smsade. Jag visade inte förut att jag brydde mig så mycket men det gör jag, jätte mycket men vill inte visa mig svag..

 


karin




kommer alltid att älska o.c och kände att låten passade in, forget me not

bilder från igår med mischa och lovisa






kb

asså jag älskar den här lååten!!!!!!!!!!!!!!!!


du betyder fortfarande massor

Bittersweet memories
That is all I'm taking with me



ny start

Tjena hopp jag lever! Igår vaknade jag upp hos vlad där jag åt pannkakor till frukost som hans mamma lagat :) sen så träffde jag karolina och vi gick på stan hihi köpte present till mimmi och sanna som hade födelsedags fest. GRATTIS! Vlad sov hos mig och i morse blev vi båda singlar, vi får se hur det går.. Fikade med Orren sen, fick ett infall hon färgade håret och jag klippte lugg, haha!! Så singel och lugg är det nu för min del.


kb-hej jag lever!

heej, tänkte berätta lite om helgen! :D

I fredags drog jag till Bellevue där sebbe och jojje firade att dom har fyllt år :) Var där till halv tolv kanske (?)och sen drog jag och mötte jimi, cissi och sebastian. Så följde dom mig hem haha :)

På lördagen köpte träffade jag karin och så köpte vi present till sanna och mimmi, och sen kom signe och då köpte vi de sista typ. Jag drog hem sen träffade jag jimi en lite stund, och sen drog jag hem till mimmi på hennes och sannas födelsedagsfest! Det var kul :) Först var vi bara tjejer och sen kom killarna dit!

Idag har jag försökt plugga kemi men det går inge bra, får inte in nått i min hjärna. Min lärare har satt vårt prov på en måndag..taskigt :( Men nu ska jag äta lite mat och sen plugga vidare på kemi...


signe,karin,jag och matilda

vi gillar att göra peace

Emma, sanna, mimmi och signe


FEKKE FEKKE SPÅRA SPÅRA

Tjena alla bloggläsare :D! hihi kom precis hem till vladiboy som jag ska sova hos. idag har jag varit med mischa under dagen, hon fick smaka mina pannkisar och gillade dem!! SCORE. senare drog jagpå fest med corinna, jassan och lovisa i kista. var skitkul! träffade en tjej som gick på min dans i typ femman haha och vi kände igen varandra! vlad var också där med daniel. hade en rolig kväll med allesammans, tackar :D! hihi nu ska jag mysa med min pöjk, pusspuss!


hittade en bild från engelbrekt på mig på vladdans dator, haha!

Torsdagskväll

Hola bitches, kom hem för ett tag sen! var som sagt på bio med malin och olivia (fan vad mycket jag går på bio!), det blev prinsessa som vi såg. den var väl sådär, blev i alla fall en lyckad kväll med de två :)! efter bion drog jag till djurgårn för att träffa sophie men hon svarade inte på mobilen så jag drog hem och när jag sitter på bussen då svarar hon, haha typiskt! vi får ses någon annan gång, ska sova snart tror jag är lite små trött hihi


nu blir det bio för hela slanten!

Ska dra ut snart, ska på bio med orren och marren! får se vad vi ser, har ju studiedag imorgon så varför inte göra något kul :)? första ska vi äta middag få se vad det blir. idag var jag med pontus och karolina, skoj skoj!

 
på gympan gick jag, olivia och nanna stavgång!

kb

Heejheej!!

Har varit fett irriterad idag. Jag har inga viktiga läxor till imorn så jag planerade på hemvägen att jag skulle titta tv och sitta vid datorn hela dagen typ (nörd jag vet) men när jag kommer hem säger min syrra att internet inte funkar. Så jag typ baaaa okeej då får jag kolla tv. MEN när jag sätter på tvn funkar inte kanalerna, jaag blev väldigt arg! Dom funkade inte från att jag kom hem( halv5) till klockan 8.!!!!

Så medans kollade jag Remember the titans och sen fick jag typ daamp, för jag är typ beroende av datorn och tvn, kände mig som typ en alkolist utan sprit hahaha.

Läsning för hela slanten

sitter och dricker te för tillfället och kollar på mean girls som jag säkert sett mint 100 gånger men man tröttnar aldrig! idag har jag haft inrikningsdag lyssnat på ett föredrag i två timmar och sen sett en nunna film, haha skitkul. efter skolan gick jag hem och läste min bok, ska vara klar imorgon och hade halva kvar nu har jag kankse fyrtio sidor ska lägga och läsa snart igen.

 

skål på er!

JIPPIEYEY!

Pratade med evelina och rebecca i telefon för ett tag sen, snart är det reunion för malta! fyfan vad kul det kommer bli! saknar alla sköna människor därifrån :) hihi ska boka imorgon tror jag


inte alla men de andra var i skolan eller sov (a)

bion

okej den var väl helt okej men jag blev väldigt besviken på "flickan som lekte med elden". första filmen var ju verkligen skitbra men då hade jag inte lst boken, nu hade jag ju tyvärr det och satt typ och störde mig hela tiden och viskade till pappa. såhär är det ju inte, blablabla, haha så ingen hit för mig men en helt okej film. hände lite för mycket hela tiden och den var inte spännande, men värd att se :)!


Idrottsdag? snarare gå dag!

haha tjenare! kom hem för ett tag sen. hade typ utomhuslivs dag idag, skulle gå runt och göra eld, ställa upp tält, göra bårar och massa sånt. skulle gå fem kilometer, jobbigt!! aja hade det roligt ändå :) efter skolan gick jag och solade med vlad sen mötte jag pappa på stan. vi köpte ett par stövlar till mig sen åt vi middag. min bror kom och vi drog på bio, flickan som lekte med elden!





vissa vänner håller i ur och skur

Man glider ifrån vissa, man har dåliga stunder med andra och ibland tappar man kontakten. men en person som har hållt sen barndomsbenen är corinna, älskar dig vännen. kommer alltid finnas här i vårt och torrt och vill att du ska veta det!












haha gamla goda tider gumman, tider och alla upplevda med dig!


Har tråkigt

sitter och lyssnar på musik, har lite tråkigt och borde egentligen sova nu :) ska krypa ner snart, hihi. imorgon har jag idrottsdag, har sushi och cola som matsäck! mumsi.
älskar töntig musik ett exempel är såklart love story av taylor swift!




Då vart det måndag

Bonjourno eller hur det stavas, hihi. Idag hade jag matteprov, det gick väl helt okej vi får se :) efter skolan var jag med sara, vi köpte godis och satt och pratade sen drog vi in till stan och kollade kläder. hittade ett par stövlar jag kankse ska köpa med pappa imorgon! Vid fem åkte jag hem till corinna, vi lagade middag och sen åkte vi till vår dans som vi började på idag. yeaaah! kände mig sämst och det gick dåligt men vi får se man kan ju alltid bli bättre ;) eller kankse inte om man heter karin...


Nu vet ni mer om karin

Om förhållanden
Är du singel? Nej det är jag inte :)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Absolut inte
Kärlek eller sex? Kärlek såklart
Har du varit kär i någon? Ja det har hänt ett antal gånger
Finns det någon för dig just nu? Jupp han börjar på V..

Tio frågor om dig själv
Ditt namn? Karin
När fyller du år? 5 maj
Några utsmyckningar på din kropp? Hål i öronen eller vad menas det? haha
Vad har du på dig just nu? Stor randig tröja
Vilken årstid är bäst? Sommaren såklart
Vad tycker du mest om hos dig själv? Min insida
Vad är du bra på? Är inte bra på något typ men att laga mat antar jag(?)
Vem älskar du mest på denna jord? Det går inte att välja bara en, tyvärr 
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Beror på vilket humör jag är på

10 frågor om dina vänner
Vilka är dina närmaste vänner? Corinna och Karolina
Vem vet allt om dig? De två som står i frågan över
Vem är roligast av dina vänner? Haha, alla mina vänner är roliga :D
Vem är snyggast av dina vänner? Shit går fan inte att välja bara en! 
Vem är mest partyprisse? Alla gillar partaj 
Vem är den du helst har filmkväll med? Mischa och Lovisa, fedagsmyys! 
Vem av dina vänner är mest "evil" ? Vette fan, alla på sitt sätt maybe
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? går helst ensam i så fall

10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? my daddy cool
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Yes det har jag
Vem är farligast i din familj? Mamma är läskig ibland
Vem ser roligast ut i din familj? Det får väl bli min brorsa då
Vem är coolast? Karin såklart ;)
Har ni något husdjur? Nej men hade en ödla förut!
Vem har du mest gemensamt med? Pappa, han är som mig 
Vem står för underhållningen? Jag och mamma utan oss blir det tyst i huset!! 
Vem sover du oftast med? På semester blir det brodern gustav
Roligaste kvällen med familjemedlem? Det var nog hela tiden när jag, pappa och gustav var uppe i norrland med pappas familj, jätte mysigt varje kväll :) förutom alla snarkningar! haha

Frågor om idag

Vad har du gjort? Varit med Vlad och sen pluggat med pappa
Har du varit glad idag? Nja mest seg
Vad ska du göra nu? plugga matte, har prov imorgon!
Har du gjort något dåligt idag? Jag har ätit massa kladdkaka, hihi
Vad har du ätit idag? Fruokost, middag och efterrätt :)
Har du duschat idag? Ska göra det sen
Är du trött nu? Skit trött, dör snart!
Vad händer imorgon? Skola sen träffa sara sen dansa med corinnie

Telefon/mobil
Vem ringde du senast? Corinna
Vem ringde dig senast? Alex
Vem sms:a till dig senast? Vera
Vem sms:a du senast? Ellinor

Övrigt
Är du hungrig just nu? Sådär, är alltid hungrig så..
Vad är klockan nu? 21.02
Vilka sidor på internet just nu? Facebook och bloggen

Familj
Hur längesen var det du träffade din morsa? För fem minuter sen
Hur längesen var det du träffade din farsa? Samma

Musik
Lyssnar du på musik just nu? Nej kollar på tv istället
I så fall, vilken låt för tillfället? I told you no one 
Vad gillar du för musik? Nästan allt, typ deppmusik mest


kb

Halluu, i fredags var jag först på en fest på lidingö, och sen drog jag julia och sofia och mötte några från min skola i rålis.

På lördagen åkte jag till mormor och morfar som bor i västerås. 

hihihi kujlig vaa?

jag,jim, sofia, jimi och julia


Pluggdag!

Tjabba Tjena Hallå! vi säger så, yeah! Ja klockan är mycket, gissa när jag vaknade idag? klockan ett, damn it jag som skulle plugga hela dagen men har bara slappat.. har redovisning och matteprov imorgon, kill me please! aja hoppas det går bra ska fortsätta plugga nu :) byebye


Vlad här

Hejsan allihopa det är vlad här! jag är fett sexig men min flickvän är sexigare nu ska jag berätta lite. karin sov hos mig igår och idag så vaknade vi, fett mysigt (och coolt!) hon är fett söt när hon vaknar asså ni ska få veta en hemlis. jag älskar henne fett mycket. vi kollade på pirates of the carebien med fett sexiga johnny depp men jag är sexigare och karin är pirat. sen så lagade vi mat, karin kommer bli en fett bra hemmafru! så jag funderar på att fria till henne :) hoppas det går bra, maten var fett god. nu sitter jag här i hennes rum och hon är borta och skiter, fett ofräscht men jag älskar henne ändå och jag är inte packad asså jag svär. vi ska kolla på eurotrip och jag vet att hon kommer ssomna men jag är på grabbhumör så jag kommer ha kul med mig själv i alla fall. nu är hon klar, ha det bra!


Helgen!

Tjenare då var det lite dålig uppdatering igen, hihi sorry! Igår så var min klass på armemuseet och kollade på hjältutställning, jippie! efter gick jag och fikade med vera, nanna, britt och kattis :) skojigt! på kvällen var jag hos louise med massa EG folk plus frida och alice. hade det kul! träffade vlad sen och sov hos honom (a) idag har vi bara slappat hos honom hela dagen, lagar mat, kollat på film och sånt där. träffade corinna på kvällen och sen var jag i vanadis. idag sover vlad här :) pusspuss

'




nighty nighty

har tagit bort sminket och är redo för sängen, gjorde faktiskt lite historia så jag är nöjd :) ja jag är en duktig liten flicka!


är trött vad ska man välja?

Pratar med vladdan i telefonen, vill sova snart.. hmm ska jag kolla på tv eller plugga historia? vet inte eller joo haha gissa en gång?


hungry girl

har ätit tre bullar och druckit mjölk men är fortfarande inte mätt.. what is wrong with me?!


Imorgon är det helg!

Tjenare alla bloggläsare! Idag efter skolan träffade jag Sanna och Daniel, vi åkte till gärdet och träffade Vlad som precis slutat skolan. vi alla fyra var vid jarlaplan, satt och snackade och sådär. vid sju åkte jag och Vlad hem till honom, kollade på film och åt. hade det mysigt! imorgon är det helg helg! jippie :D vet inte vad jag ska göra ska i alla fall vara med lovisa och mischa imorgon tror jag och corinna på lördag, lääängtar! pusspuss


kb

tjaa kom precis hem och sitter och dricker min moonster, andra energidrycken idag.. Är så trött eftersom jag var på insparksfesten igår och kom hem vid ett. Men la mig inte förrän två och sen gick jag upp halv sju imorse...

Nu ska jag chillaoch kolla tv ihhihi

Yes yes finally

Blev precis klar med franska läxan, jaa lite duktig är jg nog trots allt :)! hihi då är det bara svenska, historia och engelska tills nästa väcka.. please kill me har ju också matteprov på måndag! uschibuschi!!


Bad morning!

Tjena mors allihopa! Imorse hade jag sämst morgon, försovning, missade två bussar, missade tunnelbanan och en till buss, slutade med att jag sprang till skolan (hmmm.. två kilometer)
Efter skolan var jag med Felix, vi satt och pratade, köpte godis och hade det skoj :) Efter maten pluggad ejag lite franska tills det ringde på dörren och vlad kom upp. har varit med honom tills nu och ska snart börja plugga vidare. Förlåt för dålig uppdatering you guys!


karrooo

Jag köpte illafall biljett till insparksfesten idag!

kb

Jag har inte skrivit på 6 dagar.. Har ingen motivation liksom ?

Men idag hade iallafall Kärrtorp sin årliga fotbolls match mot Värmdö gymnasium. Tre matcher spelade, och kärrtorp vánn två av dom så vi vann liksom hela tuneringen!! :D

Efter det drog jag och linnea till cafe 60 sen kom freja och nu är jag hemma!

Det är svårt att sluta piiiiiiiiiiiiiiiip.

En måndagskväll

Ja som jag skrev så igår var det insparksfest för östra barnen i skyddsrummet på söder. Innan var jag hos olivia med nanna, vera, louise, frida och malin. vi hade det skitkul :)! men själva festen eller vad man ska kalla det var bara som en elverket nummer 2, haha så jag, olivia, nanna och vera drog vid typ ett till olivia igen. åt massa mackor sen vill nanna och vera sova. men jag och olivia var uppe och hade det skojigt tills vi somande vid tre! vaknade vid elva idag, skippade första lektionen och sen gick på de två som var kvar. är helt död idag! ska sova tidigt (a)









Gossipgirl

Kom hem för en stund sen, slog på tv:n och mitt favoritavsnitt på gossip var på, yesyes sitter här med mat, godis och en bra serie. life is goood!

 


Bye bye

Ska dra och träffa corinna en snabbis sen ska jag träffa vlad för det är vår 7månaders dag idag :)! <3 sen ska jag till olivia med vera, nanna, frida, malin och louise. insparksfesten börjar tio och slutar tre ska sova hos olivia :D! ha en rolig kväll allihop, i know i will! <3

Ska jag ha på mig det här?


haha ser ut som att något sticker ut från mitt höftben!


Militär jaao

Kom hem för ett tag sen, var på stan med nanna, vera och olivia efter skolan. Nu sitter jag och försöker komma på vad jag ska ha på mig ikväll, ska ju vara militärtema på insparksfesten.. hmm jaa vad fan?! Fick låna en militär keps av lovisa i alla fall så den sitter på plats, men vad mer?



Jag försöker i alla fall

har suttit sen åtta och tänkt plugga matte, hmm två tal blev det? orkar verkligen inte! så jag gick in i duschen och sen satte jag på mig 9B3s barcelona tröja, fan vad jag saknar den klassen.. kollar på notthing hill på tv, en film som man ALDRIG kan tröttna på!


Hejhej på dig dig

Tjena mors! Karolina gick nyss den lilla coolingen. Igår kom Vlad hem till mig vid sex för han ville ses så jag är inte världens piggaste idag. Träffade Karolina runt ett kanske? Vi gick och träffade alex, lollo och jojje. alex åkte hem till lysekil idag.. :( kommer inte träffa honom på skitlänge. När vi hade sagt hejdå åkte jag och karro till mig och kollade på film. skön slapp söndag som vanligt alltså?
Bilder från igår tänkte jag lägga in nu








Varför kan man inte få ha det sådär?


gissa varför jag älskar töntiga filmer, de är alltid lyckliga.


Fuck life

När man behöver någon så pass mycket finns de aldrig här, är så trött på det..


Usch usch usch

Saw 2 gick nyss på tv, har lovat mig själv att inte se på de filmerna. men jag bröt mitt löfte, den var fan bra eller slutet som jag såg i alla fall. haha, men lite scary att se den ensam men skitsamma har man ingen här får man göra det själv eller? Glömde slänga in bilder på vad jag hade på mig, here you go!



Saturdays is my favourite day

Hade en rolig kväll med corinna den fina. Var på fest i Hornstull, födelsedagsfest för någon Linnea. Grattis på dig! :) Blev dit bjudna av Laura, sen kom Olivia från min klass och massa folk. hade det skitkul i alla fall! Tack för en rolig kväll allesammans!



kommer fler bilder sen


The last house on the left

Filmen vi såg igår var rätt läskig, eller okej jag låg och skrek i vissa scener. När typ någon får en kniv i magen rycker jag till eller varje gång någon slår till någon eller nått. Vet inte varför men det känns som att man känner smärtan, haha aja bra film i alla fall. Värd att se!


Skitskön kväll!

Tjena mors! Igår efter skolan gick jag hem till gustaf där frida, fredrik och patrik var. Drog hem och åt vid typ sex oxh sen kom mischa och lovisa hit. Hade det jätte mysigt med de tjejerna, vi kollade på film, låg och pratade, åt godig och de sov över. Hann också träffa Alex på kvällen :)


Idag vaknade vi vid typ halv elva, åt frukost och bestämde att vi måste göra det här igen! Nu sitter jag och väntar på att Alex ska komma, vi ska laga pannkisar har vi bestämt för han har inte fårr smaka på mina berömda än! Skandaaaal!






i agree

Ska självklart börja kolla på heroes, det är fan grymt!

Heroes

Alla älskar ju typ heroes, har aldrig kollat på ett helt avsnitt. såg att det var på tv nu, ska se om det är lika bra som alla säger ;) hihi have fun tonight and you know what? tomorrow is it weekend!!


i have missed you

i helgen ska alex komma till stockholm! har saknar honom sjukt mycket..!


jag och alex på balen :)


Tummen upp

Blev precis klar med franska läxan, jippie jag är duktig! juste hade matte test idag och det gick bra tror jag :) hihi läste också svenska boken påväg till corinna, fan vad jag är bra!


såhär glad är jag nu, hihi bild på mig och corinna :)


Forget to tell you


vaknade nio idag när jag började tjugo över.. och jag hann!!


Trött liten flicka

Det finns en person som är tröttare än mig ibland och det är bom bom bom, Corinna Ekman. grattis! hihi åkte hem till henne efter skolan och gissa vad? hon låg och sov närjag kom in innanför dagen :) cooling dära, vi har varit hos henne, vart på stan och ätit pannkakor hos mig with ma family. Nice day!


vad jag hade på mig idag


Karin has homework!

Hmm har massa läxa tills imorgon, kill me!

ska ha mattetest
ska vara klar med novellanalys
franska läxa (glömde böckerna..)
måste börja med min svenska bok
plus då engelska bok

jaa.. kan inte lärarna bara acceptera att vi nyss haft sommarlov, tydligen inte!

 


SAKNAR SOMMAREN!
(två översta bilderna från Malta och understa från landet)


Soon baby soon

Yes babes, vet ni vad som händer på måndag? Insparksfest för oss på ÖSTRA såklart! haha kommer bli askul, ska vara i något skyddsrum på söder från 22.00 till 03.00, sen kankse vi tjejer från klassen drar hem och sover hos Olivia. Awesome or what? men temat är militär, hmm.. vad ska man ha på sig är nästa fråga ;)


kanske ska jag ta inspiration från frida när hon klädde ut sig som militär? (a)


Early morning

Yes klarade matte talen pappa gjorde till mig, känner mig redo för morgondagens matte test! Idag hade vi klass foto, får se m det blir bra kände mig så jävla ful.. haha aja alla ser ut som jounalister (journalist inriktning you know!) Efter skolan träffade jag min älskling Vlad. Vi drog hem till mig och haft det mysigt, Vlad sov i någon timma (?) medans jag gjorde svenskaläxa :)


Coolingen själv!
 
louise och malin innan klassfotot


karooolina

Tjabba! Idag så varjag i skolan, sen vid ett drog hela klassen till hellasgården och grillade. Riktigt Grillparty!!!  Eller inte...

Efter det gick jag på stan en stund med Isabelle och Malin och sen drog jag till min gitarr, hålle rpå att lär amig låten Hurt. Nu ska jag äta sen pluggaaa.

jag orkar aldrig lägga upp bilder längre hohohohoho

Nooo nooo!

Har klassfoto imorgon, fan fan fan. vad ska man ha på sig? aja får rota fram något.. puss godnattpå er!

Sweet home alabama

Jupp den är på tv nu och den är faktiskt ganska bra, såg den första gången på Olivias landställe förra sommaren. DAMN vad lång tid sen det var. gullig film som handlar om att gammal kärlek aldrig rostar, true or false?


bild ur filmen


PMS

Ja jag har typ det, så akta er för att säga något den här veckan, kan antingen börja skrika eller gråta. haha tyvärr.. så bli inte sura på mig för nu har jag förvarnat er aight ;)? tar till och med tabletter för det, mamma är rädd för mig..

 
från lugn och fin till lite crazy sådär


Norrtälje

Tjena alla snyggingar bakom skärmarna! Igår vid tio kom vlad förbi och vi snackade och löste allting så nu är vi sams, kankse inte har skrivit något i bloggen om det men nu är vi ett lyckligt par igen eller vad man ska säga. haha.


Idag efter skolan åkte jag till norrtälje för att träffa coolingarna Rebecca och Evelina, vi gick på stan där, köpte godis och till sist köpte vi en stor pizza som vi alla delade på. Mums fillibaba men lilla Evelina hade haft cola tävling så hon hade ont i magen, fan då ville ju också ha tävling! hihi



Rebeccas favoritaffär

Evelina den fina

Rebeccas fina klassfoto, söt va?


kb

Fick precis ett samtal nu när jag satt i vardagsrummet, gissa vem det vaR? Jo pappa.. Det här är andra gången han busringer mig.. :P Han sattt i köket och gjorde det hahahaah


kb

tjoohej vart i skolan idag sen var jag på stan med mamma och köpte skor..

Ett av mitt och mammas samtal:

- Jag vill köpa gymkort i veckan
- Varför då?
- va?
- Ja eller vad sa du?
- Jag vill köpa gymkort!
- Jaha jag tyckte du sa jullkort

Lite senare på väg hem:

- Men vi köper gymkort i veckan då..?
- Jordgubbar?
- GYMKOOORT!!

Mamma är typ döv

..

visste vad jag skulle göra, visste vad jag ville, var helt säker. men nej du svarar inte när jag ringer när du vet att jag tvekar, det får mig att tveka igen. Allt jag var så säker på bara försvann på en sekund, hoppet om att allt skulle bli bra igen. </3

 


Vill bara sova

Fyfan vad jag har varit trött idag, känner mig som en zombie.. not funny! Efter skolan träffade jag mischa och signe, vi drog till donken och åt sen gick vi till ungdomsmottagningen med elin också. yesyes, nu är jag hemma och kollar på the hills är verkligen så jävla trött. ska lägga mig tidigt och jag börjar ju tolv imorgon. tänkte åka till en speciell person men som inte svrar på mobilen..


mysig med myströjan


kb


Söndag

Idag gick jag hem till Sebbe rätt tidigt, vi lagade pasta sen kom Benjamin. Vi tre drog till vanadis med Karolina, sen kom Jalle och Jojje också. Karolina och jag drog vid typ fem, köpte chips. Signe kom över och vi tre kollade på film. Det var min söndag, ska plugga nu. ciaaaao!




Bye bye

Nu drar jag till sebbe, have a fun day you guys!


Frukost à la karin


kb

jag vaknade nyss, och jag ska ta det lugnt nu först och sen ska jag plugga :)

Igår var jag hemma och kollade film med paula och pappa. Vi såg seven pounds och den var riktigt bra :)

gäsp och godnatt

ska sova nu, imorgon måste jag plugga lite matte sen får vi se vad jag hittar på! pusspuss















Vad ska man göra?

jag vet inte vad jag vill, vad jag känner eller något. klart jag fortfarande älskar dig men det räcker inte alltid i längden. jag känner inte för att såras eller att såra någon, speciellt inte dig. jag vet inte om det kommer lösa sig men man hoppas alltid på det bästa, right? du ska inte vara ledsen för vad som än händer kommer jag alltid att stå vid din sida <3


on/off

Tjena sötnosar tänkte bara säga att jag har haft en rolig kväll med corinna och ja jag lever! (:
the tumbs up for that or what do you think?


Kul kväll med dåligt slut

Tjena morsning korning! Igår efter skolan fikade jag med vera, nanna, johanna, mathilda, louise, alice, erik och jesper. det var kul men hade inga pengar. På kvällen drog jag till mimmi där sanna också var. Lite senare kom kim, andreas, mathilde, signe, karolina och vlad. hade en rolig kväll med er men den slutade för mig när man får för mycket av det goda så att säga.


Idag ska jag på titanic grej muséeum med kusin, mamma, pappa, bror, farmor, farfar och kanske vlad. får se hur det blir med den saken. senare vet jag inte vad jag ska hitta på, det återstår att se :)

Bilder från igår:














kb

yees jag är uppe nu... ska dra till min stora syrraa och hjälpa henne med hennes källaree, karin får berätta om igår, om hon inte gjort det tills jag kommer tillbaka kan jag göra det själv  :)

Good night everybody

  
  
  

Corinna i have your t-shirt (:


Skönt att vara nyttig

Ja jag har tränat, boxning, situps och rygglyft. vem visste att jag kunde vara duktig? Haha juste glömde säga att min gympalärare frågade fyra i klassen, jag var en av de, om vi hade gått på fotboll förut? jag?! haha ett skämt jag suger men han tyckte jag var duktig, ett plus i kanten antar jag. har precis duschat och druckit upp mitt te! sitter och kollar på day after tomorrow, bra film som man sett hm.. en miljon gånger?



ibland vill man vara onyttig men nej ska bli nyttig.. eller försöka!


scared of me?


ska träna lite nu!


Corinna freaking Ekman

Abooow brähh, har varit med corinna efter skolan yes yes. Glömde mobilen hemma, kändes inte bra jao. Imorgon är det helg. Jippieyey!!


sitter med slapptröja framför datan och tv:n, najs!


Siggan


HEJ ALLIHOPA!
Signe här.. det var länge sen i know you´ve missed me so much men sånt är livet. Sitter här i karros rum och spetsar ögonen på datorn medans Karolina den inte fina och elin pelin. de sitter i karros säng och fiser.det luktar inget gott alls. MEN NU SKA JAG INTE SKRIVA MER HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ


Snaaark

Var helt död när mamma väckte mig men nu har jag tagit en dusch och det känns lite bättre. Gympa första lektionen, vem behöver se snygg ut då? Blött hår, gympa kläder och osminkad. Tummen upp or what?


Morsning korsning

Tjenixen allihopa! Jag sitter nu i min ensamhet, haha jag är fett mobbad! Idag har jag haft en bra/dålig dag. Jag och Vlad bråkade en massa och tog en paus men jag ringde efter två timmar då jag förstod att jag inte vill vara utan honom så aldrig mer något tvekande! På lunchen drog jag och Olivia och träffa Emil, åt lunch på donken med honom :). Efter skolan har jag varit med Louise, vi stekte pannkisar och pratade om allt möjligt. vet ni vad hon kan göra?! Spela River flows in you på piano!! Here are some pictures from school:


Olivia är en tråkmåns och ville inte vara med

vera är en riktig sötnos


karolina

HEJ!

Ja nu sitter jag och gör ignet speciellt. Idag har jag iallafall träffat julia och sofie! Vi fikade och sen var jag med julia en stund sjäälv, det var trevligt :) Det var de jag ville säga haha hejdå!

 

Juste spinningen igår gick bra men det var jobbigt!


Stanna livet


Flickan som lekte med elden

Glömt säga att jag har faktiskt äntligen läst ut en bok som jag har hållt på med ganska länge, haha orkar aldrig läsa klart typ men jag klarade det. Flickan som lekte med elden av Stieg Larsson, skitbra. den kommer på film den 14, jippie ska se den :D


Skön dag

Vaknade tio idag, sköönt! Har haft en helt okej skoldag och efter skolan träffade jag karro med k, köpte massa godis och bara snackade :) hon skulle ringa mig efter spinningen men icke sann icke.. ring när du ser det här! När jag kom hem ville olivia att jag skulle komma till janice och vara med dem så jag drog dit en stund och sen träffade jag lovisa. har haft en rolig dag och hunnit med att träffa folk. hihi imorgon ska jag vara med lollsan. ska hitta till EG, help me!


sitter och dricker te just nu :)


RSS 2.0