miss who you where

kommer aldrig se dig på samma sätt längre, hoppas du vet vad du förstör.


äntligen!

juste har glömt att säga att jag äntligen har hittat mitt favorit halsband :) "följer hjärtats röst, unik & modig" fick det av mammsen min, var borta i tre dagar..


kort hår


nu får jag vänja mig vid det, hiss eller diss?


kött fyfaaan

ska erkänna karolina ljuger inte jag åt kött i lördags, lite cheeseburgare. kan då erkänna att jag smygåt en gång med corinna och åt fläskfilé på en tjejmiddag, haha pontus påminde mig precis. aaah roliga tider, men jag satt inte och sa att bilden såg god ut. ibland är karro ute och cyklar hon (:


liten och köttisch ätare


sant eller falskt?

Blev jätte rädd idag på samhället när olivia visade två läskiga filmer för mig om illumiati, de flesta har nog sett de filmerna med usch vad läskigt! tror som fan på det nu, kommer tänka på det hela tiden, blir jätte skakis när jag lyssnar på musik nu.. scary shit dude!


tror ni på allt som ni läser om?


förändring

milou klippte mitt hår idag! PANIK, hehe eller nej blev ganska nöjd ändå :) thank you sweetie.


Great day you guys!

HOLA! Idag efter skolan drog jag, malin och milou till odenplan för att sola, skönt att bli lite brun! efteråt åkte jag och milou till skanstull, mötte upp karolina och gick i affärer där. hände lite roliga saker som jag berättar imorgon. karolina skulle på träning så jag drog hem till milou, åt massa godsaker och drack julmust medans vi glodde på film. åt middag där också, pasta med pesto (: sen var det dans med corinna, alltid skoj! haha vår lärare är för skön.



karro

Tänkte säga att jag älskar Shakiras låt SheWolf, tycker den är grymt bra! En låt jag däremot inte gillar är Lady gagas bad romance, blir sjukt irriterad varje gång jag hör den!


Karolina

Nu har jag inte skrivit på ett tag känner. Har tänkt på det härmed att blogga. varför vill man läsa egentligen? Jag läser ju själv bloggar men jag kan ändå inte komma på svaret. Antinge läser man för att bloggaren är patetisk eller för man är nyfiken typ?


Idag kom en sak som jag är skitglad för HIHIHIH

Jag har en stor hemlighet om karin.
Tänkte berätta den hihi. Karin åt kött i fredags!! Hon åt av min cheeseburgare, och hon visste att det vr kött för jag sa det till henne, så honkan inte komma med ursäkter. hahahah ville säga det höhöhö.

Idag har jag varit i skolan,sen träffade jag milou och karin skanstull. Sen drog jag hem skulle egentligen tränat men det blir inte av idag. Skönt!



Karin googlade på kött idag och då kom denna fina bild upp, hon ville äta köttet på bilden sa hon. hehe

who needs a heart when a heart can be broken

tänk vad fel man kan ha om en person. det är synd faktiskt, att vissa sitter och är ledsna även fast de inte gjort något. tyvärr så vet jag bättre nu så om du söker efter tårar och ett lång sms om hur ledsen jag är så kommer du inte hitta det. ska du bli en sån här person så vet jag hur det kommer att sluta. kände på mig det här, det roliga är att jag trodde du skulle smsa och säga förlåt för du var otrevlig förut men istället börjar du tjafsa om något nytt? kankse är för att jag är så "omogen"
 


sanningen tagen från marrens blogg

Ja = Nej
Nej = Ja
Kanske = Nej
Vi behöver = Jag vill ha
Vi måste prata = Du är i trubbel
Visst, gör så = Det är bäst att du låter bli
Du är uppmärksam ikväll = Tänker du bara på sex?
Jag är inte sur = Klart som fan jag är sur, din jävla idiot!
Gör som du vill = Du kommer att få betala för det här senare

Kvinnor säger inte alltid det de menar..


crazy

nyduschad och SUPERfräsch. pluggar lite matte faktiskt för jag ligger lite efter, ska ju snart göra nationella.. inte kul! ska kolla lite på the hills sen sova hade jag tänkt (: it's time to go to bed.


irriterar mig lätt men mest hur du hanterar situtaioner


don't funk with my heart

Tänkte skriva ett slags inlägg som jag inte brukar göra längre men tappade lusten nu efter ett telefon samtal. hade en låt som jag tyckte passade in men icke san icke. hoppar in i duschen då istället för att lägga ner tiden på det, ciao!


sick and tired

har skrivit typ tre rader på historia grejen orkar inte plugga idag! ska bädda ner mig och kolla på film tror jag, kanske med mamma och pappa (?) men innan ska jag äta middag, min favoriträtt idag! jippie farmors kycklinggryta, hoppas mamma gör den lika god!

Bilder från igår




Scary shit

HATAR ATT DET ÄR DIMMA! usch det är fan äckligt, får rysningar i hela kroppen när jag kollar ut.. kan bero på att jag hade värsta mardrömmen om dimma i förrgår, hehe som alla tycker låter skit töntig men den var hur läskig som helst. Känns som att den är verklig nu, fan ska sluta tänka på det men det går inte!


får blunda och försöka att inte tänka på det


shoppingen i fredags


vanlig svart klänning

till julavslutningen tänkte jag

kan användas till de mesta, hade den igår

vinterkänsla, myys

stor mysig kofta


Mys med familjen

Har precis mysit med familjen, mamma hade bakat lussebullar, köpt choklöad, pepparkakor och glögg. älskar att det börjar bli jul! and ofcourse i love my family



pluggis

måste.. plugga.. historia men jag pallar inte och svampbob är ju på tv, haha är jag den enda som verkligen älskar det? skulle inte tro det!


första advent!

TJA! Idag är det första advent, härligt med lite julstämning! mamma bakar lussebullar där nere och värmer glögg, thumbs up.


Igår på kvällen drog jag till mischa med lovisa, det var skönt folk och stämning. hade det skitkul helt enkelt! var folk från mischas skola, några av hennes killkompisar, karolina och julia plus lite annat. vi kanske var runt tjugo personer. Vid tolv drog vi därifrån, måste säga att tunnelbaneresan var bland det roligaste. haha alla satt och skrek och var allmänt sköna, vi åkte runt visste inte riktigt vart vi skulle men det slutade med att jag och karolina åkte hem till jalle vid två och sov där :) mysigt och jätte snällt att vi fick sova där!


Trött med myskläder, yey


saturday, yeey

Sitter och är precis färdigfixad, hihi fan vad seg man var idag (a) det blev pannkakor till frukost och mackor, mumsfilibaba! nu vill jag göra makaroner med ost, så jävla gott!! vlad is still here, han kollar på svampbob, haha


was thinking a little

Ska jag vara gullig flickvän, gå ner, laga pannkakor och sen gå upp med frukost på sängen? hmm.. tror jag ska vara gullig men jag börjatr bli trött nu och vlad börjar vakna till, fortsättning följer!


hiss eller diss?


godmorgon!

Är superpigg idag, jippieyey! kommer nog inte vara så länge tror jag menmen kul så länge det varar (: vid ett igår gick jag och träffade vladdan, vi gick och la oss ganska tidigt men han sover fortfarande den slöfocken!! han vaknade alldeles nyss, kollade på mig och somnade om. självklart tog jag bild på honom då.


min man!


i have a confession

Karolina sover i sin säng för jag är såå tråkig, hehe lyckat eller hur?! I like it då kan vi passa på att hitta roliga bilder på hennes data (A)!


hon har vart liiiite fjortis, ja

linne jag har gjort som karro aldrig använt, hehe

innan barcelonaresan

i barceona, åh saknar! 1-2-3 an på karro, hehe

vlad försöker vara med..

i will always love this girl, no matter what!


får se..

vet inte om jag ska byta eller ej.. har beslutsångest som man brukar ha med kläder fast det här är liiiite viktigare, usch har ingen aning har ju ändå haft det kul på östra.



in here it's alway friday!

YO! idag after school drod jag på stan med mammsen, kom hem med fyra svart aklänningar, en kofta och ett par skor (: yeey lyckade köp! åt middag på stan, skitgod sushi och wok! yummi. sen åkte jag till karolina, vi gick ut med olivia, filip och hans vänner. gjord einget speciellt menmen kul att träffa folk. nu sitter jag hemma hos den bästa karolina och som vanligt sover hon, skooj!

snyggingen herself, tagen när jag var på toa (?) elleh

sad sad sad

Pappa har hållt på med datan därför har jag inte uppdaterat, har haft ett meltdown idag när jag kom hem hehe. ska nog byta skola tror jag eller jag vill i allafall.. både mamma och pappa tycker det verkar bra så imorgon ska jag till studievägledaren, vet inte varför menmen man måste börja någonstans (: imorgon kommer det upp massa sexiga modellbilder på orren, missa inte det!


saknar engelbrekt..


update

HOLA! Har varit med Milou idag efter skolan, åkte till hennes skola som jag tycker verkar vara så jävla härlig att gå i btw! och sedan åkte vi hem till henne (: första gången jag var där, tummen upp. vi hann inte se klart på filmen vi började se sen i slutet menmen får bli en annan gång (a)





snyggingarna, yeey


sorry schtekers

Glömde säga att jag träffade ju becca och evelina igår för de skulle spela in någon tv serie på min skola, alltid kul att träffa de coolingarna (:


saknar malta med dessa två filurer


empty bag..

Vlad och jag köpte godis för femtio spänn idag efter skolan, har kollat på film och gottat oss hela dagen :) myyys! Just nu skulle jag ta en godis men allt var slut, tjockisar (?)


misslyckat


solade idag.. hehe blev liiiite röd


nighty nighty

Elva timmars sömn igår och jag är trött (?) så det blir väl desperate housewives och sedan sängen, jippieyey! har precis duschat och innan det körde jag boxning i en halvtimme, fan vad skönt det känns. tre gånger i veckan har jag planerat att göra det nu (A)


GG

SHUE! Middag idag var chicken nuggers, muums. njöt lite av gossip girl första säsongen eftersom senaste avsnitet inte har kommit än.. damn it! fan vad snygga kläder de har på sig hela tiden.. vill också ha, mamma och jag ska på stan i veckan får hålla tummarna att jag hittar något då (y)

lite snygga kläder på de snygga girlsen:
 
 
 


cheesta

HOLA! kom precis hem från kista, blev inget södertälje för min del utan kista med corinna. kände mig jätte ful idag med smutsigt hår och slappa kläder. haha aja ska väl äta snart sen ska jag kolla på nya gossip avsnittet, yeey!


dagens kläder:
*t-shirt från fjällen, haha
*tjocktröja från abecrombie
*jeans från cheap monday


jippie

Det var falskt falskt! mohaha taylor och taylor är inte ett par de spelade bara in en film, valentine's day heter den och verkar ganska bra. så alla lautner fans, det är inte över än! De är inte med i trailern men så är det (:


har man tid så har man


frukost à la karin: ost och skink (kalkon) omelett, mums!


morgontrött? nej tack

WIHO! somnade runt elva igår och vaknade nu, haha ingen morgontrötta här inte så det så. första gången på en very long time kan jag erkänna. ska nog plugga lite franka för jag börjar inte förrens tolv, jupp life i good! efter skolan ska jag till södertälje, ska jag ta med mig matsäck? det är ju så långt.. hihi


karro

Hej idag har varit en bra dag, har varit på bra humör! Efter skolan träffade jag mischa, det var trevligt, har saknat hene faktiskt <3

Sen lite senare på kvällen så tränad ejag me dmin stora syrra.


sådärja

nu ska jag bara gå igenom franskan en sista gång sen är det dags att sussa sött
(: myyyyys! har sovmorgon till tolv imorgon så snacka om att jag kan sova ut.

 


ska sova snart

skippade dansen idag igen.. dålig vana men nästa gång ska jag och corinna gå, i promise! måste plugga emn jag håller på att dö, help me. vill sova sova sova, bara sova


lyckosten som fick sova i hundra år..


snyft snyft

Milou förstörde mina drömmar.. hon skrev på sin blogg att taylor lautner och taylor swift är tillsammans, haha jag kanske är lite efter men fan då, inte okej!



han är ju snygg!


östra real

pratade med becca och evelina i telefon för en stund sedan, de ska komma till min skola på onsdag för en filminspelning på fotbollsplanen (?) haha hade ingen aning om det men ska bli kul att träffa de filurerna! <3


hate mondays

försov mig idag, ramlade på trappan upp till skolan, kom fem minuter efter dörrarna hade stängts till engelska provet, glömde äta frukost, missade bussen. ja vad ska jag säga? jag verkligen äälskar måndagar! ska fortsätta plugga nu lite för jag har två prov imorgon.. wish me luck!


toppen

haha känns som att jag alltid tycker alla filmer är bra men det var faktiskt ett tag sen jag såg en dålig (: men i allafall vi såg på the burning plain och den var verkligen skitbra, samma som gjorde babel som jag älskar. en film för er som vill gråta en skvätt kankse <3


karolina

Har köpt lite saker under helgen, i fredags och idag tänkte visa hehehehe.

Sen köpte jag ett par leggings, en kofta ,halsduk och en klänning med sån med dragkedja som typ alla har fast en grå typ :)


blajisaji

YO! orkar inte plugga mer så ska kolla på film med pappa och bror :) myyyys! ska äta glass i stora lass, vad sägs om det? ett ord: muums


some musik


trötter

har pluggat nu i två timmar och inget fastnar.. fuck franska


Dagen efter..


thumbs down for eddie

Edwars i twilight är inte snygg, sorry men det är sant. I den nya filmen ser han fan ut som ett spöke, sånt gillar vi inte! Vet i alla fall att corinna håller med mig, tror vi är de enda.. haha men tummen upp för jacob, yummi give me some of that!!

 VS


crazy helg

HEJ! har haft en skitrolig helg, tack alla sköna männiksor för det. I fredags så var jag med mischa och lovisa hemma hos mischa åt chips, drack läsk och pratade, mys! jag och lovisa åkte på en fest hos hennes kompis lite senare, först hade jag skittråkigt men sen så vände det och jag fick en lyckad kväll! kom hem vid två med en pojkvän som jag mötte upp på t-centralen (a)


Igår hade min gamla klass återträff på moderna, tummen upp på att träffa alla igen. SAKNAR 9B3! haha är typ den enda som gör det, åkte till lidingö på kvällen, gick på bio med corinna, vera, nanna, cattis och tre till (är dålig på namn) det blev new moon, fan vad bra den var!! efter blev det fest, roligt med lite nya människor. sov hos vera och kom precis hem därifrån. Corinna förklarar kvällen mer detaljerat, read :)

BILDER FRÅN I FREDAGS





kb

Igår träffade jag alex, idag har jag haft återträff med gamla klassen. Får se vad jag gör sen.

Hate is a strong word
But I really really really don't like you
Now that it's over
I don't even know what I liked about you
Brought you around
And you just brought me down.
Hate is a strong word.
But I really really really don't like you


ready 4 school


blekfis

GODMORGON! jag är trött, haha pratar med vladdan in tha phone (: jag märkte igår att jag fan är skitblek! måste sola sola sola, eller hur?


the afflecks

Såg precis att en kille som spelar i min favorit film the last kiss är brorsa till snyggingen ben affleck, i had no idea! Han är faktiskt ganska snygg men ben är såklart snyggare eller vad tycker ni? ben eller casey?

 


Tomorrow it's friday!

JIHO! då var man här framför datan.. igen. haha (: idag efter skolan åkte jag in till stan, träffade lovisa och mischa en snabbis sen var jag med sara. vi gick runt och bara snackade om en massa roliga saker, alltid skoj med surriz! vi satt ute i regnet i typ en timme utan att fatta att det regnade, haha så smarta är vi. efter maten har jag varit med vladdan my man, yeeaaah.


sara and me


That's me

* jag är hon som är lätt att prata med
* jag är hon som har en kvart till skolan
* jag är hon som oftast väljer fel
* jag är hon som oftast blir tagen förgivet
* jag är hon som alltid finns där
* jag är hon som har det lätt att sakna
* jag är hon som har svårt att lita på folk
* jag är hon som folk älskar att klaga på
* jag är hon som gör fel varje dag
* jag är hon som alltid ångrar sig
* jag är hon som aldrig hatar någon
* jag är hon som lätt blir irriterad
* jag är hon som du lätt kan tycka om
* jag är hon som du inte vill vara
* jag är hon som älskar mat!



I miss you like crazy..



Some people you'd never forget
Some people can do anything and you'll still love them
Some people always makes you smile
And some people you just can't stop thinking about


Du sa att du alltid skulle finnas vid min sida vid regn och solsken.
jag har en fråga, var är du nu?


karolinaa

 

Ja, vet inte riktigt vad jag ska säga åt att karin har skrivit att jag är gravid. Det är något jag inte direkt vill dela med mig med bloggen, men ja alla som känner mig borde väl veta det vid de här laget, eftersom jag har en liten mage hihi. Barnet är en flicka, och jag vet inte vad hon ska heta än, så ni som vill komma med förslag gör gärna det. Barnet planeras komma den 6 Februari :D:D


it's truue life will smile for you

 Karolina är gravid, yes you heard me. hon kommer föda i februari.
Vem är pappan? ingen aning.. fråga henne vettja!


Guitarr girl

YOYO MOTHERFUCKERS! sitter här med karolina den fina, haha hon spela guitar som vanligt ;) idag efter skolan gick jag och fikade med corinna och jalle med balle utan skalle! det var kul men de mobbade mig hela tiden.. hehe eller jag skoja ju BARA. Sen drog jag och jalle hem och karolina kom förbi. yes thats my day you guys






haha ja vi är sååå seriösa


mumsfilibaba

marabou har fått en ny smak, vinter! den var gooood (:


DPH

TJA! fick typ en flipp efter senaste inlägget, haha. ställde mig upp, satte på mig boxningshandskarna och körde påpåsen i en halvtimme sen började jag plugga stenhårt på franskan (?) jaja that's me! men nu är jag trött, efter DPH så hoppar jag in i dushen sen historia.. jippieyey


saknar sommaren och att vara brun..


te time


pluggis? aldrig i livet

Nuuuuuu! funkar bloggen igen, haha äntligen (: idag så gick jag hem efter skolan, skulle egentligen träffa en kompis men som jag inte fick tag på. tänkte plugga hela dagen men så blev det inte, det nya GG avsnittet hade kommit så jag var tvungen att kolla.. det var så jävla bra! sen kom vlad till mig och har inte gjort så mycket sen han gick, sitter och dricker te nu och ska börja plugga hade jag tänkt!

Mamma, ger sängen en snabb blick: här har ni kultat er ser jag! sen börjar hon skratta och ger mig en stor puss, haha ja hon är konstig.


Jävla blogghelvete

VARFÖR FUNKAR INTE BLOGGEN?! CP

thumbs up!

YEAH! lyssnar på lasse lindh och dricker o'boy, life is good sometimes <3



Om du är Ikaros är jag Jean d´Arc historien har aldrig gett oss en chans
Och ibland så önskar jag att jag inte var en sån idiot
Kom galenskap kom svart kom blöta tankar och drömmen
om ditt skratt
Vi struntar i blickar och ord bakom ryggar från dom som borde vara våra vänner
Dom säger att du är kall som is men ingen har sett hur du lyser och sprakar
när vi släcker och låser in oss och är nära




C.T

Visste ni en sak? min och de flesta andra tjejers älskling Channing tatum har varit strippa när han var 18!! hm undra hur många som skulle vilja se honom dansan nu.. jag är en av dom, give me some of that!


bilder från igår

milou la upp några fina bilder på oss från igår :) here you go:




orkar inte

åååååh jävla familj, haha måste skriva av mig lite men seriöst jag klarar inte av att äta middag utan pappa med bara mamma och min brorsa. det funkar liksom inte för ALLTID börjar mig bror att tjafsa med mig och när jag höjer rösten för jag inte pallar höra hans bullshit så spänner mamma ögonen i mig och börjar skrika på mig fast det inte ens var jag som börja bråka? GUD vad jag hatar min familj ibland och bara längtar tills att flytta härifrån!!


megan fox

snyggaste tjejen som finns enligt mig, vill se hennes nya film! jennifer's body, en high school vampyr film. verkar töntig men jag gillar sånna filmer så det blir nog tummen upp, haha ingen bra idé att se med någon kille om man vill att han ska dregla genom att se på någon annan.. någon som vill gå med mig (a)?


HATA HATA HATA MÅNDAGAR!

haha yes it's true! idag har jag typ sovit fyra timmar (?) är skit trött verkligen.. bråkade med vlad efter skolan, jätte töntigt tjafs menmen nu är vi sams, kunde någon gissa det? haha aja gick hem direkt efter skoaln och har bara vart hemma, kollat på GG och ätit glass i stora lass (: skönt att mysa med sig själv då och då. nu återstår frågan ska jag gå på dansen? Corinna ring mig när du ser detta!


karin au naturell
 


kb

Hej, jag kom nyss hem har varit på bio med min syrra, hennes man och min kusin och hans tjej. Vi såg den där Paranormal activity. Och nej den va rinte så läskig som alla sagt. Jag blev besviken, det enda som va rlite läskigt var slutet, men det var långt ifrån den läskigaste filmen jag sett. Tror det kan vara för att alla har sagt att den ska vara så läskig, så jag satt liksom och vänta på att nått läskigt skulle hända.  DOck är temat på filmen lite läskigt så dom kunde utvecklat filmen mer. Men jag tycker inte den var så värd att se

Jag är konstig

Tjena jag är trött som vanligt så ska snart krypa ner i sängen :) kom och tänka på en sak, fan vad jag inte "hänger" med eller snare fan vad jag inte har samma stil eller gillar samma saker som de flesta andra haha.

*jag gillade inte chai latte i början
*jag hatar gladiator sandaler + lårstövlar (på mig)
*jag gillar inte högmidje jeans/shorts
*jag vill gå lumpen när jag blir stor

finns mycket mer men kommer inte på just nu, ska slagga nu Ciaaao



Söndag

YO BROES! sitter här vid datan, ska ner och äta efterrätt nu! idag har jag vart och fikat med milou, mitt kort funkade på café 60, jippie! det blev en bulle för min del :) hade det mysigt, fick ett snabbt besök av vlad och hans ex från fyran också ;). när vi fikat klart gick vi och träffade sara, lovisa och sanna. hade en skön och rolig söndag! vi måste ses oftare


bild utanför jensen östra för ett tag sen


fikatime

tjena vaknade vid ett idag, hehe. ska snart åka iväg för att fika med milou! det var ett tag sen :) får hålla tummarna att mitt kort funkar igen..




Karro med k

Lyckad helg måste jag säga :) Jaaa i fredags varjag med lovisa, karin och louise, och vi drog till en fest på ekerö ( karin har redan skrivit om det så orka rinte berätta mer).

Igår så drog jag och Julia först på ett chillkrök som Olivia var på, vi var inte där så länge för sen drog vi på fest på lidingö. Det var kul, och sen drog jag hem til Julia och sov där :)

Nu ska jag fixa mig och sen dra till min farbror, och sen ska jag träna :D

jag är typ..lite.. kär

sitter här vid vlads skrivbord och hör honom flåsa i duschen för han har det kallaste man kan ha på, konstig grabb jag vet men jag älskar honom. yes you heard me, det är han och jag igen! När jag kom hem till honom fick jag sätta på mig en ögon bindel, han hade lagat middag, bara han och jag var hemma, tända ljus hela paketet. blev jätte glad och typ pussade honom tusen gånger. fick efterrätt också (a) hihi. efter maten kom jag in i hans rum där han hade tänt ljus och lagt dem som ett hjärta och i ljushjärtat låg ett pappershjärta som han hade gjort själv den romatikern. på hjärtat stod det "jag älskar dig karin och anledningen till det är för att.." och sen i hjärtat låg det 9st ännu mindre pappershjärtan där han hade skrivit olika anledningar. allt det hade han gjort själv, jag höll på att börja gråta..hehe men har man den bästa såhar man :) låg också en bild på honom i hjärtat på den stod det "din föralltid, vlad 14/11-09". efter att vi hade myst lite kollade vi på film, 500 days of summer, skitbra film säger jag bara! A must see <3 aja nu ska vi se på mer film! puss och godnatt

gammal bild på mig och älskling

ciao bella

sådär nu ska jag börja åka in mot vlad, trodde jag skulle åka runt fyra (?) men nej så blev det inte. aja ha en skön kväll allesammans! nu ska jag fira min månads dag med en väldigt söt kille! ;)


bilder

hann knäppa två bilder på bussen igår


louise och lovisa

jag och karolina

födelsedag

NÅGON FYLLER ÅR IDAG, VEM KAN DET VA?
NÅGON FÅR PAKET IDAG, VEM KAN DET VA?
JO LOVISA FYLLER ÅR IDAG
HIPP HIPP HURRA HURRA
JO LOVISA FYLLER ÅR IDAG
HIPP HIPP HURRAAAAAAAAAAAAA


HAHA kommer du ihåg?


twins?

  
Igår på festen fösökte jag och karolina lura alla att vi var tvillingar men ingen trodde oss
skulle du tro på oss?


ninth month

Idag har jag och vlad nio månader, ska firas med att jag åker till honom snart så får vi se vad som händer :) han har tydligen ordnat en överraskning.


K



I can't change where I'm coming from, but I can change where I'm going

no no no

Idag har lanserar ju h&m jimmie choo! vill jätte gärna ha men dels har jag inga pengar och dels så kommer allt vara slut typ nu (?) haha life is life


you know i'm bad

TJENA! Igår efter skolan träffade jag mischa, vi fixade en present till lovisa på stan och sen åkte vi hem till mig. skulle baka en pannkakstårta men jag hade ingen mjölk (?) så jag ringde karro, hon hade inte heller någon. haha vi gick till grannen men nej inte där heller. till slut sprang vi till min föredetta granne och yeeaaaah! hihi


Lovisa blev jätteglad över våran present! på kvällen åkte jag och hon till karlberg för det var tydligen fest där. men det var det knappast, haha var skittråkigt så jag, lovisa och louise åkte till ekerö. på vägen när vi var på odenplan stötte vi på lite roligt folk, alla hängde typ där igår haha. vi plockade upp karolina på tc sen drog vi dit. Det var tummen upp där, en kille i lovisas klass hade fyllt arton så det var honom de firade. när klockan slog tolv så sjöng vi för lovisa! kom hem lite sent, sov hos karolina med signe. aja lyckad och skön kväll i allafall! tack allihopa för det


haha look what i've found


yesterday all my trouble seemed so far awaaaay

haha tjena mittbena! är på ickeblogghumör idag och igår menmen det får ni leva med allihopa! Igår så kom älsklings becca till stockholm vilket vi ger tummen upp för (Y) vi fikade med corinna och jassan, chailatte! mmmums vad gott det är, aight? sen åkte jag, becca och corinna hem till moi, karolina kom och vi glodde på she's the man :D haha vi dreglade allihop (sorry all the other boys) sen kom amanda och olivia förbi. skitrolig vardag!


snyggingen herself


film är toppen

ville verkligen se på film ikväll tänkte jag på förut och när jag slog på tv:n så var patrik 1,5 på canal+! hihi vissa har väl tur antar jag :)


lill lördag!

YES! det är det man kallar onsdagar, aight? idag har jag hunnit med mycket tack vare att jag slutade runt ett, jippie! :D åkte till vlad när jag slutade, han hade precis vaknat när jag kom den sömntutan! vid typ fyra kte jag och träffade louise, vi drog och fikade på wayne's. jätte mysigt och kul! var ett tag sen man var med den tjejen måste bli oftare tycker jag (a) hihi och slutligen åkte jag hem till michi, vi pratade och åt chips. hennes brorsa ville att vi skulle spela spel med honom men jag orkade inte hihi. hon har flyttat jätte nära mig nu, tummen upp (y)


pratar med lovisa i telefon that cutiepie

hade på mig min favoritmys tröja today, yeah


tråkig humor

kollar på little man, haha ja jag har dålig humor men den är fan bra! Känner just nu att jag bara bråkar med folk och då är det skönt att garva lite då och då. Känns inte som att man passar in någonstans längre, fan fan fan säger jag bara men det försvinner antar jag? hoppas jag..


wish i could turn back time when i was happy all the time


I'm so fucking hungrig

TJAFAN! Fan jag har börjat bli hungrig lätt menmen sånt är livet (: kollar på DPH nu, skitbra som vanligt. Idag efter skolan var jag med olivier, vi kollade på kungfu panda. alla säger att den är skit bra men så bra var den ju inte? imogron slutar jag tjugo över ett, jippie!


dont worry, be happy

Kunde inte gå upp vid nio imorse, var så jävla trött.. Förlåt sara! vi får ses en annan dag (a) så jag har sovit typ 12 timmar ikväll, sköönt för nu är jag jätte utvilad. hihi ska till skolan snart, börjar ju tolv på tisdagar den lilla lyckosten jag är.


Karolina- Måndag..

Så var det måndag igen. Hatar dessa dagar, slut på helgen och långt till nästa. En hel vecka i skolan ... Idag har jag iallafall varit i skolan, hände inget speciellt. Sen efter skolan drog jag hem, och sen somnade jag till åtta. Har varit skiiiiittrött, sov inget i natt.

Imorgon ska klassen till riksdagen på morgon, får se om det blir kul :P Imorgon harj ag även saxofon, orkar inte de men man får ståå ut :P

När jag var påväg hem idag så lyssnad ejag på musik, och då lyssnade jag på den här låten. Jag gillar texten på den.


trött och sliten

sara vill ses imorgon vid tio, och jag börjar tolv.. vill jätte gärna träffa henne för vi ses typ aldrig så jag måste sova nu! sleep tight <3 vlad om du ser det här, svara när jag ringer dövis!


saknar dig

när jag satte mig på bussen tillbaka hemåt från norrtälje så kände jag en stark saknad, satt längst bak där jag och du satt efter en lyckad kväll för ett tag sen. kommer du ihåg? när vi åkte till norrtälje och hade det skitkul. något jag aldrig vill glömma, samma med alla andra minnen med dig. det skulle vara du och jag föralltid, vad hände med det? fan för det här att man ska glida ifrån folk, fanfanfan att det just skulle vara du.. hoppas du vet att jag alltid kommer att älska dig! <3 tack för allt som du har gjort för mig, kommer alltid finnas här.


Måndag

Seeeg dag! är skit trött som vanligt men orkar inte gå och lägga mig.. hehe. idag efter skolan åkte jag till norrtälje och hälsade på rebecca, vi bakade kladdkaka men den smarta snyggingen hällde i typ 5 liter kakao så det smakade blää. sen kom karolina förbi också så vi la oss och kollade på film. hade det mys! snart är det nog dags för norrtäljeborna att åka till stockholm så jag slipper åka hela tiden, eller hur? åkte och fikade med corinna när jag kom hem och sen var det dans :D skitkul att träffa min älskling varje måndag och ha det kul tillsammans på dansen!

 

låten vi har på dansen, älskar den


kb

Hej nu är jag här igen! Er favvobloggar number one!!!!

Igår drog jag till Julia på kvällen. Vi skulle ha filmkväll men sen drog vi ut, men sen drog vi hem för vi ändrade oss hehe. Jag sov däär, och sååå. Idag träffade jag Sofie. Det var längesen som jag träffade henne, har inte blivit av bara. men det var trevligt. Imorgon kommer jag kanske träna :D första gången på två tre veckor typ :O

jag och sofie precis innan skolan slutade


nattinatti


nyduschad och ansiktsmask, ja då vet man att karin ska sova snart


Sleeping

hihi har sovmorgon imorgon, ingen engelska klockan åtta! jippie säger jag bara. ligger och kollar på ..och så kom polly, tycker den är sköön! men ni som känner mig vet att jag gillar typ alla romantiska komendier (a) thumbs up for them


så här mysig middag gjorde jag och min bror idag


bilder från idag





Familjedag

Tjena! Idag har jag haft en riktig familjedag (: dagen började med brunch, jag och vlad fick gå upp vid tio.. snaaark! han följde med och träffade tjocka släkten på brunchen. Efter vi alla hade ätit oss mätta så drog vi och lekte i lekparken med alla små barn, hihi. vid fyra åkte vlad och jag med familjen gick på bio. bröllopsfotografen, skitbra film faktiskt! haha satt och garvade jätte mycket. var en kille framför som typ skrek av garv hela tiden. jag och min bror lagade tacos åt pappa när vi kom hem och sen har jag glott på gossip, rolig dag med familjen!


Fars dag!

ska dra på brunch med släkten för att fira fars dag, sen ska vi bjuda pappa på bio och till sist laga middag åt honom :D jag och min bror är coola!
Bilder från fredags:







Bad update

YO! har varit dålig på att uppdatera, sorry babes! har haft massa prov och läxor i skolan, skittråkiiigt! men a girl's gotta do what a girl's gotta do. har inte hänt så mycket i mitt liv, umgåtts med vänner, mischa har kommit hem!! hihi jippie :D så ikväll var jag med henne och lovisa, skojskoj! Igår var jag på malins fest med corinna, olivia och karolina. det var helt okej. bjöd dit vlad och c:o som gjorde det ännu roligare :) sov som älsklings corinna med olivia. idag under dagen var jag med amanda och olivia, vi fikade och gled runt på stan (a) HAR HAFT EN SKÖN HELG I ALLA FALL, TACK ALLIHOPA!




kb

HEJHEJ!

Igår hade jag mitt excelprov, det gixk sådär hann inte göra klart allt menmen..

På kvällen kom karin hit och sen drog vi och träffade Corinna och olivia. Vi följde sedan med Julia på en fest Hos Malin. Festen var kul tyckte jag men sen kom polisen och nu är folk anklagade för att ha baxxat olika saker.

Rip farfar

Jag förstår inte hur man kan sakna någon så här mycket </3... //Karolina

kb

Egentligen lite konstigt, att närman lyssnar på en låt kan massa gamla minnen komma tillbaka. Eller man tänker på massa saker som hänt. Eller som ska hända...

Idag var jag i skolan, sen åkte och träffade mamma på stan. Sen åktejg hem, plugga lite excel, duschade och nu ska jag snart plugga mer excel igen. VI måste kunna massa konstiga formler.. :(

Exempel: =OM(D62>1000;0,95*D62;D62) eller =OM(B4>H$3,"blyfot";OM(b4>H$;"medelsvensson";OM(b4<H$4;"bromskloss")))

Försovning! fan fan fan

Godmorgon på er! är jätteutvilad idag för jag försov mig till tjugo över nio.. exakt då min lektion börjar. aja shit happens, har hunnit med att laga omelett till frukost nu och vart jätteseg. hihi ibland är det skönt med sovmorgon (a) ska dra in till skolan nu även om vi börjar tolv (?) det är tråkigt att vara hemma!




<3

fick precis ett sms av vera att jag inte ska glömma gympa kläder, får det varje onsdag och är alltid nära på att glömma det. tack veris för att du påminner mig :D!


gammal bild från ängholmen!


:)

TJENA! Har pluggat todaay och är snart klar med tentan. mohahah suck on thaat!


hittade en gammal bild på mig och vlad på datan, haha kolla anda!


svart till brunt


jävlar kolla mitt hår i augusti. Då var det helt svart!!


popii

Sitter här min ensamhem, snyft, och försöker göra jävla ¤)£%&=&@$ hemtentan, oj vad det går dåligt säger jag bara! haha ska kankse skriva imorgon istället men jag har fan typ tre frågor kvar och det är fem.. jaja life goes on, right? Idag var haf hemma hos sjuklingen vlad som muttade mig med sushi för att komma, det var god sushi! hihi. nu får banne mig krya på dig (a) min åsikt iallafall tror han tycker detsamma eller det kankse är skönt att slippa alla prov? satt typ bara och pluggade hemma hos han och när jag kom hem fortsatte jag, fick beröm av mamma att jag skrivt så bra känner mig faktiskt extra nöjd!

orren och karran

Igår hade jag och olivia tråkigt på lektionen så vi satt och smsade 118 100 några frågor. haha det livade upp stämningen! testa själva, svar på allt ;)


ett gott skratt förlänger livet


Yeaaah

Just nu är det Dph på tv, har avnjutit ett glas o'boy och en kexchoklad! MUMS. har blivit klar med min bokpresentation om civil kurage eller något sånt, blev typ klar på en timme mohahah men hemtentan är kvar.. fan då måste nog plugga imorgon :/ aja är man pluggis så är man!


karolina

Jag mår inte så bra nu, trött och ledsen. Inget känns bra nu.

Har heller inte fattat att farfar inte finns kvar. Känns så overkligt att en peron som man har haft vid sin sida hela livet, nu aldrig komma tillbaka. Att jag aldrig kommer få träffa honom igen, eller jo i himlen så klart, men det är nog ett tag dit. Allt hände så snabbt. DOm här tre dagarna har känts som evigheter, lördag kännns som lång borta.

Vila i frid



_____________________________________________________________________________________

En liten skum sak är att igår när jag var på tunnelbanan vid t-centralen sattes sig en kille snett emot mig. Och han hade en såndär rubix kub eller va dom heter. Och han lyckades lösa den fyra gånger på tre stationer :O. Sen idag när jag var på tunnelbanan så sätter sig en tjej brevid mig. Vad har hno i handen? JO EN RUBIX KUB. Lite roligt.






I'm sick and tired

CHENA MITTBENA! vaknade för typ en kvart sen, är ju en liten lyckost som börjar tolv på tisdagar. hihi. det blev inte så mycket plugg igår så det får bli ikväll och imorgon kväll.. ska ju ha läst ut en bok tills idag men har jag ens börjat? NEEJ! paniiiik.. aja nu ska jag klä på mig och fixa mig lite, CIAO


hahah hittade en gammal bild när jag sussar sött


don't know anything at all

Du vet hur jag fungerar men låtsas om att du inte har en aning.. it's always too late when you regret what you've sad, the words has already been heard. heard by the girl that you say you love but how much really? would you sacrifice your own life just for her? then why does she cries herself to sleep? you know what she wants you to do bur still you just stands there and hopes that every thing will be just like it was. but it's never that simple, never has and never will..




Mätt och belåten

Har precis ätit massa mat, haha mums! mamma är en duktig kock :) sitter och kollar på south park, så jävla kul! ska snart på dansen och när jag kommer hem ska jag plugga, plugga, plugga! var med karolina idag, vi började skriva på vår speciella bok. som ingen får se, mohahahha <3


saknar sommaren..

hittade en härlig sommarbild på facebook, damn vad jag saknar sommaren! värmen, minnerna, personerna man träffade. GE MIG SOMMAR!


jag, signe och sophie. amanda är fotografen


Karolina är söt



Hon ska skriva en låt till mig, aaaaw. haha

home sweet home

YO! kom hem för ett tag sen har hunnit äta, plugga lite och kollat på tv. yeeaah jag är snabb! ska nog fortsätta plugga sen ska jag träffa karolina den fina en stund :)

Idag har jag haft på mig detta:



*Stor mysig kofta från H&M
*Gult linne från Zara
*Kjol från Malta


pumpas skön musik

mamma och pappa har skaffat ipod som de har på hela tiden i vardagsrummet, rätt sköna gamla låtar som spelas ibland, en av mina absoluta favoriter är brown eyed girl



Pluggdag

God eftermiddag! Sitter här och försöker plugga min hemtenta men det går inte så värst bra.. aja vi får se har ju tills torsdag på mig :) men känns som att alla är klara nu! PANIK! Hittade en bild från igår kväll hemma hos mimmi. Corinna snygg som vanligt!


bilder innan utgång igår














lyckad

Good evening everybody! det blev en lyckad kväll med corinna och jassan, blev en fest vid rådmansgatan hos corinnas kompis mimmi. skitroligt fok och bara skitkul. är just nu med corinna och vi ska se på skräckis, hihi fredagen den trettonde som jag såg med olivier i typ torsdags? aja hon får bli lite rädd sen ska vi sova ;) bilder kommer imorgon bitches!!



gammal bild, kommer alltid att älska dig <3

RSS 2.0